İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

:hooray:canım ben kaçtım.acıktık oğlumla..makarna yapmaya gidiyom..:dance:
yarın görüşürüz..
öptüm..

juli ve azo sabahlari uyaninca cok gergin oluyor göbisim?acaba catliycakta hazirlikmi yapiyor dersiniz?

ya ben hergün düzenli sürüyorum kremlerimi catlamasin yaa..birde bacakalr bel filanda yirtiliyormus

varmi sizde hic bunlardan?insl.olmasinda..!

birde 7 aydir ilk defa iki kez kramp girdi benim bacagima..ne kotu bisiymis bu !

sabah kalkamadim yataktan..

Çilekcim sen önlemini alıyorsun, kremlerini sürüyorsun.Korkma çok fazla çatlayacağını sanmıyorum ben bu saatten sonra. Artık çatlarsa da yapacak bir şey yok. Diyorlar ya hep genetik diye. Benim annemin çatlamamış mesela ben biraz da ona güveniyorum. Bu arada iki gün magnezyum almadım hemen başladı benim kramplarım. Bugün hemen aldım hapımı. Ben magnezyumun en büyük etkisini kramplarda gördüm. Bir doktoruna sor istersen.

Azo görüşürüz canım. Aç ve doymayan arkadaşım benim, hadi git doyur oğluşunu :)

haklisin canim catlama olucaksa oluyor ne kadar krem sürsekte..

haftaya sorucam doktoruma,bende nette okumustum muzda cok fazla magnezyum

oldugunu..hergün tüketmeye calisiyorum ama unutuyorumda bazen..

oy oy oy bunlar ne göbek böyle yaw..bu arada o koca göbüşlerin arasında bende yerimi aldım..son koyduğum fotodanda açıkça belli oluyor zaten..
juliana senin kızın evide maşşallah yani 150 m2 süper lüks ..:)))çok güzel şekerim güle güle büyüt 3 ay daha..

asorti azo julıanne gobusler harıka kız annelerı bıraz daha genıslemıs gıbı sankı bende dahıl olmak uzreeee :CüvCüv:
ben halen catlamadım herhalde yedı ay dıyınce catur cutur olcam cumartesı gunu gobegıme baktım ve gobek delıgımın kenarı mosmor olmus herhalde catlamaya ordan baslıycammmm hihoyyyt

Maşallah göbüşlere Allah sağlık sıhhat versin o göbüşlere de içinde yatanlaradakaydirigubbakcemile5

Eylül bizim evimiz salon salomanje :) Bazen diyorum ki kızım o kadar geniş yerin var niye hiç dönmüyosun içeride, gez dur biraz :) Ama yok dayamış popoyu sola kafayı sağa yatay vaziyette prenses :) Yok hayır sadece göbek olsa gam yemiycem, popo da büyüyor bende. Kız ayakları da oraya uzatıyor galiba :)
Azo sen istisnasın canım. Erkek annelerinin iftiharısın :) Bak kız annelerinden Dark'ın da hakkını yememek yazım. O da hakkını veriyor göbeğin :) Ama onda da sadece göbek var olmaz ki kuzum!

ay ne güzel göbiş onlar öyle var ya bide şişkoyuz diyosunuz valla kız nereniz şişko sizin alt tarafı biraz göbiş var oda olsun artık yani süper çıkmışınız yakaydirigubbakcemile3

kızlar ne güzel olmuş göbişler azocum ya göbişinin resmi açılmıyo bende göremedim diğerlerininkini gördüm.herkese maşşallah nazarlar değmesin gözü olanın gözü çıksın

elmalı turtacım çok şekersin yaaa..ne güzel zayıf bir bedenin ortasona top koymuşlar sanki..bende hep böle hamilelere özenmişimdir.malum benim enim boyum bir..sırnaşık şey
tekrar ekledim kızlar göbüşümü..

wallahi kızlar hepiniz birbirinizden güzelsiniz.elmalı turtacım azocum julicim asortiecim hepinize kocaman birer nazar boncuğu maşşallah bende bi ara çekip koyayım reasimelri.tatildeki resimlerden koyayım diycem ama hepsi bikinili:)))eşim bikinili halime bayıldı nekadar çok yakıştı hamilelik sana diyo:))

Azocum senin göbüş de çok tatlı çıkmış.. Allah nazardan saklasın.
Bu arada teşekkür ederim zayıf falan demişsin ama ben de bu sabah itibariyle 10 kilo almış görünüyorum. Ve kilolarım da göbüşe ve resimde göremediğinizi bi yerime yani bacaklarıma gidiyor. Güreşçi bacağı gibi oldular walla . Doğumdan sonra da böyle kalmazlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…