İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

Maşallah hem Bengisu'ya hem de elmalı turta'ya. Ya gerçekten ne kibar çıkmış. Azo seninki de bayağı sivri. Elmalıturta kadar olmasa da bayağı bir hamile göbeği. Benimki yayık kocaman. Yani hala zorlasalar birileri beni obez biri sanabilir :)

Ben artık tartılmıyorum:1closedeyes:ama en son 11 kiloyu gördük ama artık dikkat ediyorum bakalımkaydirigubbakcemile2

Ooooh ne güzel büyümüş hepsi yaa. Her hafta koysak sanki yeri var artık. Sürekli değişiyorlar. Polipe maşallah canım. Elmalı turta haklı, sanki pakit yapmışsın oraya koymuşsun bebişi :) Başka da hiçbir yerde bişey yok :)

bizim çıkıntı hemen memiş altından başlıyor bikini bölgesinde bitiyoryerimsenibenama artık az tıkınacağım kilo verememekten çok korkuyorum canımda abuk subuk şeyler çekiyor makarnaydı,kısırdı en son gittiğmde dr umuz çok kızdı meyveyi bile azalt dedi şeker oranı yüksek olurmuş kilo yapabilirmiş off napcaz biz ya:uhm:

kocişte şimdi benim göbüşü çekti bakııııın benimki kocaman oldu..tabi bende kocaman oldumm..
yakında işe yuvarlana yuvarlana gidicemkaydirigubbakcemile3

azo çok güsel maşallah göbişin benimki de göbekmi ayol:roflol:

Herkes evini büyütmüş bakıyorum... Bu da bengisu'nun dubleks evi ...

[img=http://img522.imageshack.us/img522/680/img4260hp5.th.jpg]

çok kaliteli çıkmadı ama bizde görünelim dedik oğluşumla

kocişte şimdi benim göbüşü çekti bakııııın benimki kocaman oldu..tabi bende kocaman oldumm..
yakında işe yuvarlana yuvarlana gidicem

Maşallah kızlar hepinize
Julicim hakkını vermek lazım tabiki göbişin :)))
Elmalı Turta naptın ayol balon mu yuttun :))) O ne minik hamişlik öle.3 aylık sankim

Benimkini görende doğurcam sanıyo :))) Walla benim her taraf aldı kiloyu eşitlikten yanayız:lepi:

seninki de çok güsel canım ya maşallah benim ki neden küçük o zaman:çok üzgünüm:

kızlar hepınız gobusler cok guzel yaaaa
ben kendımı aynada hıc begenmıyorum ama sızın resımlere bakınca cok hosuma gıdıyor
acaba kendıme mı yakıstıramıyorum hamıslıgı ben yaaa
superler maasallah ıcındekıler rahat olsun da ha buyuk olmus ha kucuk farketmez

asortie, julianne, elmalı turta ve de azo, şahane göbüşler kızlar, bayılldım valla, Koca göbüş konusunda beni geçen yok galiba, polipecim siz biraz yaklaşmışsınız sankim :)))))))))))))

Son düzenleme:
asorticim çünküüüüüüüüüüüüüüü...
seninki sonradan kocaman olucak..sırnaşık şey
bizimkiler yavaş yavaş şişti..seninki birden şişiceeeekkaydirigubbakcemile3
ozamanda böle diyecekmisin bakalım..
bundan sonra kilo alıcakmışız asıl..bebeklerimiz daha hızlı büyüyecekmiş çünkü..
:asigim:

gördüm azocum sonradan ama bir kocamanlık yok ki hayatım, çok şirinsiniz, boşuna bu kadar laflar valla. :))))))))))))))

Hah Asortie yine üzülecek bişey buldu. Asortie'cim, canııım bak ben 5 metre öteden ancak kadraja sığdım. Seninki de küçük oluversin ne olacak :) Ne güzel işte. Her yere sığarsın küçük göbüşle. Kiminin rahim içi dar oluyor kiminin geniş. Kilonun da etkisi oluyor tabii. Üzme kendini bakiiim.

Kamimero haklısın ben de aynaya bakınca pek beğenmiyorum kendimi. Herkes çok yakıştığını söylüyor. Ama sizlere bakınca bayılıyorum göbüşlerinize :) Komşunun tavuğu misali sanırım :)

Dark sen sinir oluyor musun, doğuracaksın sananlara. Ben çok sinir oluyorum da :))))

ben toplamda 6,5 kılo aldım ve 28.haftamdayım ve bebegım 1015 gr
ama gorenler ınanmıyor 5 ve ya 6 aydayım sanıyorlar
ama ben kendımı hele de karnım cıplakken hıc begenemıyorum yaaa

oy oy oyyyy elmalı ve polipe ne güzel göbişler bunlar ..anam gaza geldim koyacam bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…