İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

oh ohhh coştuk valla .. göbüşler büyüdükçe bizde coşuyoz ..darkcım harika göbiş bu..güzel büyütmüşsün valla...

owwwwww kasım annelerı cosmus
gobusunu ekleyen ekleyeneeeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
maşallah elmalı, polipe, eylül ve darkkkk
daha beklerızzzz

Eylül gözden kaçmış canım senin göbüşün de maşallahı varmış. Ben bu kadar beklemiyordum :) Dark seninkini de daha büyük gibi sanıyordum. Ne kadar yukarıda duruyor Minik Ceren. Hep böyle miydi. Ne zaman çıktı o öyle yukarılara :) Maşallah ikinize de.

Elmali turta,polipe,eylül ne güzel göbislerdi onlar öyle...

hepinizinki biribirinden güzeldi,yalniz elmali turtacim

sen hepimizden en az kiloyu alansin sanirim..cok yakismis yaa

hepinizinki..

azocum ve darkcim sizinkilerde cok güzel,tam ayinda gösteriyor bence..

hepimiz onca kilo aldik ama,esitmi dagildi kilolar nedir yalnizca göbizler

ön planda sanki..

Fotodan fotoya değişiyor sanırım bazen daha büyük bazen daha küçük çıkıyor.

Yukarıda mı? ciddimisin dün kuzanimle annem aşağıya inmiş dedi bana.bende önceleri yukarısı şiş değildi bu kadar yeni şişti dedim.aşağı taraf da büyüyünce size öle gelmiştir dedim ama inandıramadım.Yok yok iniyor dediler.

ama benimki hiç yukarıya çıkmadı ki :)
Oynadığı yer hep aynı çok az yukarıda oynama oluyor.

genelde aşğıda oynuyor,yeri iyiyimiş neyseki doktor geçen hafta öle dedi.

Sanırım inip çıkan bebeklerimiz değil de büyüyen rahmimiz canım. Tabii suları falan da var bunun içinde. Benimki de hep bana aşağıda gibi geliyor. Ama bebeğimin hareketlerinin yeri değişmiyor.

İşyeri yoğun varya ağız tadıyla bakamadım yok biri görse ne zannedersırnaşık şeysapıkmı bu falan derler diye korkuyom şimdi kaçayımda gelip tek tek inceliycem ölçüyom ben burda:lepi:

ebuka sanırım sen tek rakibimizsin şu an ama dur azo ile julide azimli görünüyor durun geliyimde öle konuşalımmm kaydirigubbakcemile5

ya göbis deligi dedinizde,benim bazen tam deligi netrafinda renk degisikligi oluyor..sanki mor gibi yada daha koyu bi renk..esimde sen cok inceliyosun kendini diyor ..sizdede varmi? ya ben nasil bilicem bebek asagidami yukaridami diye?vurdumu genelde kasiklarimdan hissederim ben ama co kenderde göbegimden..

benim göbek deliğimde kahverengi gibi oldu rengi koyuldu baya.walla benimki kafasına esince taaa aşağı patlatıyo tekmeleri kafasına esince de göbekten vuruyo ama yeri iyiymiş aşağıda değilmiş ondan korkmuyorum

Ya ben Ebuka'nın son halini hatırlamıyorum. Hadi Ebuka sen de koy bi tane. Kesin bu arada büyümüştür senin göbüş. En büyük Ebuuukaaa başka da var büyük ama olsun en büyük o :)

dark,eylül göbüşler süper..valla bence hepimizinkide gördüğüm kadarıyla haftasına göre normal.
şu tekme olayına gelince..benim kuzucum bi aşağıda,bi yukarıda,bi sağda bi solda..dolanıp duruyo maşallah.geçen hafta kontrolde kafa yukarıda ayaklar aşağıdaydı.doktorum aşağıdan vurur bu pozisyonda dedi ama..sabahı akşamını tutmuyoki,dönüp duruyo:roflol:
aman sağlıklı olsunlarda..bu perşembe için tekrar kontrole çağırdı doktorum..bakalım kilosunda duruşunda ve boyunda nekadar değişiklik olucak..
ben bu aralar haftada yarım kilodan fazla almamaya gayret ediyorum..tabiki sağlıklı beslenerek..her p.tesi sabahı tartılıp kontrol edicem.geçen hafta tartıldım 80 geldim.bu hafta tartıldım yine aynı..15-16 kiloyla bitiririm inş.şimdiye kadar 10 oldu..fotodan belli oluyomu kızlar???kaydirigubbakcemile3

ya aqşağıyı yukarıyı biz bilemeyiz kızlar.ben çok aşağıdan tekme yediğim halde doktorum bebeğin yeri iyi dedi.Biz kendimiz pimpirik yapıyorum.Bi kilo oldu bebekler haliyle kafası yukarda ayakları aşağıda da oldumu atıyo tekmeyi kasığa :)))

Ya Azoo benim moralim bozuluyor ben artık tartılmıycam. Ya 8'li bi rakam görmek istemiyorum o yüzden çıkmıycam tartıya. Sanki çıkınca kontrol edebiliyorum. Daha kötü bunalıma giriyorum. En iyisi bari normal yiyim ben yine ama tartılmıyım. Doğumdan 6 ay sonra tartılırım :))))))

ya ozaman çok yersen ve önüne geçemezsen??
zaten yemek yemeyi seviyoz..:icecream:
tartıl canım tartıl ki nekadar aldığını bilip bilinçli haraket et..sonra bişi diyimmi?
bizim burada bi arkadaş 15 kilo almış.sezeryanla doğurduğu gün 11 kilosu gitmiş.şimdi gösen incecik.bence bizde doğumdan sonra 3-4 kilo kalıcak ve onuda gece uykusuz geceler,süt vermeler,bide işe başladımmı bitti gitti işte..
takma kafana..ama kontrol edelim..kız kuzucuklarımız açmı kalsııııııııın:1hug:

yiyin anam yiyin ..benim arkadaşta hamile ..benle arasında 1 hafta var 18 kilo almış ve gerine gerine geziyo ..veririm nolcak diyo bebişten kıymetlimi ..
diğer bir arkadaşım 50 kiloyla kalmıştı 30 kilo aldı doğumda 15 i gitti 5 aylık oldu kızı şimdi 58-59 kilo ..veriliyor yani merak etmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…