bu arada eylül senin göbekte maşallah yani
nasıl yiyosan:dilcikar:
oyyy çilek yaa ben hastayım sana vallahi..ya bir hamişin bu kadarmı güzel göbişi olur yaaa..ne kadar büyümüş deniz bey maşşallah..
Dark ile çilekde koymuşalar çokda tatlı olmuşlar çilek sen bizden hafta olarakda öndesin göbek olarakda sanki:CüvCüv:dark bence kıyafette görüntüyü çok etkiliyor akşamları evde giydiğim beyz bi tişörtüm var onu giyince babamız korkuyor bizden sürekli dalga geçiyor vay be neydim demiycen ne oldum diycen diyip başlıyor sonrada sen hamilesin aşkım normal tabi deyip toparlıyor kızlar bir zamanlar 90-72-90 vücut ölçülerine sahip birisi olarak ağırıma gitsede:bbo: ben hamileyim deyip duruyorum:teselli: yani ne kadar bol ve karışık desenli şeyler giyilirse o kadar kamufle oluyor göbişler
Çilek takılma canım normal yerinde duruyor işte :) Hem biz desek ne olacak. Böyle herkese de sorma. Doktorunu dinle sen. Bak hem 2 tane doktor varmış. Bu arada nasıl tatlı o göbüş öyle ya. Yalnız alt taraf o kadar ince ki çıt diye kırılacakmış gibi duruyor.
kızlar popo ve bacaklar büyümese o kaca göbiş le memişleri nasıl taşısınlar çilekde çaktırmadan şöle yan yan duruvermiş ben gibi popoyu saklamışşkaydirigubbakcemile5
Elmali turta,polipe,eylül ne güzel göbislerdi onlar öyle...
hepinizinki biribirinden güzeldi,yalniz elmali turtacim
sen hepimizden en az kiloyu alansin sanirim..cok yakismis yaa
hepinizinki..
azocum ve darkcim sizinkilerde cok güzel,tam ayinda gösteriyor bence..
hepimiz onca kilo aldik ama,esitmi dagildi kilolar nedir yalnizca göbizler
ön planda sanki..
Yok be güzelim ben de 10 kiloyu buldum ama benim kiloların tümü göbüşe ve üst bacağa gitti. Kamuflaj yani sırnaşık şey
Bu arada en büyük göbüş ödülünü çilekk'e veriyorum:hooray: e tabi haftası en önde olan da cilekk sensin sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?