İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

hepinizin göbişleri de çook güselkaydirigubbakcemile5ben de iyi ki
koydum yoksa hiç biriniz koymayacakmış ayol
beni kıskandınız hepinizde:mymeka:şaka bi yana çok güzeliz kasım anneleri olarak
benim kociş izin vermiyoo göbeğimi koymama uyuz:mymeka:bende gizli koydum:jeyyar:
dün dedim ki resmimi bi çekte kk ya koycam dedim çenesi durmadı
gıcık etti beni bende gisli koydumsırnaşık şeysizinkiler iyi izin
verio valla bu arada eylül senin göbekte maşallah yani
nasıl yiyosan:dilcikar:neyse hepinizin göbüşü de çok güsel artık her hafta koyuyoruz
kızlar tamam mı:uhm:

bu arada eylül senin göbekte maşallah yani
nasıl yiyosan:dilcikar:

ben yemiyom ki bebişim yiyo büyüyo napim..teyzesi bırak yesin yavrum yaaa şimdiden lokmalarını sayıyon haa ..allah korusun sana oturmaya filan gelinmez haaa..dizersin insanın boğazına..naniknanik

hoşgeldin _ypc_
hemen hemen hepimizin gebelik takvimi var.bak yazdığım mesajın altında görebilirsin.26hafta 6 günlük hamileyim ben mesela.

bende denedim ama bir türlü becerip uygun açıdan çekemedim.eşim gelsin de çektireyim.küçük göbüş!! görün.:CüvCüv:hihoyyyt

evett bizzz bir gün sonra 28 haftalik olucaz..biraz büyümüs oglum dimi teyzeleri?

asortıe dıyorum ya havasından mı suyundan mı bılmem :uhm:
benım kocıse sıddetle karsı cıkıooo :1no2:
ızın vermedı hatta yemın ettırırım bak dedı
bende hayırdır ınternette soguktan zarar gelmez ama nazardan mı zarar gelır dıye korkuyorsun dedım :roflol: dalga gecerek kadır ınanır bakısı ıle benı susturdu :1closedeyes:

tsk,ler hayatim..peki dark benim göbek asagidami yukaridami?buna takildim kaldim ben ya!

oyyy çilek yaa ben hastayım sana vallahi..ya bir hamişin bu kadarmı güzel göbişi olur yaaa..ne kadar büyümüş deniz bey maşşallah..

Dark ile çilekde koymuşalar çokda tatlı olmuşlar çilek sen bizden hafta olarakda öndesin göbek olarakda sanki:CüvCüv:dark bence kıyafette görüntüyü çok etkiliyor akşamları evde giydiğim beyz bi tişörtüm var onu giyince babamız korkuyor bizden sürekli dalga geçiyor vay be neydim demiycen ne oldum diycen diyip başlıyor sonrada sen hamilesin aşkım normal tabi deyip toparlıyor kızlar bir zamanlar 90-72-90 vücut ölçülerine sahip birisi olarak ağırıma gitsede:bbo: ben hamileyim deyip duruyorum:teselli: yani ne kadar bol ve karışık desenli şeyler giyilirse o kadar kamufle oluyor göbişler

Çilek takılma canım normal yerinde duruyor işte :) Hem biz desek ne olacak. Böyle herkese de sorma. Doktorunu dinle sen. Bak hem 2 tane doktor varmış. Bu arada nasıl tatlı o göbüş öyle ya. Yalnız alt taraf o kadar ince ki çıt diye kırılacakmış gibi duruyor.

ay bide dalga geçmezler mi böyle.
bizimkide bazen dalga geçiyor böyle.

kardeşim desen o da öyle.
Şişko mu dersin,koca ayak mı dersin hepsi benim evde

oyyy çilek yaa ben hastayım sana vallahi..ya bir hamişin bu kadarmı güzel göbişi olur yaaa..ne kadar büyümüş deniz bey maşşallah..

tsk,ederim eylülcüm o senin güzelligin..benimde gözüm hep sizlerin göbislerinde ne yalan söyleyim bayiliyorum vallahi..

polipecim ben 28 haftalik olucam canim bir gün sonra..sanirim bir hafta var sizlerle aramizda..bu arada ben cok seviyorum ya göbisimi,benide kizdiriyor esim ama olsun diyorum bebegim var orada..

canim benim tsk,ederim sanada. haftaya sorucam doktora bakalim o ne diycek..birde bu herkezin vücut yapisina göre duruyordur belkide asagida yada yukarida..yok bitanem alt taraf cok ince diilya,arkayida baya büyüttüm ben top gibi oldu :roflol:

kızlar popo ve bacaklar büyümese o kaca göbiş le memişleri nasıl taşısınlar çilekde çaktırmadan şöle yan yan duruvermiş ben gibi popoyu saklamışşkaydirigubbakcemile5

kızlar popo ve bacaklar büyümese o kaca göbiş le memişleri nasıl taşısınlar çilekde çaktırmadan şöle yan yan duruvermiş ben gibi popoyu saklamışşkaydirigubbakcemile5

Bakin hemserim nasil yakaladi beni:) aynen polipecim yandan yandan durdumki anlasilmasin..ama sahiden yillardir yapamadigim popyu yaptim:)

Yok be güzelim ben de 10 kiloyu buldum ama benim kiloların tümü göbüşe ve üst bacağa gitti. Kamuflaj yani sırnaşık şey
Bu arada en büyük göbüş ödülünü çilekk'e veriyorum:hooray: e tabi haftası en önde olan da cilekk sensin sanırım

ama benden azsinya ohh gecemiyosunuz beni..kilo rekoru bende suanda..laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…