İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

:roflol::roflol:canım gerçekten aynı senin kocişle benim ki bana yemin ettirmedi allahtan
abartırmı bilemem ama yok internette ne işi varmış göbeğimin nazar değermiş
sanki sadece kendi karısında var göbek:mymeka:ayyyy deli etti beni bende
ilk ve son kez sölemiş oldum göbeğimi çek diye aynalar sağolsunkaydirigubbakcemile2 ona ne hacet kaldı
yok kesin ikisinde de bir benzerlik var demek ki havasından suyundan
eylülcüm bu arada sen bana oturmaya gel ben sana neler yaparım ellerimlecokacimcoook
keşke hepimiz de aynı şehirde olsak kızlar buluşur iyi kaynatırız var yasositososito

Amma muhabbet etmişiniz yaa. Kaçırdım ben. Bugün temizlik, ütü falan yaptım. Bi dakkaya koyuyom fotolarımı. Kimin göbüşünü metedeceğimi şaşırdım valla. Süper herkes, şahaneeeee!!!!!

Muhabbeti kaçırdım ama yine de fotolarımı koyuyorum kıslar. Yorumları da artık yarın alırım hihoyyyt

Bu sağdan...

Bu soldan...

Bu da başka elbiseyle, defile yaptık oğlumla teyzelerine...kaydirigubbakcemile3

amanııııııııııııııın herkesin göbüşüne maşallah
çilek,dark,elmalı turta,sekreter ,julianne,azo veeee ebuka süppersinizhihoyyyt:lepi:

daha ismini sayamadığım varsa herkese kocaman bir nazar boncuğu

oy oyyyy ebuka bizi solda sıfır bıraktın vallahi..bu ne güzel göbiş böyle ...10 puan 10 puan 10 puan ..

ebuke senin göbiste süpper ya...hepimizinkinden daha büyük sanki dimi kizlar ebukanin evi?

ebukacım çok güsel göbüşün maşallah ayrıca fater hanım bizi unuttun:dilcikar:

bu arada göbüşler havada uçuştukaydirigubbakcemile3
bugün rüyamda ben kesin göbek görürüm:roflol:

gunaydınnnnnnnn
cılek yandan durdugu ıcın kucuk gozukuyor hafta olarak zaten bızden onde ama ebukanında masallahı varrrrrrr :CüvCüv:

Ebuka maşallah kocaman olmuşunuz ev falan değil baya residence olmuş obenim geçenlerde doğum yapan bir arkadaşım 4.aya kadar kendi kotlarını giydi hiç kilo almadı 10 kilo ile falan tamamladı hamileliği ama maşallah 4 kilo doğdu bebişi karnıda nohut gibiydi çok garip oluyor dışardan göründüğü gibi olmuyo asortie takma yanisırnaşık şey

fotoğrafta görünce daha iyi anladım.arka ayrı fırlamış,ön ayrı.
işte kızımın mekanı benim koca göbüşüm:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…