İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

Seha'cım evet ya pardon, ebuka'nın koca göbüşü görünce heyecanlanıp hemen yazdım. Sizin ki de çok tatlı ve küçücük derli toplu duruyor maşallah

seha şekli benimkine çok benzemiş göbüşünün maşallah diyelim nazar değesin

dayanamadım bende koyuyorum resmimi kızlar
1 haftalık tatilde 2 kilo alan ben ve göbüşüm huzurlarınızdaaa

bu arada zaten 35 numara olan ayaklarım bir de şişince tam takoz olmuşlar-tatlicadiarzu-
tostopalak görünüyokaydirigubbakcemile3

Ay dayanamayan koyuyor. Ne kadar zevkli değil mi bebişlerimizi bir de burada görmek ve paylaşmak :) Fater çok tatlı görünüyor seninki de canım ya. Maşallah. Kızlar kucağımıza alınca da koyacak mıyız fotoları :) Bebişleri hep içerden gördük artık gelse de o günler dışarıdan da görsek

fatercim hiçte çok kilolu durmuyosun.tam kararında bi hamiş olmuşsun.maşallah
şimdi hepimiz koca göbekliyiz hakaydirigubbakcemile3

öylede canımcım bu gidişle kilolu durcam çünküm bende boyda yok
boyum 1,50 1 kiloda bile farkediyorkaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-

Kız göbüşüne maşallah da o ayak ne yaw ona ayakmı diyon sen pati gibi kafamçokkarıştıanam benimki 39 du 41i gördü sanırsam:1no2:

bende hep aynı şeyi düşünüyorum.inşallah rabbim o günleride gösterir.sağlıklı bir şekilde kavuşur koklarız bebişlerimizi.amiiiin

Seha ve fatercim maşallah size de bebişlerinize de.
Ya sizinkiler minnacık, ben fena oluyorum valla. Bugün pazarda kadın "ay canım allah yardımcın olsun, doğum yakın galiba" dedi, ben "daha 3 ay var" diyince kadının gözleri yuvalarından fırladı. -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Bazen sinirim bozuluyo valla. Sizinkiler ne güzel, minyatür göbüşler, kibar kibar. Benimki fırlayacakmış gibi duruyo.benneyaptımki

Ebukacim hani ic karin genis dar muhabbeti varya belki seninkisi dardir,o yüzden büyük görünüyordur..aman ne sinirlerin bozuluyorya bence cok sevimli senin göbisin..

Sağol çilekcim. Doktorum öyle söylemişti zaten. Çok şişeceksin demişti. Ama hepinizinki mi geniş canım. Bi tek benimki kocaman ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…