İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

dayanamadım bende koyuyorum resmimi kızlar
1 haftalık tatilde 2 kilo alan ben ve göbüşüm huzurlarınızdaaa

Hepinize maşallah kızlar.
yalnız seha seni gören anlıyor mu hamiş olduğunu ?Kıyafetten mi böyle çıktı yoksa pek belli değilmi karnın?

Ama hepsi çok güzel :CüvCüv:

walla ebuka kız aynı göbeklerimiz bak bende koyayım birazdan nasıl büyüdü kerata görün

işte değişik profillerden ben ve oğluşum

yanlız fotolar çok iyi değil ceple çektim loş ışıkta ondan idare edin artık:)

Atatanem bi anda nasıl da büyümüş göbüşün :) 41 kere maşallah!
Fatercim, senin göbüş de çok tatlı görünüyor ama daha o kadar büyük değil sanki. Sana da maşallah canım...

walla canım 1 haftalık tatilde resmen büyüdü herkes aynı şeyi söylüyo 1 haftada nasıl bukadar farketti şaştım walla.benim doktorun hemşireleri bayıldılar bana habire göbişi seviyolar ben gittikçe:))ben 8-9. ayda ne olucam çok merak ediyorum

fatercim bende 2 kilo birden almışım tatilde anlamadım nasıl oldu hiç fazla yememişim senin göbiş de benimki kadar var walla maşşallah

Kızlar maşallah atatanem nasılda büyümüş o seninde iç karnın küçük sanırsamsırnaşık şeyAllah nazardan saklasın

ata tanem maasallah senın gobus bayaga bayaga buyumus
bazen benım gobus cok kucuk dıye dusunuyorum yaa
ama bugun patronum sen cıddı cıddı hamılesın yaaaa dedı bana kaydirigubbakcemile3
ınanamıyormuydu nee :CüvCüv:

walla bayağı büyüdü ama ben hiç şikayetçi değilim göstere göstere yürüyom walla kasıntımdan yanıma varılmıyo:)))

Canım maşallah. O nasıl göbüş öyle yaaa. Demek erkek göbeğinin sivriliği böyle oluyormuş. Bizimkiler gerçekten yayık yayık duruyor. Sizinkiler sivri sivri. Hepsinin ayrı bir güzelliği var.

Minik Kalimero, yuh deseydin patronuna :) Ay idrak edememiş mi adam 6 aydır senin hamile olduğunu.

Dün gece eşimi bi yakalasam bi kaşık suda boğacaktım. Benden bişey istedi. Gel şuna bir bak gibi bir şey. Ben de uzanmıştım. Kalkana kadar eeh tabi biraz zaman geçti. Yan döneceğim, elimi altına koyacağım falan derken :) Sonra demez mi sanki uçak kalkıyor diye :))) Bir yandan gülüyorum sinirden bir yandan nasıl kızdım. İnşallah sen de hamile olursun diyemeyeceğime göre, inşallah senin de kocaman bi göbüşün olur dedim :)

ayyy çok alemsin julianne iyi demişsin canım
gerçekten bizim durumumuzu anlamaları için hamiş olmaları lazım ama imkansız
ben bile hamile kalmadan önce sadece göbeğim çıkacak zannediyodum
oysa insanın her hareketini etkiliyormuş duygularından tut da iş yapmasına kadar her şey değişiyor

koca göbüşlü listesi yaptım kendimce birinci sıraya ebukayı koydum ,ikinci atatanem ,üçüncü çilek diğer kalan arkadaşlar bende dahil başlıktaki gibi hala işte bizim küçük göbüşlerimiz demeye devam ediyoruz..ama hepimiz o kadar güzelizki allah olmayan herkese bu mucizeyi nasip etsin inşallah...

bu benim aldığım en güzel 2.lik ünvanı:))işin ilginci bu göbekle sadece 58 kiloyum:)))

julıanecım bılmedıgınden degıl de kabul etmek mı ıstemıyor onu anlamadım
bugun farklı bır kıyafet gıydım belkı ondan da oyle soylemıs olabılır tabıı ama esı de goruntumun ayım ıle uyumlu olmadıgını soyluyor :CüvCüv:
buradakı resımlere bakınca zaten ben cok sısmedım dıyebılıyorum :CüvCüv:

Masallah ata_tanem ne güzel büyümüs göbisin ..ebukay ikiniz önlerdesiniz bu konuda ikinizinkide süpper...:hooray:

dün annemle görüsüyordum netten bana dediki senin bebe heralde gögüslerin göbeginde bisiy yok dedi!!!:uhm:

halbuki ben cok mutluyum gögüslerim büyüdü diye ama fazla büyümüsler sanirim...

cekelimde buradan gösterelim diyemiycegime göre lülülülülülü sizinkiler nasil baya büyüdümü??naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…