İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

ayrica kalimerao hakkatende patronun hicmi farketmemis..?

ne ilginc ya,belki göbek filanmi sandiki?ama o kadarda göbek olmazki.

ayrica kalimerao hakkatende patronun hicmi farketmemis..?

ne ilginc ya,belki göbek filanmi sandiki?ama o kadarda göbek olmazki.

farketmemek degıl
4.ay ıtıbarıyle bılıyor ama ınanamıyordu
sadece guluyordu ona gore ben daha cocugum
bugun gulmesıne saskınlık eklendı ve sen cıddı cıddı hamılesın hee dedı bana
guldum evet dedım zayıfsın dıyordunuz bende kılo alıyorum dedım ama adam sasırdı ıste
hanımı da cok sısmedıgım ıcın ınandırıcı olmadıgını soyluyor

Benim herif gibi gazdır oooooo diyodur erhalde kalimero senin patronda.Gösterecem ben ona gazı kasım ayında:dilcikar:işi gücü bıraktı full dalga geçiyo zaten benle juli gibi bi beddua edecemde göbekli herifde hiç sevmemki anam:teytey:

Seninki gene gaz diyomuş polipecim. Benim kociş, gaz olayını aştı. Atom bombası galiba demeye başladı.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ÇİLEKCİM BENDE 85 DEN 95 BEDENE TERFİ ETTİMkaydirigubbakcemile3
kızlar benim kocişte top gibi oldun diye dalga geçiyo benle..
şişkoluktan yürüyemiyon diyo..bende sen kendi koca göbeğine bak diyom..kendileride benimle göbek yaptılarda..sırnaşık şey
hatta benimkiyle hemen hemen aynı büyüklükte..aşı için sağlık ocağına gittiğimizde bende beklerken onunla dalga geçtim.bi baktım ikimizin göbekler önde..dedim şimdi hemşire gelip sorucak hanginiz hamile diye..:roflol:

azo geç dalganı walla kozunda varmış.Walla gülüyom falanda bazen ağırıma gidiyor.36 bedene kaç yılda gei dönersin diyo durup dururken saf saf.Bende röfle vardı dipler gelince saçları kısacık kestirdim iş yerine gelenlerde demezmi boyatamıyom kestiriyim madem dedin dimi.ay bu erkekler herşeye maydonoz:dilcikar:

ha bu arada memişler tam 2 katına terfi etti çok hızlı ve çok fazla büyüdüler ayına göre

bunlar bi acayip yaa,benim kocisim zaten göbekliydi hep ama simdi kendini gördügü yok beyfendinin..

varsa yoksa benim göbegim..ha birde bana;dogumdan sonra zayiflamiycan dimi?söz ver diyor!

delimidir nedir...

Çilek walla o garantiyi bizdede istiyor adam zayıflarsın dimi hadi göğüsler kaldı diyelim belin ne zamana kadar incelir?bide acayip kıldı bu fspor salonlarına falan şimdi ciddi ciddi hemen doğumdan sonra yazdıralım seni birisine diyorkafamçokkarıştıanam bu boşar beni zayıflayamazsamsenağlama

hmm yokyok bizde tam tersi..insl vermezsin kilo kalirsin böyle diyor..

hmm yokyok bizde tam tersi..insl vermezsin kilo kalirsin böyle diyor..

seninki ya balık etli seviyor yada sana garezi var manken gibi gezmesin ortalıkda diyordur belki.Benim eşimin aiilesindeki tüm kadınlar balık gibi adam artık nasıl soğuduysa kafayı yer kilo konusundananiknanik

walla bende kilo vermesemde bu kiloyu kaldırırım.

Çilekcim benimde büyüdü göğüsler ama ben çok destekli kullanırdım.Şimdi az destekliye geçtim :))))

valla gazdan falan degıl benım karnımın sıslıgı ben hamısım olacak o kadar gobus valla
benım kocıste benımle bırlıkte kılo aldı ve almaya da devam edıyor
bız pılavı kestık aksamları goya benım ıcın dıyoruz ama yalan esım yemesın dıye yapmıyorum
esım bana sıskosun falan demıyorda hepsını vermezsın ınsa allah dıyor
zaten bana sısko dese ben ona kuserım

vallahi hayatim boyunca hic büyük gügüslerim olmadi benim..75 iken bile

ben silikonlu 80-85 taktigimi bilirim..ama simdi nasil hosuma gidiyorlar anlatamam...kaydirigubbakcemile2

cok cici oldular teyzeleri..:dance:

polipecim ben önce cok zayiftim ondan biraz kilolu kal diyor esim..cokacimcoook

Ya kızlar benim göğüslerim büyümediiii. Yani çok az. 80 takıyordum şimdi 85 oldu. Ama olmasa da olur yani. Eskileri de kullanabiliyorum rahatlıkla. Süt mü yok yoksaaaaa ((((

julicim saçmalama....
ne alakası var göğüsün büyüklüğüyle sütün?
hiç yok hemde..ne kadınlar gördüm ben minnacık göğüslerden maşallah bi süt geliyo, bebek emiyo,fazlasını sağıyolar..
:1hug:

Ya biri bana şimdi en batıl şeyleri söylesin ona bile inanırım Azo ne bileyim :) Mantık falan kalmadı ki bende :) Neyse arada bi şöyle titretip kendime getirin beni. Evet dediğin gibi alakası yoktur sütle, göğsün büyümesinin.

inşallah yoktur julicim çünkü benim göğüslerde 75 iken 80 oldu anca
senin dediğin gibi ben eskileri bile takabiliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…