İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

atatane mve ebuka ben ancak gördüm göbüşlerinizi.maşallah,allah bebişlerimizin resimlerini koymayı da nasip etsin.
ama birşey dikkatimi çekti.erkek bebek bekleyenlerin göbekleri ve kız bebek bekleyenlerin göbekleri çok farklı dikkatinizi çekti mi?

Doktor bana;psikolojini cok iyi hazirla bebegimi emziricem diye

o zaman sütün cok iyi gelir demisti ilk kontrollerimde..yani psikoloojiyle

alakasi varmis,gelir gelir hepimizin bol bol sütleri gelir insl.ta besleriz

su kücük böcekleri..

Son düzenleme:
İlahi Julian yani :)) Önemli olan senin psikolojin.Ama hepimiz maşallah şarıl şarıl sütlencez :))
eşimde bende Sütaş ayran diye dalga geçiyor.

Neyse göbişlere bakalım şimdi gelsin göbişler :)

Kızlar geçen doğum yapan arkadaşım göğüsleri hamileliği süresince normal bi büyüklükteydi doğumdan 3 gün sonra süt inmiş walla o hamileyken büyüdü dediğim göğüslerin 3 katı falan olmuşlar.Asıl büyüme süt inince oluyo yani juli sen hiçç takma sonuçta hepimizinki sütaş inekleri kadar büyüyecek kaydirigubbakcemile3

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Hahahaha Ay sen beni çok güldürüyorsun polipe yaa :) dediğin gibi asıl sütün gelmesi bir haftayı buluyormuş. Ya öyle mucize bir şey ki. İlk üç gün ağız sütü geliyormuş mesela kızlar. Bu diğerinden daha az ama daha yoğun bir sütmüş. Az olması, bebeğin sindirmesine yardımcı oluyormuş ve asıl süte hazırlanıyormuş. Sonra geçiş dönemi sütü ve birkaç gün sonra da asıl bizi sütaş ineği yapacak olgun süt geliyormuş. Gerçekten ben hamileyken dini duygularım daha yoğunlaştı bu mucizeyi görünce kızlar...

ayy iyiki bunu konuşmussunuz bende takıyodum durmadan ama sormak aklıma gelmedi hiç . çünkü benim gibi kimse yoktur diye düşünmüşüm hep. demek varmış benim gibi küçük memeliler. ya ilk hamileyken baya büyümüştü şimdi indi yani eski sütyenler dediğin gibi oluyo fazla zorlamıyo.inş.sonradan dediğiniz gibi olur şakır şakır emizrmeye yetiştiremeyiz. benim ikizleri olan bi ark.humana çayı içmişti ikizleri 1 yaşına kadar emzirdi valla. hala da emiyorlarmış.birde sütlaç gibi sütlü tatlılardan yemişti sütü böyle ilik gibi yapıyormuş aklınızda olsun. dedi ki sütten süte fark oluyomuş. çok sulu beyaz süt böyle koyu kıvamlı sarımtrak süt kadar kaliteli olmuyo dedi.o da bazı şeyleri yemekle oluyo dedi. sütü arttırmak için çok su içmeli kalitesini arttırmak içinde bazı şeyler yenmeliymiş. bunları not edin kızlar çünkü denenmiş şeyler.: sütlü tatlılar , soğan, hurma , nar suyu , pekmez, tahin helvası,sahlep :) yiyin yiyebildiğiniz kadar.

benimkilerde büyüdü büyüdü patlayacak yakında ay damarlarım falan nasıl çıktı yaa

Ben bu emzirme konusunda başlık açmayı düşünüyorum araşırıyorum bu günlerde.Çünkü çok önemli mevzular var mesela göğüs yaralarının tamamen yanlış pozisyon ve tahriş sonucu olduğunu öğrendim ve gözlerimlede görüp tecrübe ettim.Küçücük kremler var kutusu 20 ytl imiş yok onu sr bunu sür diyomuş eczacılar hiçbir kremin kesin çözüm olmadığını gördüm daha neler neler.Mesela sezeryanlı kadınlar alamıyo bebeği kucağa birileri yandan uzatıyo falan e göğüs haliyle şekilden şekile giriyor.Bunları tek tek araştırıp yazayımda öğrenelim memişlerde yara olmasın dimiikaydirigubbakcemile5

yaz canım teşekkür ederiz şimdiden
bunlar gerçekten önemli konular ve biz bu konularda çok tecrübesiziz

polipecim cok isabetli bir konu hayatim..birde aventin biberonlaro anne memesine en uygun biberonmus basligi..bebege emerken ayni zamanda evnt biberon kullanan anneler hiic zorluk yasamamislar..insl.biz hep emziririz yani ben ilk basta kesinlikle düsünmüyorum biberon filan..ama alicam ne olur ne olmaz diye..bunuda duyduktan sonra avent alayim diyorum sanirim en uygunu o.

kizlar bir harukasiniz valla sirf hamis haberlerini takip ediyorum sizin icin giriyorum buraya karninizda gösterdi rabbim kucaginizdada göstersin ins. salikli büyütün bebislerinizi heves ettiriyonuz ha benim zamanimda böyle degildi kollari sivasammi ne bazen niyetii bozuyorum ha

çekmek biraz zor oldu naparsınız....yerimseniben
zaten bu 27/07/2008 de çekildi...
yani makinemizin kaybolmadan önceki son bizdeki zamanında.. arkadaşa saolsun verdik çaldırmış makineyi...kötükedihüso
inşallah son halimizide çekerim yakında (aldığımız zaman yeni makine)-tatlicadiarzu-

aa escape kıs sen tombikdin noldu sana zayıfladınmı ..biz en son seni ziyafet sofrasının başında hatırlıyosda ...:)))
bu arada göbüş çok hoş çıkmış canım ..

ya eylülcüm bende anlamadım walla... zayıflıyorum..
o sofralardaki resimlere baktımda sen diyince, baya baya zayıflamışım...:jeyyar:
gerçi o zaman sanırım 79 falandım şuan 76 ya düşmüşüm... :sm_cool:

escapecim maşallah top gibi çıkmış göbüşün...
ah ahhh özeniyom böle göbüşlere..benim bel ,popo,karın hepsi bi boy olduğundan..:bbo:

walla ben de sofra başında tombik bi escape hatırlıyorum.buresimde fotomontajla incelttin mi kendini yoksa :))))

Maşallah canım ne güzel çıkmışsın.

yok walla darkcım bişecik yapmadım fotomontaj falan yok... orcinalim yaniiii.... :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…