İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

tskler canlarim evet buyudu bizim gobus
e rahatsizlik olmuo degil hani ama olsun bebegim iyi olsun dayanirim ben
agir olmaya basladi iyce gobegim asagiya inmeye basladi asagi taraflarda tasiyorum iki buklum oldum ha
allah yardimciniz olsun kizlar
buyusun bakalim gobusler

Evet Julliane'cim, benimki akşamüstü 4'ten sonra hamileliği sengözlerimebaksanab
Ama yine de sabah da olsa eski pantolonlarıma giremiyorum, hamile pantolonu almak zorunda kaldım bu hafta sonu. Bu arada ben 15 haftada 4 kilo aldım. Biraz fazla mı sanki ???

Ama elmalı turtacım sen zayıf olduğun için belki o kadar kilo almışsındır. Yoksa gayet iyi duruyorsun.

Haklı olabilirsin Julianne'cim.
Senin göbüş de çok tatlı görünüyor...
Bu arada ben de de ultrasona göre 15+2'yim. Yani günü gününe hamileyiz a.s. Sen bebişin hareketlerini hissetmeye başladın mı? Ben hala hissedemiyorum da

çok güzel çıkmış göbişin ben hiç koymuyayım benim acayip büyük göbişim...............

kızlar göbüşlerinize bayıldım Allah nazarlardan saklasın sizi Allah kucağınıza Almayaıda nasip etsin inşşş... ben hamile değilim ama çok sitiyorum bakalım benim miniğim ne zmana gelecek annseine... bende sizin gibi burda göbüşümü gösterebilecekmiyimm... Allahım çok güzelsiniz ya

buda benim göbüş kızlar :smiley-cool: tek başıma bu kadarını çekebildim.....:1rolleyes:

yaaa arkadaşlar, cehaletime verin ama bu fotğraflar nerede? Ben mi bulamıyorum yoksa iş yerinde bizim bazı yerelere girmemiz engellendiği için mi göremiyorum anlamadım. senin yazdığın linke tıkladığımda hiçbir şey açılmıyor.. nasıl görürüm ki acaba? ben de çok merak ediyorum

Elmalı turta, ben de hala hissedemiyorum öyle adam akıllı bir tekme falan, daha erken sanırım bunun için. Fakat bazen seyrimeler oluyor. Hani diyorlar ya kelebek uçuşu gibi. Muhtemelen sende de oluyordur bu. Bence bu onun hareketi ya da ben kendimi öyle avutuyorum...

Hisem canım evdeki bilgisayarda benim de bu linkler açılmıyor. Nedenini bilmiyorum. Aslında link değil de Nazlımelek gibi fotoğrafın kendisini eklememiz lazım ama ben ilk koyduğumda bunu becerememiştim. Belki bilen kızlardan birisi sana yardımcı olur..

Asorti,julianne,elmaliturta Ve Ben :)
Dördümüzünde Hamilelik Günleri Ayni..
Bende Daha Kesin Anlamiyom Bebişimin Haraketlerini..
Dünden Beri çok Kisa Ağri ,kramp Gibi Bişiler Oluyo Ultrasona Baktiği Yerde Doktorun(sağda) Ama Emin Değilim

azo'cum işte bendede tam orda oluyo doktorun ultrasonla baktığı yerde bişeler oluyo ama nedir anlamadım... :sm_cool:

Evet canım Asortie'ninki bizden iki gün ileride. Demek ki önce o duyacak bebeğin hareketlerini. Gerçi o şimdi cumbur cumbur oynuyo içeride ama biz niye duyamıyoruuuuz. bir de ben kaç gram olmuştur onu çok merak ediyorum 100 gram olmuş mudur acaba? Hiç gittiğinizde kilo söyledi mi doktorlar size kızlar? :) Ayyy yerim onları ben.

kızlar daha çok erken hissetmeniz için ben oğluma hamileyken 18 haftada filan hissetmiştim biraz daha sabır 15 gün içinde hissedersiniz ben refleksten bağırmıştım öle bi tekme atmıştıki eşim bile ne oluyo sana dedi bende içimde bişeyler oluyo demiştim heheheh bende şimdi 2. ye hamileyim bakalım ne zaman hissederim inşallah erken hissederim kızlar

yeni göbisler gelmis anlasilan,cok güzel hepsii yaaa...
bu arada bugün bebisimin erkek oldugunu ögrendim,görseniz nasil kipir kipirdi
kk teyzeleri,profil resimini almak icin bile cok ugrastik...
bu arada ben cok cabuk farkettim kipirtilari..

çilekk canım gözünaydın... kasım bebişlerine bir prens daha katıldı demek .. hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah...

slm arkadaslar herkeze ıyı aksamlar ben enson gıttıgımde doktorum kılosunu soylemıstı 120 gr benım oglusumm vede gecen hafta carsamba gunu gıtmıstım

çilekçim hayırlı olsun. buarada bende dünden beri tam doktorun ultrasonla baktığı yerde bişiler hissediyorum elimi koyunca anlaşılmıyo ama içimde hissediyorum ara ara.siz elinizi koyuncada anlaşılıyomu hareketleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…