- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 156
- 38
Escape bizim göbüşlerimiz benziyor gibi sanki birbirine ay çok tatlı seninki de. Elmalıturta seninki de küçücük maşallah, annesini pek yormayacak galiba mercimeğin :))
Nazlımelek canım, bak Allah sana senin gibi kayınvalide vermiş, ne güzel, gerisini de dediğin gibi booooşverrr :)))
Sultan, umarım sen de bugünleri görürsün...
Ama elmalı turtacım sen zayıf olduğun için belki o kadar kilo almışsındır. Yoksa gayet iyi duruyorsun.
buda benim göbüş kızlar :smiley-cool: tek başıma bu kadarını çekebildim.....:1rolleyes:
Kızlar, ne kadar şu an küçücük de olsalar, birkaç ay içinde kocaman olacak olan göbüşlerimizin ilk resimlerini buraya ekleyelim. Dark'a söz vermiştim. İlk ben eklemiş oldum. Hadi sizden de bekliyorum. Bu arada bu sabah ve inmiş hali :roflol: Siz bir de onu akşamları görün :icecream:
çok güzel çıkmış göbişin ben hiç koymuyayım benim acayip büyük göbişim...............
Evet canım Asortie'ninki bizden iki gün ileride. Demek ki önce o duyacak bebeğin hareketlerini. Gerçi o şimdi cumbur cumbur oynuyo içeride ama biz niye duyamıyoruuuuz. bir de ben kaç gram olmuştur onu çok merak ediyorum 100 gram olmuş mudur acaba? Hiç gittiğinizde kilo söyledi mi doktorlar size kızlar? :) Ayyy yerim onları ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?