İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

anam noluyo burda ...
hani popolar ? dedim geldiğimde koymuştur kızlar yok yok yok..hayal kırıklığı yaşadım...:)))
kıs atoş bu göbekle yarışmaya katılamassın..bize yakın plan tek göbek lazım..ama güzellik yarışması yapsak birinci sıraya yazmıştım seni.neyse şimdilik son sıraya yerleştin..kısa zamanda yakın plan bekliyoruz..sıralamayı değiştir bakalım..

1-deryahakan
2-julianne
3-çilek
4-ebuka
5-mmmf27
6-azo--
7-escape
8-fater
9-eylül166
10-polipe
11-beklemek
12-pamukum1
13-darkinlife
14-eda1982
15-asortie
16-eylül79
17-ata_tanem24

heheh benimki sanırım çok büyük bi başarı çünkü göbekte 2. sıradan en son sıraya düşebilmek büyük maharet ister:)))))))

çilek canım oğlusun evini büyütüpde gelmişsin hakkari kesin diyosunn yanii maşallahh

atatanem walla çok güzel çıkmışında göbiş nerdee anacımm yakın plannn

asorti kız hani hava basmaya lastikçiye gidiyordunn ne oldu nerde göbiişş

Süslenip püslenip gidiyoruz okula ona göre kaydirigubbakcemile5

Atatanem maşallahın var canım. Eski bir resmini koydun sen sanırım :jeyyar: Yemesler şekerim naniknanik

kız walla yeni çekildi:)elbise hem siyah hem bol ya göbek güzel kamufle olmuş:))zaten ondan sık sık giyiyorum o elbiseyi en sevdiğim elbisem şuan:)))

aaaa atacım olmuyo ama ..kaç kere hamiş kalcaz ki .bırak sal göbeği ..ben valla bady giyiyom gerine gerine geziyom..:)))

bende hep dar şeyler giyiyorum ama bu elbise okadar rahat ki anlatamam efil efil walla giyince sanki altımda vantilatör varmış gibi serin serin geziyom:)))))

1-deryahakan
2-julianne
3-çilek
4-ebuka
5-mmmf27
6-azo--
7-escape
8-fater
9-eylül166
10-polipe
11-beklemek
12-pamukum1
13-ata_tanem24
14-darkinlife
15-eda1982
16-asortie
17-eylül79

atatanem 13. sırada yerini almıştır...saygılar :)))

teşekkürler eylülcümmmmhihoyyythihoyyyt

bende dar seylere bayiliyorum,canikom cokta güzel eviniz güle güle kullansin oglusun.

teşekkür ederim çilekçim bidaha böyle güzel göbekleri nerden bulcaz dimi canım daracık giyelim göğsümüzü gere gere göbeklerimizi sergileyelimmmmmm.:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3

bu arada odanın dağınıklığını görmeyiverin kızlar
oğluşumun beşiğini kuracaktık bipürüz çıktı ortalık dağıldı biraz :)))

fatercim senin göbüş büyüyeceğine küçülüyor galiba eeee benimki senden büyük niye senin altındayım mesela..ama geçen günki foto daha büyüktü sanki..neyse sıralamayı değiştirmiyorum giydiğinden farketti kesin..
bu arada maşşallah..nazar değmesin..:)))

teşekkürler kızlar
evet giydiklerimiz ve haftalar değiştiriyor göbişleri
hmmm şimdi sıralama değişmedi öylemi
tamam farketmez benim için zaten ödül de alamıyom

birde şu resme bakın bakalım kızlar ve fikrinizi söyleyin olur mu?
bu ikisini de dün çekmişdim

yaaa fater cım maşallahın var valla çıtı pıtı hamişlere bayılıyorum
eylülün dediği gibi eviniz biraz küçülmüş geldi bana da kıyafetlerden olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…