İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

Bunda sanki daha minik çıkmış,ama senin karnın küçük ondan.Bazılarının çok çıkarmış ya sen onlardan değilsin anladığım kadarıyla :) Maşallah canım.

yaaa fater cım maşallahın var valla çıtı pıtı hamişlere bayılıyorum
eylülün dediği gibi eviniz biraz küçülmüş geldi bana da kıyafetlerden olsa gerek

bende anlamadım canım herhalde kıyafetlerden ve fotoğraf çekme açısına göre değişiyor
gerçi hep aynı yerde çekiyorum ama neyse
bu arada boyum zaten 1,50 herhalde daha büyük bi göbeği taşıyamam değil mi?
Rabbim ona göre veriyo mutlaka

evet canım şanslıyım
bende hep hamile kalmadan önce acaba nasıl olucam derdim
çok kilo alırım diye düşümüştüm yusyuvarlak olurum herhalde diyodum
ama iyi gidiyor şimdilik
toplamda 8 kilo

fatercim gerçekten şanslısın.iç karnın geniş herhalde..ben bir dünya olmuşken sizi böle görünce imreniyom.:1shok:maşallah
eylül ün dediği gibi çilekcim.çıtır diyosun kızlara ama sende pek bi çıtırsın zaten.bi top koymuşun karnına okadar..deniz oğlanın evi..kaydirigubbakcemile3

Ben bu fater'in ayaklarına bitiyorum, kız minicik o ne öyleee :) Maşallah canım, kızların dediği gibi sanki 4 aylık hamile gibisin.

Azo'cum sen de çıtırsın hayatım niye imreniyosun. Biz böyle şey gibiyiz hani soyalı fıstıklar olur ya biliyo musun. İçi tuzlu fıstık dışı çıtır soyalı böyle yusyuvarlak ama fıstık :) Adını unuttum şimdi. İşte biz öyleyiz canım :)

Ya bu arada senin göbek fotondaki pantalonu soracaktım soramadım günlerdir. Nereden aldın,kaç beden o, ben rahat bir kot bulamadım. Gerçi şu vakitten sonra almıyım diyorum ama sanki bir 20 gün sonra olmaz, sıkar gibi geliyor...

naber koca göbüşler maşallah da kızlar pek heveslenmeyin son aylarda daha cok kilo alınıyomuş benden demesi bende henüz kilo almadım fazla ama bekliyorum böle bıngıl bıngıl olmayı kendimi hazırladım insan hayatında belki de bir kere varsın bıngıl bıngılda olsun

sağol canım ya bu ayaklarımın büyümüş hali canım
normalde 35 numara ayakkabı giyiyorum ve bu aralar bulmakta zorlanıyorum çünkü kalıpları geniş oluyor
dedim ya Allah dağına göre kar veriyor diye
boy 1.50 olunca ayakta böyle oluyoryerimseniben

fatercım gobusun cok guzel maasallah
bende sımdıye kadar 7,5 kılo aldım bende 35 numara ayakkabı ve terlıklerımı hala gıyebılıyorum
sanırım sısme bende olmadı cunku yuzuklerım de aynı takıp cıkarabılıyorum

bende son bir aydır olmaya başladı şişme ayaklarım elim yüzüklerimi takıyorum ama
çıkarmakta zorlanıyorum

Benim favorim fater,vallahi citir,juli yazdiktan sonra dikkat ettimde ayaklarida kücücük..

(sapiklar gibimi oldum) ayakkabida bbende zorluk cekmiyorum ama uzun süre kalirsa ayagimda

biraz rahatsiz ediyor..yoksa öyle abartili sisip baska ayakkabiya gecmedim henüz.zaten albüm

her defasinda kontrol ediliyor,eksi yaziyor dr oradaki bosluga.ee hadi yeni göbisler filan gelsin..

cilek kaydirigubbakcemile3 en sıs ayaklar yarışması mı yapsak acaba ben bırıncı olurum galıba sağ ayagım açık ara onde olurrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aman kızlar bide ayak yarışması düzenlemeyin 39 numara ayakkabı giyiyorum ama Allahtan şişmedi ayaklarım şişseler ayakkabı da bulamam artık.eee ozaman da eşimin ayakkabılarını giyerim:roflol:

julicim ben bu pantolonu bakırköy de sahile inerken kilisete varmadan bi çay bahçesi varya..(biliyomusun oraları bilmemfisfisfis)çaybahçesinin yanındaki sokak komple hamile kıyafetleri satıyo.ebru hamile kıyafetlerinin yanında küçük bi dükkan var oradan almıştım.(ebru da 100 ytl dediler kotları ben yandan 50 ytl ye almıştım..farka bakarmısın?)
3.ayda almıştım.kız 5.aya kadar giyersin dedi..ve 8.aya girdik giricez ben hala giyiyom..kaydirigubbakcemile3
42 beden..
ama belinde kemeri vardı..geçen ay orası biraz sıkmaya başlayınca bizim burada bi modelist arkadaş sağolsun kemer yerini çıkarttırıp üstteki parçayı tekrar eklettirdi..şimdi çok rahat giyebiliyorum..
ee nekadar az kıyafetle bitirirsek okadar iyi bizim için..
sonuçta yuvarlak hesap 2 ay kaldı(kasıma girdikmi tamam diyom ben.ozaman iştende ayrılacağım için evde ne bulursam giyilir..kocişinkiler bileyerimseniben)

applecim artik her tür yarismalara hazirim ben..siz haber verin sükunetle girip adayligimi koyarim:)

ayak mı dediniz anaaaaa..şöyle açılın bakim..ben boyuma göre normal bir ayağa sahibim sanırım..41 numara ..heryerde bulunmuyor malesef zaten şu anda ayaklarım şişmediği için eski terliklerimi giymeye devam ediyorum..havalar soğuycak o o zamanda umarım ayakkabılarım olmaya devam ederde birde 42-43 numara erkek ayakkabısı almak zorunda kalmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…