İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

Walla Eylülcüm ayaklaş şişince bayan ayakkabısı bile olmuyor.Ben 38 giyerim.Şişten 39-40 bile olmadı.Çünkü yanları dar oluyor ayakkabıların.41 numara zor buldum.
Sen normalde 41 giyiyorsan Allah yardımcın olsun walla.Zor bulunuyor.
Ben terliğimi erkek reyonundan aldım :))
Beyaz sabo aldım yalnız bayan reyonunda yoktu büyük numara.Baktım aynı terlik erkek reyonunda da var.hemen atladım aldım 41 numara:))
Aslında hastane çantama koymaya aldım.Ama okulda ayakkabıda rahat edemezsem daha erken giyerim artık.Doğumu beklemeden benim terlik eskir :)

benim ayaklarımda fazla şişmiyor 36 numaraydı hala aynı yüzüklerimide takabiliyorum henüz bakalaım bundan sonra ne olacak 7. ve 8. aydan sonra şişlik cok oluyomuş kilo alınıyomuş hızlı bişekilde catlaklar kime sordumsa son ayda oldu dedi

yaa ben korkuyom son aylardan bacaklarımda çatlak oldu ama karnımda istemiyorum yaa inşallah çatlamaz

teşekkür ederim canım benim.o senin tatlılığın..:asigim:
hem herkes diyoki senin oğlan sana ayrı bi güzellik kattı..
bunlar onun marifetiymiş..
hıh sanki ben önceden güzel değildim..:dilcikar:

1-deryahakan
2-julianne
3-çilek
4-ebuka
5-mmmf27
6-asortie
7-azo
8-escape
9-fater
10-eylül166
11-polipe
12-beklemek
13-pamukum1
14-darkinlife
15-gülçiçek
16-eda1982
17-eylül79
18-ata_tanem24

:1shok::1shok::1shok::1shok:
işteee listeleri alt üst eden , rakiplerini solda sıfır bırakan asortie hatun listemize 6 numaradan giriş yapmıştır..kendisini tebrik ediyoruz..
azoşum bu ne süs bu ne püs o ne elbise öyle haftanın en şık hamişi de azo
seçilmiştir
ikinize de maşşallah ...
bu arada gülçiçek hanımda listede yerini almıştır ..sanada maşşallah devamını bekleriz ..

Son düzenleme:
asorticim maşallah..
hakikaten göbüş süpeeeeeeeerrr.
bana süslü diyolar şu asortik kızada bakın bütün fotolarını kımıl kımıl yapıyoooooooosırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

ay azocum ve asortiecim ne tatlı göbişler onlar öyle bayıldım bayıldım allah nazarlardan saklasın sizi.kadınlar hamilelikten korkar şişcekler kilo alcaklar diye ama bu bambaşka bi zevk yaaaa asla başka bişeyle kıyaslanamaz.ikinize de kocaman birer maşallah.buarada listede sona düşmüşüm eylül ıkınarak azcık yukarı çıkmıştım onu da azoyla asortie bozdu:))))

Azocum ne güzel bir elbiseymis o,hanim hanimcik cok begendim canikom..

göbisinide cok güzel göstermis...

Asorti hanimlarin göbiside pek bi güzel cikmis..ikinizede masallah yaa

böyle altüst ederiz ve en kısa zamanda :hooray:bu sıraya ulaşacağız kızımla
azimliyiz diğer arkadaşlarada başarılar dileriz ama tek büyük var o da biziz:lepi:

azo elbısen pek sık masallahhh
asortık hanım sızınde gobuse masallah dıyorum bebekler ıyıce buyuyor benım bugun mıdem yanıyor
gulcıcek sende hıc hamıs degılsın gıbı masallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…