İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

senden kısa zamanda net bir profil göbüş istiyoruz ..hadi bakalım sıralamayı değiştir şekerim..

azocuğum bir harika görünüyorsun...Elbisen tek kelimeyle mükemmel.....Bayıldım,bayıldım valla bayıldım......

azo ve asorti valla ne güzel göbiş onlar öyle ya süper çıkmışlar valla bak yine kıskandım benim niye öyle şişmiyoo yaaa hep karnın geniş ondan cok şiş degilsin diyolar bana

yaw bana kimi diyo doğum yakın heralde kimi de diyo ki aaa hiç karnın yok..bu ne şimdi anlamadım ben..

boşver canım..DERLEEEEEEEERRRR!!!
sen kurtlar vadisini izliyomuydun?
orada böle bi espiri vardı..kaydirigubbakcemile3
takma canım kafana..
millet istediğini desin..:1hug:

Gülçiçek bu siteye gir:

http://babyticker.tickershack.com/stepone/pregnancy.html

Step 1 den istediğin cetveli işaretle.
Step 2 yi tıkla. bebeğini seç.
Step 3 ü tıkla. İlk kutucuğa ,son adet tarihini
İkinci kutucuğa,cetveline yazmak istediğin notu,
üçümcü kutucuğu rsim eklemek için gözatı tıkla.Pc den bi resmini seç (İstemezsen eklemeyebilirsin)
Aonra create ticker i tıkla.

Açılan sayd,fada cetvelini görürsün.

Bu sayfanın linkini kopyala.

Kontrol paneline gir-Detay bilgilerini düzenleyin-Kilo doğum taki var en altta.Oraya kopyaladığın linki yapıştır.

Tamamdır.

KIZLAR;
BU CETVEL YAPMA OLAYINI KASIM ANNELERİNİN İLK SAYFASINA YAPIŞTIRIYORUM:LAZIM OLURSA BULMAK KOLAY OLSUN DİYE:

ÇOK SORAN OLUYO;EN İYİSİ ORASI:

kıs sizin göbüşlerin pek küçüklül hali kalmamış maşallah e tabi başlığı açarken bugünleri düşünmediniz:teytey:a.s.

işte bunlardaaa benim göbüşümün fotoları. Beni de alın listeye bakalım, arada çeker koyarım artık öğrendim yaa he he he kaydirigubbakcemile3

melekcim maşallah çok tatlı bi göbişin var eylül seni sıraya koysun hemen:)

1-deryahakan
2-julianne
3-çilek
4-ebuka
5-mmmf27
6-asortie
7-azo
8-escape
9-fater
10-eylül166
11-polipe
12-beklemek
13-beyazmelek
14-pamukum1
15-darkinlife
16-gülçiçek
17-eda1982
18-eylül79
19-ata_tanem24

beyazmelek listemize 13. sıradan giriş yaptı..ama birdahakine net göbüş istiyoz gördümki memişler ön planda bu fotolarda..::)))

oooooooooo bi güzel göbis daha gelmis..Beyaz melekcim masallah göbisine canim..

teşekkür ederim kızlar a.s. Eylülcüm mesaj alınmıştır, en yakın zamanda daha net bir göbekle ve de sadece göbekle karşınızda olacağım. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…