İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

Bence gayet yerinde ve güzel..Genlede ikinci bebekte daha büyük olurmus göbek

ben hep öyle duydum..banada senin göbek daha inmemis asagi diyorlar,agzimdan cikcak

diilya normal iste..

bu göbeğe bugün kadının biri pek küçükmüş:1shok: dedi ama ben eve gelince acep dedim dalga mı geçti hatunCADIARZU

kızlar bu sabah itibariyle göbeğim bukadar

c.tesi günü eşimle şirket yemeğine gittik herkes bayıldı göbişime nekadar kibar bi göbeğin var çok yakışmış hamilelik diye diye bi hal oldular.oğlum da şov yaptı herkese walla artık hiç durmuyo yerinde:)

atoş valla utandırdın beni ...bu ne yaw sende böyle koca göbüş vardı niye sakladın bizden ..maşşallah pek bi güzel..sıralamayı yaparım birazdan ..

eylülcüm sanırım ogün giydiğim badi ve fotoyu çekiş pozisyonum gözümüzü yanılttı herkes küçük diyo göbişime:)))ya sizce aşağıda mı göbişim fotonun birinde sanki çok aşağıda görünmüş

yok canım yaa bebiş olması gereken yerde bence ..bakma bizim yukarısı da dolu duruyo ama o bizim mideleremizden ve kilomuzdan kaynaklı..siz zayıf hatunların genelde böyle oluyo..

walla eylülcüm hepimizin göbeği de birbirinden güzel ve tatlı kimisi büyük kimisi küçük her göze hitaplık her çeşit nazarlık göbeğimiz mevcut:)))

Aşağıda görebilir ne olacak ki bunda. Önemli olan doktorun bebek aşağıda demesin Atatanem. Maşallah, çoook tatlı görünüyorsunuz ya :)

canım maşşallah ..artık korkuları yenmenin zamanıdır..bu ara bayağı takmıştın kafaya ..bak ablam 34 haftalık doğurdu 2.300 gr ..ikinci gün aldı evine götürdü..maşşallah ne küvöz ne bişey gayet sağlıklıydı..bence artık yırttın sen..
bu arada göbüşte süper canım..

ay maşallah çilekkcim sana da hiç 8 aylık göbeği değil gibi.bence de sen paçayı kurtardın geçen akşam eşimin iş arkadaşının eşini gördüm yeni bebekleri olmuş 40 günlüktü maşallah çok da sağlıklıydı 8 aylıkken doğmuş hemde.koymuşlar araba koltuğuna yemeğe gelmişler.yani senin az kaldı çilekçim kotardın sen işi inşallah kolaycacık da doğurursun bebişini tabii hepiniz için aynı şeyi temenni ediyorum canlarım hepiniz de bi nefeste doğurun sağlıkla inşallah

insl.ata-tanemcim hepimiz bi seferde saglikla doguralim bebislerimizi.

ara ara agri giriyor banada,8.ayin müjdesi galiba..vaktinde gelsin insl. ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…