Asorti,julianne,elmaliturta Ve Ben :)
Dördümüzünde Hamilelik Günleri Ayni..
Bende Daha Kesin Anlamiyom Bebişimin Haraketlerini..
Dünden Beri çok Kisa Ağri ,kramp Gibi Bişiler Oluyo Ultrasona Baktiği Yerde Doktorun(sağda) Ama Emin Değilim
çilekk canım gözünaydın... kasım bebişlerine bir prens daha katıldı demek .. hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah...
çilekçim hayırlı olsun. buarada bende dünden beri tam doktorun ultrasonla baktığı yerde bişiler hissediyorum elimi koyunca anlaşılmıyo ama içimde hissediyorum ara ara.siz elinizi koyuncada anlaşılıyomu hareketleri
azocum valla bizdde tık yok bu arada en son gittiğimde boyu 9 cm
kilosu da 150 gr güzel kızımın
ya varya harika bişey rabbim bize böyle duyguyu yasattığı için şükürler olsun olmayan herkese versin.bende yarın cinsiyetini öğrencem gösterirse. biran önce öğrenip bişiler almak istiyorum bebişime:)
azooo senin ki cinsiyeti belli değil mi canım yaaa
kızlar göbüşlerinize bayıldım Allah nazarlardan saklasın sizi Allah kucağınıza Almayaıda nasip etsin inşşş... ben hamile değilim ama çok sitiyorum bakalım benim miniğim ne zmana gelecek annseine... bende sizin gibi burda göbüşümü gösterebilecekmiyimm... Allahım çok güzelsiniz ya
kızlar geç oynuyormuşta benim ki oynamadı
dedim senin ki de kız mı o yüzden mi oynamıyor
bende haraketlerını hıssetmedım henuz azocum enım doktorum ayrıntılı ıcın 22 hafta demıstı sen erken gırmıssın cınsıyet ıcınmı gırmıstın ayrıntılıya canım[/QUOTE
yoo ense kalınlığı,eller ayaklar,burun kemiğini falan ölçtüler.büyük bi monitör vardı karşımda..başka bi doktora gönderdi doktorum(aynı hastane içinde) o ölçerken demişti erkek gibi görünüyo diye..ama 5.ayda tekrar görüşücez dedi o doktor.bilmem ne diyolarsa yapıyos işte:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?