İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

cnm senin hissettiklerinin birebir aynısını hissediyorum dünden beri sanki çok kısa agrı kramp tarzı bişi ama kasık agrısı desem öle bişide değil kısa süreli bide tek bi noktada hissediyorum heralde bebegin hareketleridir

çilekk canım gözünaydın... kasım bebişlerine bir prens daha katıldı demek .. hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah...

canim benim cok saol..hep beraber alalim hayirlisiyla bu kücük böcekleri kucaklarimiza.
hemde ne prens nazlimelek,cok güzeldi yaaaaa.

mysever cok tesekkürederim tatlim..bende elimi koyunca hissetmiyorum ama,göbisim hafif hafif kalkip iniyor bunu babamizda görüyor sürekli..
ne güzel bi duygu dimi mysever o icindeki kipirtiyi hissetmek..

ya varya harika bişey rabbim bize böyle duyguyu yasattığı için şükürler olsun olmayan herkese versin.bende yarın cinsiyetini öğrencem gösterirse. biran önce öğrenip bişiler almak istiyorum bebişime:)

azocum valla bizdde tık yok bu arada en son gittiğimde boyu 9 cm
kilosu da 150 gr güzel kızımın

allah hepimize hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar versin canım.ama insan yinede çok merak ediyo dimi.böle belirsizlikler karşısında çok sabırsız davranıyoruz..:smiley-cool:

Kızlar allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inş.
hepiniz çok heyecanlısınız bende geçtim o dönemlerden hiç beklemediğim anda hissettim bebeğimin dokunuşlarıını..yanlıış hatırlamıyorsam 18 veya 19. haftaydı...
Kızım bugün yaşına girdi çok şükür allahıma allah bütün isteyenlere nasip etsin

Sewgilerimle..!

Asortie sen gittiğinde bebek mi göstermedi yoksa doktor belli değil mi dedi? İki gündür ben de cinsiyetini daha çok merak etmeye başladım.

kızlar geç oynuyormuşta benim ki oynamadı
dedim senin ki de kız mı o yüzden mi oynamıyor

arkadaşım allahım sanada en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşatmayı nasip etsin...Dualarımız seninle...

kasım anneleri göbüşleriniz gerçekten bi harika..Allahım nazarlardan saklasın.Bende resmimi koymak isterdim ama emin olun fotoğrafa sığmaz.Ya anlamadım benim göbüş niye bu kadar büyük..Bende 16+2 yim.Sağlıcakla sevgiyle kalın....

kizlar eger ilk hamileliginizse daha erken hissetmniz hareketlerini tabi hissedende olabilir ama benim bu ücüncü ben erken hissederim diyom ama yine bilemiyorum kesin diye bisey yok ama

kızlar geç oynuyormuşta benim ki oynamadı
dedim senin ki de kız mı o yüzden mi oynamıyor

bilmiyorum hayatım.hayırlısı..
benim içime daha ilk günden beri erkek doğuyo ama..
birde ilk bebekler geç hissediliyomuş.
kramp şeklinde kısa kısa bişiler hissediyom arada ama tamda emin değilim:1rolleyes:
allah sağlıklı bi evlat nasip etsin..
hepimize..

bende haraketlerını hıssetmedım henuz azocum enım doktorum ayrıntılı ıcın 22 hafta demıstı sen erken gırmıssın cınsıyet ıcınmı gırmıstın ayrıntılıya canım

gobusler supeeerrrrr
allah nazarlardan saklasın
ınsa allah ben de bu aksam kocısıme cektırıcem gobusumun fotosunu
kocıs elınde kamera gezıyor her anımı kaydedıcem dıye ama hıc boy fotom yok benım a.s

kızlar kızım olcakmış naasıl sevindim anlatamam.. 150 gr 14 cm miş ayy içim içime sığmıyo allah olmayan herkese nasip etsin harika bi duygu bide kız olduğunu duyunca kendimden gectim pembeye bayılırım donatcam artık herseyini pembeye:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…