İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

Azocum, bu ne güzellik! Sana da bebişine de maşallah canım!!
Bu arada Eylül'e katılıyorum, Çilekk'i sollamışsın Azocum, tebriklerrrr!!

Kızlar göbişlerinize maşallah diyorum...
Çok tatlı olmuşsunuz... Şeniz
Ama bende uzun zamandır koymadım bugünlerde bi ekleme yapayım bakim bu koca göbişle listedeki yerimi oynatabilecekmiyim... :CüvCüv:
11.sıradayım utanıyorum

Listelerin bir numarası Azoooooo, valla atatanem hala kendine gelemedi. Eylül'e de sakinleştirici yapmışlar Azo'nun göbüşü gördükten sonra şoka girmiş :))))))))

utanmayın sıkılmayın sizde koyun göbüşü alın sıralamada yerinizi..:CüvCüv:haydi bakalım şimdi sıra escape de ...escape buraya göbüşler havayaaaaaa.......:CüvCüv:

heee ayrıca juliane den de güzel bir performans bekliyoruz..hadi bakalım listeleri alt üst edin ..bu ay sonu göbüşstar yarışmasının sonuçları belli olup talihlilere ödülleri verilecek ..:hooray::hooray:

ben acildeyim travma geçirmişim:)))))toparlanmaya çalışıyorum göbek çarpmış doktor öyle dedi:)))

ödül ne eylülcüm korse falan mı hediye etceksin:)))))))))))))))))))))

Ver gazı bakalım Eylül Hanım D Sen koymadan kendi göbüşünü ben şurdan şuraya oynatmam koca göbüşü. Zaten de oynatamıyorum :)))

ödülü henüz karar vermedik atacım var bir iki seçenek işte ırak tatili ne bileyim şırnak 'a tur filan düşünüyoruz şimdilik..demek benim göbüş gelmeden icraat yok demek ...veeeeee alın size eylülden bir demet göbüş ...

kız eylüüüüüüüüüüüüül niye saklıyon bu güzel göbişi bizdeeeeennn topacık wallahi ne güzel maşşallaaah yaa kızlar wallahi herbirimizin göbişi de birbirinden tatlı yaa olmaz ama bukadar güzellik aynaları çatlatıcez nazar değmesiiiiiiiiiiiiiin

eylülcüm ödülleri görünce vazgeçtim beni listeden çıkar maazallah birinci falan olurum ırak mırak ben almayayım:))

eylülcüm maşallah senin göbişte hiç fena sayılmaz öyle kaçıncı sıradaydın bakayım sen ilk üçten sonrası seni kurtarmaz söyleyeyim:))

eylülcüm ödülleri görünce vazgeçtim beni listeden çıkar maazallah birinci falan olurum ırak mırak ben almayayım:))

aaaaa yok öyle kaçmak , yan çizmek :jeyyar: hem sen birinci ol ben seni parise , dubai ye yollıyım ama önce sponsor bulmak lazım ..dur ben kk dan destek istiyim..hihoyyyt

Ay öyle dedim diye pat diye konur mu Eylül, ne yaptın sen :))) Şimdi benim de koymam gerekecek. Ben böyle oyalarım diyodum, ne hızlı kızsın vallahi :)) Maşallah tatlım göbüşe, çok tatlı olmuş ama bir Azo performansı göremedim şahsen sende :))

eee şekerim ben öyle şok ederim insanı..koy dedin koyduk bizde böyle laga luga yok şakkıdı..
bu arada azo dehşet yaa... ne dedim o bizi göbeğinde sektirir en uzağa fırlatır valla..kaydirigubbakcemile3

Juli,ata ve eylül koluma girip beni bi acile götürüverin,azo feci carpti bana:)

bana sakinelstirici,uyutucu filan yapsinlar bu böyle olmaz,azoo hanim geldi aldi sirami

Son kez sansimi denemek istiyoum sayin jüri kabu ledin lütfennnnnnnn..

eylül kafa seninkide cok güzel yaa,ama azo yakti beniiiiiiiiiii

Kızlar bakın gene şişirecek kendini çilek kurbağa gibi. Bak çilek kapasiten belli, sınırları zorlama. Deniz oğlana da yazık amaa aaaa, bi Irak'a gideceğim diye perişan ettin çocuğu :)) Kaldırın şuna iki diyazem verin kendine gelsin :)))

Acilen pompalattiricam kendimi görürsünüz ama siz,sisip sisip gelmesem.

Su banyomun duvarini bi silim hemen cöreklenicem tepenize.Diyazem,morfin ne varsa

yapsinalr bana,gecmis bu yangin yoksa:)

azo hepimizi göbeğinde salladı ..kendi yok oldu yalnız ..bence kenardan bizi izleyip kıs kıs gülüyodur..

walla bilemiyorum azo nerelerde ama son performansı kolay kolay geçilemez kasın kızlar kendinizi.yiyin kuru fasülyeleri huraaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…