İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

evet eylülcüm koydum koca göbüşümü ortaya arkasına saklandım sizin şaşkınlıklarınızı kıs kıs gülerek izliyorumkaydirigubbakcemile3
bu arada senin göbüşünde maşallahı var yani..hakkını yememek yazım
çilekcim aramızda tamı tamına 3 hafta var şekerim.istediğin kadar kas kendini ben 37. haftaya gelince düşünemiyom halimi..
alın size bi şok daha..sırnaşık şey
hadi julicim.seni davet ediyom sahnelere..hihoyyyt

kızlar bu arada ben tekrar grip oldum yaa
nazarmı değdi bana ne?
biri beni okuyup üflesin..:1shok:

1-azo
2-çilek
3-julianne
4-deryahakan
5-eylül166 :hooray:
6-asortie
7-ebuka
8-elmalı turta
9-ata_tanem24
10-mmmf2
11-darkinlife
12-escape
13-fater
14-polipe
15-beklemek
16-beyazmelek
17-pamukum1
18-gülçiçek
19-eda1982
20-eylül79

kendimi de 5. sıraya koydum..sanırım hakettim hihoyyyt

azoooo azım acık kaldım resmen
hakıkaten maasallah nasılda buyutmussun pasayı
cok sık olmus kıyafetınn ve hamıslık sana cok yakısmıs
ben cok sısmeme ve cok kılo almama ragmen kendımı hıc begenmıyorum ama sana hayran kaldım
allah nazardan saklasın canım

kızlar maasallah ya herkesın gobusler buyumus ya
ben hastalandım dıye kılo bıle verdım
bebıste bır problem olmasa bıle son ayımda zayıflayan anne adayı bır ben varım herhalde

azo herkesı kısknadıracak kadar buyutmus maasallah gobusu

maşallah canım çok kibar olmuş göbüş..eee sende zayıfısın benim bi top gibi olmamışın:)
eylül hanım bakalım seni kaçıncı sıraya koyacak?

bu arada julicim ben hala seni bekliyom..koydunda benmi görmedim göbüşünü?

Ayyy yapmayın kızlar, utanıyoruuuum :) Çekeceğim ama şöööyle en şiş bir günümün olmasını bekliyorum :) Şaka bir yana şirkette çekemedim, evde de kociş artık kafayı yiyor, her şeyin fotoğrafını çekmek sende saplantı haline geldi diye, ortalığın biraz yatışmasını bekliyorum :)))

Fater kuzum sen hep böyle kibar kibar mı hamile olacaksın. Olmuyo ama böyle. İnsan biraz şişer, kocaman olur falan. Hiç yok maşallah canım. Emir rahata benziyor.

1-azo
2-çilek
3-julianne
4-deryahakan
5-eylül166
6-asortie
7-ebuka
8-elmalı turta
9-ata_tanem24
10-mmmf2
11-darkinlife
12-fater :hooray:
13-escape
14-polipe
15-beklemek
16-beyazmelek
17-pamukum1
18-gülçiçek
19-eda1982
20-eylül79

minyatür göbişi ile 1 sıra üste çıkan faterciğime kocaman alkış :CüvCüv::CüvCüv:
maşşallah biraz daha büyütmüşsün ama şu yukardaki dev göbüşlere kimse yanaşamıyo..

fater gobusun cooookkk guzel maasallah

sıze bır ıpucu faterle goruntumuz cok benzıyor
bende zayıf hamıle kaldıgımdan ve cok az kılo aldıgımdan gobusum aynı bu sekılde
kocıs ızın vermıyor kafayı sıyıracak neredeyse ya resmımı koyarsam dıye
8 kılo ıle bıtırıcem sanırım ben hamıslıgı :CüvCüv:

kızlar bu kocaman göbeğimle sanırım yukarılarda bir yere gelirim değil mi? Hakkımı yemeyin sakın ha

kızlar bu kocaman göbeğimle sanırım yukarılarda bir yere gelirim değil mi? Hakkımı yemeyin sakın ha

canım sanırım sistemden haberin yok ;hemen anlatayım..
önce ben sana bir hesap numarası veriyorum..oraya bir miktar para yatırıyorsun :jeyyar:..sonra bu seni üst sıralara taşıyor..yani öyle beleşe olmuyo bu iş ..bebişlere para lazım...:lepi:
neyse şimdilik ben sana promosyon paketini sunuyorum ve sıraya koyuyorum..bir dahakine anlaşırız..kaydirigubbakcemile2

1-azo
2-çilek
3-julianne
4-deryahakan
5-eylül166
6-asortie
7-ebuka
8-elmalı turta
9-ata_tanem24
10-mmmf2
11-darkinlife
12-beklemek :hooray:
13-fater
14-escape
15-polipe
16-beyazmelek
17-pamukum1
18-gülçiçek
19-eda1982
20-eylül79

maşşallah..nazar değmesin..

öyle olsun eylülcük iki saattir siteye girmeye çalışıyorum göbişin yerini görmek için sen bana nefes bile aldırmayan kocaman göbeğimi koya koya 12.sıraya koymuşsun hıh bende bunun üzerine gider uyurum en azından uyumaya çalışırım:))

bu arada sen en son ne zaman göz doktoruna gitmiştin canım bebeğini düşüneli gözlerini kontrol ettirmemişsin de o yüzden dediydim hani kötü bir niyetim yok:)))))

kız fater benim gibi senin göbiş de minnacık ufacık içi dolu canavarcık:)))ya ben komplekse girmeye başladım neden ufak benim bu göbeğim diye.ama bizim sıpa canavar maşallah.

beklemekcim hangi koca göbekten bahsediyon sen ben koca göbek göremedim??küçücük bi göbik var sana büyük görünüyo yukardan herhalde canım nerdeyse benimkinden ufak walla.buarada kızlar benim göbek ufak görünüyodu ya kasılmalardan sanırım oluyomuş çünkü ilaçtan sonra yayılıp daha bi büyük görünmeye başladı.büyüsün büyüsün ooohhh ohhh

azooo maşallah en güzelde senin ve e benim tabiki göbeğimlülülülülülü
eylül fater beklemek hepinizin göbüşleride güzel benim ki kadar olmasa da:dilcikar:
hepinize kocaman bir maşallah çileği bile solladınız yanee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…