Allah güle güle oturmayı nasip etsin inş.
Teşekkür ederim. İlerleyen zamanlardaki planlarım arasında bazı objelerle salona renk katmak. Aceleye de getirmek istemiyorum beğendiğim ve evin tarzına uygun şeyler olması için gerçekten içime sinen parçaları almak için bekleyeceğim.benm evim gibi oldukça sade, bende sade ve şık tercih ederim eşya , kıyafet vs de, masa ve sandalyelerini çok beğendim özellikle, biraz da renk katıcak bir kaç canlı objeyle renklendirirsen çok daha tatlı durur bence
güle güle otur.
svgktn
mutlu günlerde oturun çok sade ve çok güzel eviniz halıya da ayrıca bayıldım:)
Çok şeker bıcır bıcır bir mutfak
Kettla bayıldım farklı duruyor.
Mutfak perdeni beyaz değil de keşke daha farklı bir renk seçseydin.
Beyaz çok belli eder kiri isi mutfakta.
Mutfak dolaplarının içindeki ufak bölmeleri ikeadan aldın değil mi...
Gerçekten çok düzenli olmuş dolapların
Mutfakta o dolap üstündeli kavanozlar düzensiz dizilmiş gözümü yordu :26:
Bir de mutfaktaki o sebzeliği beğenmedim.
Keşke kapalı seçseydin.Dağınık göstermiş biraz.O da nazarın olsun artık
Salonun gayet sade modern çizgilere sahip.
Tv üniten ufak geldi.Sağ taraftaki duvar çok boş kalmış :26:
Sana tavsiyem aldığın yere gidip 3 tane daha alman o kare kutulardan.
O zaman süper durur işte o ünite
Masanın üzerine kahve krem siyah beyaz hariç başka renklerden oluşan objeler almalısın.
Zira salonun biraz canlılığa ihtiyacı var.
Fotoğraf çerçevene bayıldım.
Sen de şahanesin valla
Rabbim ağzınızın tadını bozmasın inşallah...
Merakla yatak odanı ve varsa diğer odalarını bekliyorum
Merhabalar,
Değerli yorumlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim. Mutfak perdem mutfak dolaplarıyla aslında aynı renk (krem) tüm perdelerimi Eminönünde bir perdeciden piyasaya göre gerçekten uyguna almıştım. Yeni bir eve taşınırsak bu tavsiyeni unutmayacağım.
Sebzelik bimden 15 TL gibi çok uygun bir fiyatta ve böyle küçük bir mutfakta kullanışlı olur diye aldım yoksa beğendiğim tarz da olanlar kağladığı yer açısından bu mutfağa uygun olmuyordu. En kötü ihtimalle daha sonra beğendiğim bir ürün olunca bunu balkonda kullanabilirim :)
TV ünitem bizim duvarın yapısından kaynaklı küçük durdu sağ tarafa bir tane daha kutucuk almayı düşünüyorum ama 3 tane çok kalabalık olabnilir. Mağazada da ekstradan bir tane daha vardı monte edilmiş güzel duruyordu. Evimiz kendimizin olsaydı arkasını taş duvar görünümlü kaplamayı istiyordum
Obje konusunda çok haklısın şuan için bu tarz şeylere bütçe ayıramadığım için beklemedeyim. Gerçekten içime sinen hoş şeyler almak istiyorum aceleye getirmek istemedim.Takipteyim.
Duvarlarımız çok boş güzel tablolar var aklımda ve salona ahşap bir saat istiyorum.
Yatakodam ve bir de eşimin bekarlıktan kalma eşyalarla düzenlediğimiz çalışma odası-genç odası veya misafir odası olarak nitelendirebileceğimiz bir odamız daha varİlerleyen zamanlarda sizlerle paylaşacağım.
Ne demek canım rica ederim
Bak benim tv ünitem de öyle kare kutulardan oluşuyor.
Evimin fotolarını paylaştım burada.
Ben de6 tane var o karelerden.Ama duvar çok büyük olmadığından şuanki gibi koyduk düzenini.
Fırsatın olunca bakabilirsin
evini coooooook begendimmmmmmm tatlım...
birkaç tarzı başarılı bir şekilde harmanlamışsın... son ekledigin objelerde resmen evinin kişiliğine göre seçilmiş gibi cuk diye oturuyor
tam genc bir cifte göre bu ev
retro, pop-art gibi tarzları ben de cok sevmeme hatta bir odamda uygulamak istememe ragmen pek olmadı yine evin geri kalanıyla aynı tarz bir sey olusacak gibi duruyor sonunda...
bu tarzı yorumlamak bana daha zor geldiama sen zoru basarmıssın
huzurla mutlulukla yasayın insallah
halınıza bayıldım çok hoş...nereden aldınız ? güle güle oturun.
evine bayıldım huzurla mutlulukla oturun inş
merakla beklediğim evlerden biriydi beklediğime değdi gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?