İşte bu da benim evim :)

Teşekkür ederim. İlerleyen zamanlardaki planlarım arasında bazı objelerle salona renk katmak. Aceleye de getirmek istemiyorum beğendiğim ve evin tarzına uygun şeyler olması için gerçekten içime sinen parçaları almak için bekleyeceğim.

Son düzenleme:
svgktn
mutlu günlerde oturun çok sade ve çok güzel eviniz halıya da ayrıca bayıldım:)

Teşekkür ederim ben patchwork halılara bayılıyorum bu halı da koltuklara olan uyumu ve klasik modellerden uzak oluşuyla beğenimi kazanmıştı.

maşallah diyelim sakin ve huzurlu görünüyor huzurunuz daim olsun güle güle oturun.....

Çok şeker bıcır bıcır bir mutfak
Kettla bayıldım farklı duruyor.
Mutfak perdeni beyaz değil de keşke daha farklı bir renk seçseydin.
Beyaz çok belli eder kiri isi mutfakta.
Mutfak dolaplarının içindeki ufak bölmeleri ikeadan aldın değil mi...
Gerçekten çok düzenli olmuş dolapların
Mutfakta o dolap üstündeli kavanozlar düzensiz dizilmiş gözümü yordu :26:
Bir de mutfaktaki o sebzeliği beğenmedim.
Keşke kapalı seçseydin.Dağınık göstermiş biraz.O da nazarın olsun artık

Salonun gayet sade modern çizgilere sahip.
Tv üniten ufak geldi.Sağ taraftaki duvar çok boş kalmış :26:
Sana tavsiyem aldığın yere gidip 3 tane daha alman o kare kutulardan.
O zaman süper durur işte o ünite
Masanın üzerine kahve krem siyah beyaz hariç başka renklerden oluşan objeler almalısın.
Zira salonun biraz canlılığa ihtiyacı var.

Fotoğraf çerçevene bayıldım.
Sen de şahanesin valla
Rabbim ağzınızın tadını bozmasın inşallah...

Merakla yatak odanı ve varsa diğer odalarını bekliyorum

Merhabalar,

Değerli yorumlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim. Mutfak perdem mutfak dolaplarıyla aslında aynı renk (krem) tüm perdelerimi Eminönünde bir perdeciden piyasaya göre gerçekten uyguna almıştım. Yeni bir eve taşınırsak bu tavsiyeni unutmayacağım.

Sebzelik bimden 15 TL gibi çok uygun bir fiyatta ve böyle küçük bir mutfakta kullanışlı olur diye aldım yoksa beğendiğim tarz da olanlar kağladığı yer açısından bu mutfağa uygun olmuyordu. En kötü ihtimalle daha sonra beğendiğim bir ürün olunca bunu balkonda kullanabilirim :)
TV ünitem bizim duvarın yapısından kaynaklı küçük durdu sağ tarafa bir tane daha kutucuk almayı düşünüyorum ama 3 tane çok kalabalık olabnilir. Mağazada da ekstradan bir tane daha vardı monte edilmiş güzel duruyordu. Evimiz kendimizin olsaydı arkasını taş duvar görünümlü kaplamayı istiyordum
Obje konusunda çok haklısın şuan için bu tarz şeylere bütçe ayıramadığım için beklemedeyim. Gerçekten içime sinen hoş şeyler almak istiyorum aceleye getirmek istemedim.Takipteyim.
Duvarlarımız çok boş güzel tablolar var aklımda ve salona ahşap bir saat istiyorum.

Yatakodam ve bir de eşimin bekarlıktan kalma eşyalarla düzenlediğimiz çalışma odası-genç odası veya misafir odası olarak nitelendirebileceğimiz bir odamız daha var İlerleyen zamanlarda sizlerle paylaşacağım.

Ne demek canım rica ederim
Bak benim tv ünitem de öyle kare kutulardan oluşuyor.
Evimin fotolarını paylaştım burada.
Ben de6 tane var o karelerden.Ama duvar çok büyük olmadığından şuanki gibi koyduk düzenini.
Fırsatın olunca bakabilirsin

canım linkini koyabilir misin?Çok fazla konun var ve ev konunu bulamadım

Arkadaşlar bunlar da evime almayı düşündüğüm beğendiğim objeler özellikle saat ve balkonlu tabloyu çok sevdim. Takipte olacağım bunları.

Eklentiler

• $13.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 89
  • $31.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 319
  • $019002BB0029.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 119
  • $019243BB0236.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 102
  • $Abella XXL Boy Dekoratif Kanvas (Canvas) Tablo - 120x40 cm.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 103
  • $Arse Desen Kolaj XXL Boy Dekoratif Kanvas (Canvas) Tablo -60x90 cm.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 72
  • $Asil 2 Katlı Ferforje Çok Amaçlı Sepet.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 66
  • $Bonaviya 6-7-8 XXL Boy Kanvas Tablo -60x90 cm.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 78
  • $CZG_1A154.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 403
  • $Decortie Karalel Lambader.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 773
  • $Dekomanya Mumluk Metal Üçlü.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 90
  • $Duvardizayn Kanvas Tablo - 30x30 cm.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 66
  • $Kikkerland Retro Fotoğraf Çerçevesi - Siyah.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 63
  • $Mosso Aydınlatma Küçük Oasis Lambader - Fuşya.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 74
  • $Oscar Stone Mavi Turuncu Kelebek Doğal Taş Tablo - 20x20 cm.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 63
  • $Pixel Kanvas Tablo Fransız Balkonlar.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 98
  • $Pixel Renkli Mozaik Kanvas Tablo.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 108
  • $Pop Art Sarkıt - 25x40 cm.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 76
  • $Wenge Home Ahşap Duvar Çerçeve.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 74
  • $ZKY Dekor Pop Art Sarkıt Vintage.webp
    3 KB · Görüntüleme: 80
evini coooooook begendimmmmmmm tatlım...

birkaç tarzı başarılı bir şekilde harmanlamışsın... son ekledigin objelerde resmen evinin kişiliğine göre seçilmiş gibi cuk diye oturuyor

tam genc bir cifte göre bu ev

retro, pop-art gibi tarzları ben de cok sevmeme hatta bir odamda uygulamak istememe ragmen pek olmadı yine evin geri kalanıyla aynı tarz bir sey olusacak gibi duruyor sonunda...

bu tarzı yorumlamak bana daha zor geldi ama sen zoru basarmıssın

huzurla mutlulukla yasayın insallah

canım beğenmene çok sevindim aslında evimde o kadar eksik var ki hala. Evlenince anlayacaksın eksikler almakla bitmiyor ve evliliğin ilk ayları yaptığınız masraflar nedenyile daha da düşünür oluyorsunuz bişey almaya karar verme aşamasında :) Evde tarz oluşturmak hem çok zaman hem de maddi durum gerektiriyor gerçekten herşey ateş pahasıydı.Mobilya alma aşaması en zor olanıydı. Eşimle farklı şehirlerde olmamızdan kaynaklı o kadar gergin ve tartışmalı bir süreçti ki, bence en zevkli geçmesi gereken anlardı. Annemler eşimin ailesi eşyalarımıza yardım etmeselerdi çok çok daha zorlanacaktık.Şimdi yavaş yavaş borçlar ödeniyor ve eksikler tamamlanmaya çalışılıyor.

Canım benim ben senin tarzını çok beğeniyorum ve çeyizlerinden dolayı çok da iyi biliyorum evime yansıtamadım diye üzülme ilerde kendi evlerimize geçince inşallah az ve öz kendi isteğimizle irademizle herşeyimizi düzeceğiz inşallah. Bu aşamada aileler sürekli karışmaya çalışıyor. Yok halı öyle olmaz yok perde çok sade bilmem ne. Bu lafları duymazdan gelmelisin.

Sana tavsiyem evlilik öncesi takma hiçbirşeyi eğlenmene bak. Benim en sinir olduğum şey düğün fotoğrafçısıydı. Düğün salonunun mecburi tuttuğu ve çok pahalıya yaptırdığımız albümü hiç beğenmiyorum. Geriye dönüp anılarıma baktığımda içimde öfke oluşuyor bu fotoğrafçı yüzünden.

halınıza bayıldım çok hoş...nereden aldınız ? güle güle oturun.

Kızlar tv ünitesinde tvnin sağına bu abajur güzel olur gibi geldi sizin fikriniz nedir saat ve lambaderi de alıyorum bu abajur da hoşuma gitti.

lambaderi sol köşeye koymayı düşünüyorum.

Eklentiler

• $mini_lamp_22.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 77
evine bayıldım huzurla mutlulukla oturun inş

merakla beklediğim evlerden biriydi beklediğime değdi gerçekten

evine bayıldım huzurla mutlulukla oturun inş

merakla beklediğim evlerden biriydi beklediğime değdi gerçekten

Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için inşallah sen de sevdiceğinle huzur dolu içine sinen bir yuvaya sahip olursun en yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…