Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için beğenmenize sevindim :) Şuan henüz 7-8 aylık evli ve kirada oluşumuz nedeniyle bazı eksiklerimizi henüz tamamlayamadık ama çoğu büyük ihtiyaçlarımızı giderdik diyebilirim. Artık işin dekorasyon kısmı daha ağır basmakta. Evin en çok eksiği antrede var duvara monte bir askılık ve plastik ayakkabılıkla idare ediyoruz. Çok beğendiğim şey oluyor ama dairenin yapısında ve taşındığımızda da kullanışlı olabilecek birşeyler bulmam lazım ve heryeri kocaman dolap tarzı şeylerle kapatmayı da sevmiyorumm evimiz zaten çok büyük değil :) İnşallah dediğiniz gibi kendi evimize nasip olur daha güzelleri, kendi evimiz olsun da zamanla olur herşey
bence her şeyin bir anda olmaması iyi bir şey. bu süreçte sen de evinde neyin eksik neyin fazla daha net görürsün..kirada oturmak demo gibi :) kendi evine geçtiğinde çok daha zevkle döşeyeceksindir hiç kuşkum yok :) Allah mutluluğunu da bu heycanını da daim etsin, darısı hepimizin başına
yastıklar çoooooooook cici olmuşşşşş günnurcummmbayıldımmmm
lambaderin geldi mi kacırmadım dimi onu da merakla bekliorum da
tatlımmm bu parçalara da bayıldımmmm! hele su sarı renk aklımı bir çeliyor ki son zamanlarda anlatamam
Balkon dekorasyonunu evlilik sonrası yapacağım ve rengarenk bir balkon istiyorum mümkün olursa bu sarıyı da kullanıcam
ay görmemiştim yatak odanı baktım hemennn ve o nevresime bittimmmm ne kadar cici durmus
abajurlarını da alınca cok tatlı olacaklar eminim
Benim ev hazırlığı biraz ağır gidiyor sayılır canım nişanlım seferde hızlanmak için dönüşünü bekliyoruzben de calısıtıgım icin yetişmem zor oluyor her seye bir de onsuz secmek istemiyorum hiçbişeyi :)
ama eşyalarım yarın geliyooooor
sadece calısma odam banyo dolabım ve portmantom daha sonra gelecek baska birine yaptırmıstık cunku
çeyizlerim de 2 hafta sonra gidecek inşallah biz de bu arada perde ve halı gibi kalan işlere bakacagız
çok heyecanlı bir süreçmiş ve yorucu
Canım sarı sehpa cok hoş odana sarı zigon sehpa da alabilirsin.Saatin gelince nasıl oldugunu bana söyler misin eve de alacagım madem bugün gelecek bekleyeyim eline ulaşmasını
Ben çok beğendim tam bizim duvara göre ayarlanmış gibi :) Ama çerçeveye de bayılmama rağmen kötü paketlenmiş ve hasarlı bir durumda geldi onu geri gönderdim boyutu oldukça büyük dik tablolar gibi eskitme ve tahta bir çerçeveydi. Ayna nasıl sence yukarda paylaştığım salona uygun gibi geldi hem çok büyük değil 30*30 iç ayna kısmı çerçeve de 40*40.
cnm güle güle otur huzurla inşallah.bişey sormak istiyorum soruldumu bilmiyorum ama koltuk takımı nı nerden aldınız? annemde bu tarz bi şey almak istiyor da?
Her şey pek uyumlu :) güle güle oturun inşallah. Ayrıca ağaç dallı olan çerçeveyede bayıldım, nerden aldınız acaba?
cnm güle güle otur huzurla inşallah.bişey sormak istiyorum soruldumu bilmiyorum ama koltuk takımı nı nerden aldınız? annemde bu tarz bi şey almak istiyor da?
Canım sarı sehpa cok hoş odana sarı zigon sehpa da alabilirsin.Saatin gelince nasıl oldugunu bana söyler misin eve de alacagım madem bugün gelecek bekleyeyim eline ulaşmasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?