İşte bu da benim evim :)

bence her şeyin bir anda olmaması iyi bir şey. bu süreçte sen de evinde neyin eksik neyin fazla daha net görürsün..kirada oturmak demo gibi :) kendi evine geçtiğinde çok daha zevkle döşeyeceksindir hiç kuşkum yok :) Allah mutluluğunu da bu heycanını da daim etsin, darısı hepimizin başına

Aminn çok teşekkür ederim :)) Dediğin gibi kiradaki ev demo gibi oluyor. Tecrübelerimizden kendi evimizde yararlanacağız inşallah :)

yastıklar çoooooooook cici olmuşşşşş günnurcummm bayıldımmmm

lambaderin geldi mi kacırmadım dimi onu da merakla bekliorum da

yastıklar çoooooooook cici olmuşşşşş günnurcummm bayıldımmmm

lambaderin geldi mi kacırmadım dimi onu da merakla bekliorum da

Yastıkları beğendin mii? Eşim her ne kadar beğense de şimdi ne gerek vardı gözüyle bakıyor Bugün inşallah saatle çerçevem geliyor lambader haftaya gelir heralde :) Bu aralar hoşuma giden bir sürü şey var onları not ediyorum ileride kullanılablir parçalar.

altıncıcaddeye o kadar güzel şeyler gelmiş kii Senin ev hazırlığı ne durumda merak ediyorum eşyalarını çok.

Bu arada yatakodama baktın mı? İlk sayfaya da ekledim :44:

tatlımmm bu parçalara da bayıldımmmm! hele su sarı renk aklımı bir çeliyor ki son zamanlarda anlatamam

Balkon dekorasyonunu evlilik sonrası yapacağım ve rengarenk bir balkon istiyorum mümkün olursa bu sarıyı da kullanıcam

ay görmemiştim yatak odanı baktım hemennn ve o nevresime bittimmmm ne kadar cici durmus

abajurlarını da alınca cok tatlı olacaklar eminim

Benim ev hazırlığı biraz ağır gidiyor sayılır canım nişanlım seferde hızlanmak için dönüşünü bekliyoruz ben de calısıtıgım icin yetişmem zor oluyor her seye bir de onsuz secmek istemiyorum hiçbişeyi :)

ama eşyalarım yarın geliyooooor

sadece calısma odam banyo dolabım ve portmantom daha sonra gelecek baska birine yaptırmıstık cunku

çeyizlerim de 2 hafta sonra gidecek inşallah biz de bu arada perde ve halı gibi kalan işlere bakacagız

çok heyecanlı bir süreçmiş ve yorucu

Bilmem mi çok yorucu o yoruculuk evliliğinizin birkaç ayında da devam edecek hızını kesmeden :)) Ben de şuan azalarak devam etmekte amarayına oturdu diyebilirim. Bu süreç dediğin gibi hem keyifli hem yorucu umarım herşey gönlüne göre olur

Canım sarı sehpa cok hoş odana sarı zigon sehpa da alabilirsin.Saatin gelince nasıl oldugunu bana söyler misin eve de alacagım madem bugün gelecek bekleyeyim eline ulaşmasını

Canım sarı sehpa cok hoş odana sarı zigon sehpa da alabilirsin.Saatin gelince nasıl oldugunu bana söyler misin eve de alacagım madem bugün gelecek bekleyeyim eline ulaşmasını

Ben çok beğendim tam bizim duvara göre ayarlanmış gibi :) Ama çerçeveye de bayılmama rağmen kötü paketlenmiş ve hasarlı bir durumda geldi onu geri gönderdim boyutu oldukça büyük dik tablolar gibi eskitme ve tahta bir çerçeveydi. Ayna nasıl sence yukarda paylaştığım salona uygun gibi geldi hem çok büyük değil 30*30 iç ayna kısmı çerçeve de 40*40.

Canım hangi cerceveyi almıştın saati begendin sorunsuz geldi yani öyle mi?Aynayı nereye koyacaksın canım yani bilemedim oyle her yere ayna konur mu :)))

cnm güle güle otur huzurla inşallah. bişey sormak istiyorum soruldumu bilmiyorum ama koltuk takımı nı nerden aldınız? annemde bu tarz bi şey almak istiyor da?

cnm güle güle otur huzurla inşallah. bişey sormak istiyorum soruldumu bilmiyorum ama koltuk takımı nı nerden aldınız? annemde bu tarz bi şey almak istiyor da?

Günnur yok sanırım ben cevaplayayim :) Tepe Home dan aldı koltuk takımlarını

Her şey pek uyumlu :) güle güle oturun inşallah. Ayrıca ağaç dallı olan çerçeveyede bayıldım, nerden aldınız acaba?

Her şey pek uyumlu :) güle güle oturun inşallah. Ayrıca ağaç dallı olan çerçeveyede bayıldım, nerden aldınız acaba?

Canım markafoniden chic deco life diye bir markanın kampanyasıydı bu marka sık sık giriyordu kampanyaya güzel dekoratif objeler oluyor, teşekkür ederim :)

Teşekkür ederim Duygucum benden önce cevaplamış dediği gibi tepe homedan almıştık Fides Koltuk takımı modelin adı. Çok rahat ve kullanışlı bir takım tavsiye ederim :)

Canım bu çerçeveyi almıştım çok güzeldi tam bunu asmalık bir kolon vardı ama kırık geldi ahşap eskitme çok hoş bir çerçeveydi. Evmanyaya kargoladım bakalım nasıl olacak pazartesi arayacağım çok üzüldüm düzgün paketlenmediği için yaşandı bu sorun. Aynayı da yine düşündüğüm bir yer vardı ama kararsızım. Salondan birkaç kare daha paylaşacağım söylemek istediğim yer anlarsın kesin 2li koltuğun arkasındaki duvardan bahsediyorum.

Son düzenleme:
Saatimin gelişini heyecanla bekliyordum boyutu ve renkleri çok güzel gerçekten salonuma çok yakıştırdım işte minderlerim ve saatimle salonumdan birkaç kare daha :)

Eklentiler

• $4..webp
    8 KB · Görüntüleme: 66
  • $5..webp
    11 KB · Görüntüleme: 70
  • $6..webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 62
  • $7..webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 65
  • $8..webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 49
  • $2..webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 57
  • $3..webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
Mutfağınız küçük ama onu işlevsel hale getirebilmişsiniz duvara asmışsınız bazı şeyleri falan çok şirin olmuş.Mutfaktaki aksesuarları da beğendim.Ben Ayrıca ilk fotoğraflardaki kırmızı yastıkları çok beğenmiştim ama son sayfada yastıkların değiştiğini farkettim.bence o kırmızı tonlarından gitseydin güzel şeyler çıkacaktı ortaya.ben halını çok sevdim.Ama odada renk yok zaten sen de söylemişsin, aldığın çerçeveyi o odaya mı asacaksın bilmiyorum krem olanı ama kırmızı tonlarında olsaydı yastıklar falan dursaydı bir kaç minik aksesuar da eklendi mi süper olurdu:) soft kırmızılarla geçişler yapabilirdin çok da yakışırdı.Ya da söylenmiş ama ben de hemfikirim hardal sarısı da çok yakışırdı.Güzel günlerde oturun

arkadaşım yatakodasını nerden aldınız ben de on u öğrensem.. cok beğenim evni. biraz renk katarsan aksesuarlarla tadından yenmez:))

Güle güle kullan çok güzel bir evin var Bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Darısı bizlerin başına evlilik yoluna çıkanlara :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…