İşte bu da benim evim :)

Canım teşekkür ederim güzel yorumların için. Ben o yastıkları nedense çok beğenmiyordum şimdi aldıklarım daha çok hoşuma gitti hem koltukların dokusuyla hem de rengiyle ve odanın tarzıyla daha uyumlu oldu gibi geldi :) O çerçeveyi iptal ettim ama kırık gelmeseydi salona gelebilirdi. Aksesuar konusunda aklımda cam yeşil, turuncu, sarı ve mavinin tonlarında objeler var ama planları uygulamak için bekleyeceğim çünkü evimiz kira bunlar yavaş yavaş alacağım şeyler olacak. İnşallah güzel günler eksik olmaz evlerimizden

arkadaşım yatakodasını nerden aldınız ben de on u öğrensem.. cok beğenim evni. biraz renk katarsan aksesuarlarla tadından yenmez:))

Yatakodamı Tepe Homedan almıştım şuan hala satışta olan ürünü. Evimde aksesuar çok yok hem kiracı oluşumuz hem de evlilik masraflarından yeni çıkmış olduğumuzdan bu konulara fazla eğilemedik ama aklımda çok güzel planlar var. Zamanla bizimle birlikte gelişecek yaşayacak bir ev olacak inşallah

ayyy günnur inanamıorm o kdr uzun zman girmemişim ki evlenmişssin evinin topiğini bile açmıssın:))
çok sevindm cnm benm..cok hos dösemişsin evini de tam senin tarzın çok sade bende böle yapıcam
mutfağa bayıldm çöp kutuları branbantialar fln havada uçusmus:)))
çok yakıştırmıssın kuzum sağlıkla mutlulukla kullan

Canım çok teşekkür ederim gerçekten uzun zamandır ben de girmemiştim ev topiğini açana kadar :)) Umarım sen de çok tatlı sıcak bir yuva kurarsın canım benim. Sen ne zaman evleniyorsun bakiim

Canım çok teşekkür ederim gerçekten uzun zamandır ben de girmemiştim ev topiğini açana kadar :)) Umarım sen de çok tatlı sıcak bir yuva kurarsın canım benim. Sen ne zaman evleniyorsun bakiim

saol gunnürm atakanın yanına yerleşicem tekirdağa tasınıcam bende bi kaç bağlantımız var hastanelerle herhangi biri olursa en kısa zamanda inş:))
bu arada yemek takımımı alıcm cnm art modelini hatırlarsan senin aldığın yerden alıcktm ama uzak oluo ankara die düşünürken internet sitesini açmışlar online satışları var kayalar home die bi bak sende orası dimi yanlış hatırlamıorm çıkrıkçılar fln yazıo snde öle bişi demiştin adres olarak aynı yerse gözüm kapalı alırm büyük eksiğim o kaldı çnkü

Ya çıkrıkçılardan ben aldım ama orası pahalıydı Aydoğanlarda 750 ye satılıyordu şuan Küçükyalıdayım burda da 900 TL ye falan satılıyor. Bu arada Bernardodan aldığım tencerelerden ve Schaffer tencerelerden hiç memnun değilim sen monetanın üretimini almakla çok iyi yaptın hele schaffer kadar çeliği kötü olan bir marka görmedim. Züccaciyelerden günlük çatal kaşık almıştım tane işi onlar bile o kadar kaliteli çıktı ki çelikleri parlıyor schaffer ne alın almaya kalkanları da uyarın :)

Çok uyumlu , hoş bir eviniz var güle güle oturun inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım lakeydi 4200-4300 TL diye hatırlıyorum, indirim vardı Tepe Home da.Teşekkür ederim canım inşallah istediğin gibi bir yatakodan olur :)

Çok teşekkür ederim canım. Peki memnun musun? Yemek odanda sorunlar yaşamışsın iade etmek zorunda kalmışsın. Yatak odanla ilgili herhangi şikayetçi olduğun bir durum var mı?

Bir de yeni yemek odası takımından memnun musun?

Şimdiden teşekkürler, Allahım huzur ve mutlulukla kullanmayı nasip etsin tüm eşyalarını

Canım yeni yemek odası takımımdan memnunum masanın depolama alanı da var hem daha kullanışlı hem daha az yer kaplıyor. İçine tabak veya kaşık koymak için bölme yaptırdık çok ergonomik oldu. Tepe Homeda yaşadığımız sorunlar sevkiyattan kaynaklı masa tablasının zedelenmesi ve bir sürü pürüz. Evlendikten sonra 1-2 ayda gerçekleştiremediler teslimatı sinirlerimiz çok yıprandı biz de en sonunda para iadesi yaptırdık. Belki de bizim şanssızlığımızdı. Yatakodası takımımızdan memnunum ferah ve odamız küçük olmasına rağmen eşyalar güzelce yerleşti ve tıkış tıkış bir görüntü ve his uyandırmıyor. Ayrıca beni en çok cezbeden karyolasıydı.İstediğim gibi yere yakın ve zarif bir model. Şifonyerden bir şikayetim var sadece. En üst çekmecesi kendi kendine tam kapanmıyor bazen o da bu çekmecenin diğerlerine göre daha çok kullanılıyor olmasından kaynaklı servis çağırdığımızda ise kendi kendine düzelmişti :)) Garantideyken tekrar servs çağıracağız

sadeliği severim ama sanki herşeyin aynı renk olması biraz boğmuş halıyı daha canlı tonlarda seçsen evin havası değişecek araya renk serpiştirmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…