Mutfağınız küçük ama onu işlevsel hale getirebilmişsiniz duvara asmışsınız bazı şeyleri falan çok şirin olmuş.Mutfaktaki aksesuarları da beğendim.Ben Ayrıca ilk fotoğraflardaki kırmızı yastıkları çok beğenmiştim ama son sayfada yastıkların değiştiğini farkettim.bence o kırmızı tonlarından gitseydin güzel şeyler çıkacaktı ortaya.ben halını çok sevdim.Ama odada renk yok zaten sen de söylemişsin, aldığın çerçeveyi o odaya mı asacaksın bilmiyorum krem olanı ama kırmızı tonlarında olsaydı yastıklar falan dursaydı bir kaç minik aksesuar da eklendi mi süper olurdu:) soft kırmızılarla geçişler yapabilirdin çok da yakışırdı.Ya da söylenmiş ama ben de hemfikirim hardal sarısı da çok yakışırdı.Güzel günlerde oturun
arkadaşım yatakodasını nerden aldınız ben de on u öğrensem.. cok beğenim evni. biraz renk katarsan aksesuarlarla tadından yenmez:))
Güle güle kullan çok güzel bir evin var Bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Darısı bizlerin başına evlilik yoluna çıkanlara :))
ayyy günnur inanamıorm o kdr uzun zman girmemişim ki evlenmişssin evinin topiğini bile açmıssın:))
çok sevindm cnm benm..cok hos dösemişsin evini de tam senin tarzın çok sade bende böle yapıcam
mutfağa bayıldm çöp kutuları branbantialar fln havada uçusmus:)))
çok yakıştırmıssın kuzum sağlıkla mutlulukla kullan
Canım çok teşekkür ederim gerçekten uzun zamandır ben de girmemiştim ev topiğini açana kadar :)) Umarım sen de çok tatlı sıcak bir yuva kurarsın canım benim. Sen ne zaman evleniyorsun bakiim
saol gunnürm atakanın yanına yerleşicem tekirdağa tasınıcam bende bi kaç bağlantımız var hastanelerle herhangi biri olursa en kısa zamanda inş:))
bu arada yemek takımımı alıcm cnm art modelini hatırlarsan senin aldığın yerden alıcktm ama uzak oluo ankara die düşünürken internet sitesini açmışlar online satışları var kayalar home die bi bak sende orası dimi yanlış hatırlamıorm çıkrıkçılar fln yazıo snde öle bişi demiştin adres olarak aynı yerse gözüm kapalı alırm büyük eksiğim o kaldı çnkü
Yatak odası takımın çok güzelmiş, kaça aldığını öğrenebilir miyim? Bir de lake mi acaba?
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin tatlım :))
Çok uyumlu bir ev olmuş güle güle oturun
Çok uyumlu , hoş bir eviniz var güle güle oturun inşallah
Canım lakeydi 4200-4300 TL diye hatırlıyorum, indirim vardı Tepe Home da.Teşekkür ederim canım inşallah istediğin gibi bir yatakodan olur :)
Çok teşekkür ederim canım. Peki memnun musun? Yemek odanda sorunlar yaşamışsın iade etmek zorunda kalmışsın. Yatak odanla ilgili herhangi şikayetçi olduğun bir durum var mı?
Bir de yeni yemek odası takımından memnun musun?
Şimdiden teşekkürler, Allahım huzur ve mutlulukla kullanmayı nasip etsin tüm eşyalarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?