Merhabalar Almilacım iyiyim sen nasılsın artık yeni gelinlik tacını çıkardım :)) Forumdaki yeni gelin adaylarına devrettim ne de olsa artık 7 aylık evliyim eskidik :)) İlk 3 ay o kadar yoğundu ki zamanın nasıl geçtiğini bile anlamadım. Balayından sonra evimize geldiğimizde yatakodası ve mutfak eşyaları dışında evde hiçbirşey yoktu :)) Zaman kısıtlığılığı ve uzakta oluşumuz gibi problemler nedeniyle eşyaları geç aldık ve siparişlerde de gecikme olunca bir hafta koltuksuz idare ettik :) Sonrasında eşyalarımızın Tepe Home yüzünden sürüncemede gelmesi yemek masamızın taşıma sırasında kırılması ardından tekrar gelmesi ve tekrar aynı hatanın yapılması nedeniyle Tepe Home a yemek masası ve konsolu iade edişimiz iki ay sürmüştü. Bu sırada eşim de ben de işsizdik ve iyiki öyleymiş bunları halletmeye zamanımız hiç olmayacaktı. Allah yardım ediyor gerçekten çok sıkıştığımız anda işe de girdik şuan düzenimiz oturdu mutluyuz. Allah herkese evde huzur ve mutluluk versin gerisi geliyor, tabiki de evlilikten sonra farklı bir dönem yaşam tarzınız alışma süreci yaşıyoruz. Bu dönem içinde de iş değiştirdim, özel sektör yeni iş, ortam alışmak bir hayli enerjimi aldı. Anlatsam çok uzun sürer daha neler neler ... Sen neler yapıyorsun evlilik nasıl gidiyor.
Biz 1,5 yılı devireceğiz artık evlilikte ,şaka gibi :)
Allah ferahlık versin canım ya işlerin yoluna girmesine çok sevindim :) Bende artık kronikleşmiş yoğunluk devam etmekte :) İş hayatı erken yaşta yordu beni hayli bitkinim genel olarak :) Sağ olsun ev işlerinin çoğunda eşim yardımcı. Yoksa iflas bayrağını çoktan çekmiştim ruhen ve bedenen :) Hala iki kişiyiz bir de :)
Senin eklediklerinden özellikle sondan dördüncü tabloyu; başta iki ve dördüncü kırlenti beğendim . altıncadde den mi baktın ; ya da nerden buldun canım ? Ben de bir- iki değişiklik yapmak istiyorum. Ev aldık kısmetse Temmuz- Ağustos gibi geçeceğiz ; daha tarzı olan bir evim olsun istiyorum. Kendimi tekrar alışveriş sitelerinde buldum anlayacağın :)))
Canım bir de şu lambaderlere bak, duvardaki saat de güzelmiş :)
DOĞTAŞ - Lambader
Bir de bu var, mağazasından bakarsan daha güzel duruyorlar ; bana pahalı geldi gene de fikir olması açısından ekliyorum:
LUNA Lambader
halına bayıldım markasını ögreneblırmıyıııııııııım
Bence de sonradan beğendiğiniz lambader daha güzelmiş; Allahtan geç olmadan görmüşsünüz :)
Baktım siteye de o koltuklar da çok hoş. Evi baştan sona yenileyesim geliyor böyle hoşuma giden şeyleri gördükçe :)
İnşallah siz dekısa zamanda ev sahibi olursunuz canım, tahmin ediebiliyorum İstanbul'daki kira ve satılık ev fiyatlarını. Güzel fırsatlar çıkar karşınıza inşallah. Ah şöyle Bebek sahilinde bir köşkte oturuyor olsaydık ne güzel olurdu :)
Burda farklı dekoratif aksesuarlar satan bir yer keşfettim, taşındıktan sonra oraya bakacağım. Mobilya mağazası gibi değil, sıcacık bir his uyandıran bir eve sahip olabileyim diye :)
Eşlerimize de maşallah, Allah şaşırtmasın :)))
yatak odası takımın güzelmiş ama ben perdelerine bayıldım ne güzel öyle canım altına güneşlik üzerinde bu tülümü uyguladın çok hoş olmuş birde nerden aldın bu tülü
Evinizi çok beğendim, ben sade evleri çok seviyorum, tabii aksesuar da lazım ama önemli olan doğru yerler de doğru renklerle kullanmak yavaş yavaş tamamlarsınız, huzurla oturun inşallah.
Çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim yavaş yavaş istediğim gibi dekore etmeye çalışıyorum inşallah ilerde kendi evlerimiz de nasip olur bunlar :)
Mutfağının dolap ve tezgahının renk uyumuna bayıldım, çok hoş ya kira sanırım?
canım okudukça heycanın bana yansıdı resmen çok güzel olmuş her şeyin, cidden çok zevklisin. İnş kendi evine geçmek de kısmet olur daha da güzel döşersin her şeyini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?