İşte bu da benim evim :)

Biz 1,5 yılı devireceğiz artık evlilikte ,şaka gibi :)
Allah ferahlık versin canım ya işlerin yoluna girmesine çok sevindim :) Bende artık kronikleşmiş yoğunluk devam etmekte :) İş hayatı erken yaşta yordu beni hayli bitkinim genel olarak :) Sağ olsun ev işlerinin çoğunda eşim yardımcı. Yoksa iflas bayrağını çoktan çekmiştim ruhen ve bedenen :) Hala iki kişiyiz bir de :)
Senin eklediklerinden özellikle sondan dördüncü tabloyu; başta iki ve dördüncü kırlenti beğendim . altıncadde den mi baktın ; ya da nerden buldun canım ? Ben de bir- iki değişiklik yapmak istiyorum. Ev aldık kısmetse Temmuz- Ağustos gibi geçeceğiz ; daha tarzı olan bir evim olsun istiyorum. Kendimi tekrar alışveriş sitelerinde buldum anlayacağın :)))

Canım bir de şu lambaderlere bak, duvardaki saat de güzelmiş :)
DOĞTAŞ - Lambader

Bir de bu var, mağazasından bakarsan daha güzel duruyorlar ; bana pahalı geldi gene de fikir olması açısından ekliyorum:
LUNA Lambader

Canım eşinin yardımcı olması ne kadar güzel benimki de sağolsun şanslıyız galiba bu konuda :) Çok sevindim ev almanıza en önemli şeyi halletmişsiniz. Artık kendi evin olduğu için evini zamanla istediğin gibi dekore edebilirsin Tabiki çok kısa sürede olacak şeyler değil ama böylesi daha güzel. Canım tablolara ve diğer tüm yastıklara evmanya.comdan baktım. Apolena marka yastıklar çok kaliteliymiş ve şuan indirimde. 3 al iki öde kampanyası var incele istersen Türkiye'nin İlk Ev & Dekorasyon Alışveriş Sitesi - evmanya.com

Ben de siparişini verdiğim lambaderi bu ürünle değiştireceğim bak bunu eşimle daha çok beğendik ve aynı fiyatta 600 TL den 200 e düşmüş Moira Lighting Tripod Lambader 199.9TL - evmanya.com hem de evin genel havasına uygun buldum ben tablolarda,objelerde canlı renkleri tercih edeceğim galiba. Senin eklediklerin de çok hoş ama çok pahalı bizim için :) Evmanyayı takip et böyle ürünler indirime giriyor. Altıncıcadde de çok hoş şeyler var bak sana evmanyada çok beğendiğim bir koltuk takımı var onu da göstereyim PARLAKev Retro Üçlü Koltuk 1150.0TL - evmanya.com PARLAKev Retro Koltuk Takımı 1829.0TL - evmanya.com sitede çok güzel zigonlar var benimkini almasaydım kesinlikle ordan alırdım çünkü fiyatarı da çok uygun herşey benim aldığımdan daha ucuz sanki :)

İnşallah bize de ev almak nasip olur ama İstanbulda düzgün bir semtten ev almak çok zor evler aşırı pahalı kiralar da öyle

Almilacım bu kırlentleri aldım iki tane bisikletli olandan bir tane kuşludan
İki tane daha alacaktım ama sitede desen olarak bir de kelebekliyi beğenmiştim ve bu boyutta yoktu aynı boyutta beğendiğim model olursa yine alacağım bu marka ürünü dokusu yumuşacık ve güzelmiş. Bakalım pazartesi elime ulaşacaktı nasıllar görelim :) Bu çerçeveyi almıştım bir de Aldığım lambaderi de inşallah bununla değiştireceğim

halına bayıldım markasını ögreneblırmıyıııııııııım

Bence de sonradan beğendiğiniz lambader daha güzelmiş; Allahtan geç olmadan görmüşsünüz :)
Baktım siteye de o koltuklar da çok hoş. Evi baştan sona yenileyesim geliyor böyle hoşuma giden şeyleri gördükçe :)
İnşallah siz dekısa zamanda ev sahibi olursunuz canım, tahmin ediebiliyorum İstanbul'daki kira ve satılık ev fiyatlarını. Güzel fırsatlar çıkar karşınıza inşallah. Ah şöyle Bebek sahilinde bir köşkte oturuyor olsaydık ne güzel olurdu :)
Burda farklı dekoratif aksesuarlar satan bir yer keşfettim, taşındıktan sonra oraya bakacağım. Mobilya mağazası gibi değil, sıcacık bir his uyandıran bir eve sahip olabileyim diye :)
Eşlerimize de maşallah, Allah şaşırtmasın :)))

Son düzenleme:

Aminn bugün bahar temizliği yaptık beraber o süpürdü ben sildim perdeleri yıkadık birlikte astık resmen kanepe altları toz başlamış :)) Burda da öyle yerler var Maltepede Tiryandafil diye bir mağaza var o kadar güzel dekoratif şeyler var ki görsen bir. Ferforjeler, tablolar, sepetler, eskitme büfe, komidin boy aynası bayılıyorum oraya. Şimdilik bir şey almadım ama her Maltepe gidişimde bakıyorum kesin.

Beyaz yatakodam eksik parçalar var ama bu haliyle paylaşmak istedim.

Eklentiler

• $1..webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 1.536
  • $2..webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 133
  • $3..webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 104
  • $4..webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 1.515
  • $5..webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 1.586
  • $6..webp
    9 KB · Görüntüleme: 108
yatak odası takımın güzelmiş ama ben perdelerine bayıldım ne güzel öyle canım altına güneşlik üzerinde bu tülümü uyguladın çok hoş olmuş birde nerden aldın bu tülü

yatak odası takımın güzelmiş ama ben perdelerine bayıldım ne güzel öyle canım altına güneşlik üzerinde bu tülümü uyguladın çok hoş olmuş birde nerden aldın bu tülü

Canım perdelerimin hepsini Eminönünden aldım harika bir model. Altında güneşlik var metresi 50-60 civarıydı 40 a falan düşürmüştü perdecimiz ama ismini hatırlamıyorum. Fon perde için tekrar gidesim var hem pazarlık payı var hem çok kaliteli ve fiyatlar da piyasanın altında.

Evinizi çok beğendim, ben sade evleri çok seviyorum, tabii aksesuar da lazım ama önemli olan doğru yerler de doğru renklerle kullanmak yavaş yavaş tamamlarsınız, huzurla oturun inşallah.

Evinizi çok beğendim, ben sade evleri çok seviyorum, tabii aksesuar da lazım ama önemli olan doğru yerler de doğru renklerle kullanmak yavaş yavaş tamamlarsınız, huzurla oturun inşallah.

Çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim yavaş yavaş istediğim gibi dekore etmeye çalışıyorum inşallah ilerde kendi evlerimiz de nasip olur bunlar :)

Çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim yavaş yavaş istediğim gibi dekore etmeye çalışıyorum inşallah ilerde kendi evlerimiz de nasip olur bunlar :)

Mutfağının dolap ve tezgahının renk uyumuna bayıldım, çok hoş ya kira sanırım?

Son düzenleme:
Mutfağının dolap ve tezgahının renk uyumuna bayıldım, çok hoş ya kira sanırım?

Canım dolap tezgahları rengi ve ahengiyle güzel ama ahşap tezgah kullanmak çok zor yaa Sağolsun ev sahibimiz eve bakmış yenilemiş mutfağı kirada eski evlerde güzel mutfak ve banyo bulabilmek çok zor.

canım okudukça heycanın bana yansıdı resmen çok güzel olmuş her şeyin, cidden çok zevklisin. İnş kendi evine geçmek de kısmet olur daha da güzel döşersin her şeyini

canım okudukça heycanın bana yansıdı resmen çok güzel olmuş her şeyin, cidden çok zevklisin. İnş kendi evine geçmek de kısmet olur daha da güzel döşersin her şeyini

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için beğenmenize sevindim :) Şuan henüz 7-8 aylık evli ve kirada oluşumuz nedeniyle bazı eksiklerimizi henüz tamamlayamadık ama çoğu büyük ihtiyaçlarımızı giderdik diyebilirim. Artık işin dekorasyon kısmı daha ağır basmakta. Evin en çok eksiği antrede var duvara monte bir askılık ve plastik ayakkabılıkla idare ediyoruz. Çok beğendiğim şey oluyor ama dairenin yapısında ve taşındığımızda da kullanışlı olabilecek birşeyler bulmam lazım ve heryeri kocaman dolap tarzı şeylerle kapatmayı da sevmiyorumm evimiz zaten çok büyük değil :) İnşallah dediğiniz gibi kendi evimize nasip olur daha güzelleri, kendi evimiz olsun da zamanla olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…