kesin basmalısın basmassan ayıp edersin
yaaawrumm yaaa yasminn bırakmadı cam aç aç aç daha önce açtıkta gördük ebemiziin bi tarafını
yüzünü göstermiyor lan başka yerini göster desek gösterecek
ekşınını yiyim kızım seninnn takvim gösteriyon bana agzımı bozdurcan şimdi banaaaa
bazcemm bascemm zatenn yaa nikahı basar yada nizamiyeten içeri gerii dönerr başkaçaresi yok ya askerlik yaa benn adam öleyim daha iyi dermiş
oh bitmesine az kalmışya geriside gelir canım
napimmm hızımı alamdımm canım sıkıldıı ekşınn arıyorum bulamıyorumm ceydaya dedimm cam açak ekşınn yapakk kabull etmedii
evett susmayın kızlar hakkımızı arayalım olmuyor böyleeee kafe köşelerindeeehahaha
öylee dedi,mi hiç düşünmeee çek vurr kızımm15 ay beklee sen nankör nolcakk
Senn onundiyosunn ben bu ceydayıı aradımm telefonlaa suratımaa kapadıı ahaahahahh heyecann yamışş
hadii kızzz ümrannnnn kafeyee hayırrr nikahaa evetttt :113::113::113::113:kafeyee hayırrr nikahaaa evetttt
ekşınını yiyim kızım seninnn takvim gösteriyon bana agzımı bozdurcan şimdi banaaaa
öylee dedi,mi hiç düşünmeee çek vurr kızımm15 ay beklee sen nankör nolcakk
Senn onundiyosunn ben bu ceydayıı aradımm telefonlaa suratımaa kapadıı ahaahahahh heyecann yamışş
hadii kızzz ümrannnnn kafeyee hayırrr nikahaa evetttt :113::113::113::113:kafeyee hayırrr nikahaaa evetttt
zeynoooo bunlarr işiiii valla azıtmışşş görüyon dimi sendne beterleride varrr abowwwwww
vurmammmm kızzz nee vurcamm vurmakk hediiyoo olurr kökündenn keserimmm
ben öleyimdirrrr yaaa heycan var bendeeee kalp var kalpp
ama sonrada beleşlerini bitrdimmm
beleşin olmayaydı aramzdın dimi benii insann
ohoo ne diyon ümrüşş senn takıllmıyonki buralara kızımm daha nelervar nelerr
kesin basmalısın basmassan ayıp edersin
yaaawrumm yaaa yasminn bırakmadı cam aç aç aç daha önce açtıkta gördük ebemiziin bi tarafını
zeynoooo bunlarr işiiii valla azıtmışşş görüyon dimi sendne beterleride varrr abowwwwww
Bence der ki bak beni zorlama 15 ayın patlamasını yaşarım burda herkes şaşar
pınarr modd pınar moddbende girdim ahadaa işteee beni niye aramıyon kızımmm
Ne diyonuzzz laa sapımısınızzznapıyonuzzz hahaaa olum m manyalmısınızz ayy daha başka kelimee bulamdım nerenizi gösteriyonuz la
yaww sormaaa bendee kendimi diyom lan kızımmm ne diyorsunn bunlarr ohoo boyutt atlamışş
DERMİKİİ
evet canım çok daha zorr.geçicek inş.evli olupta beklemek çok daha zor bende evliyim cnm ama zaman gerçekten geçiyor alışıyoruz hemde öyle bir alışıyoruzki baksana biteceğine geleceğine inanamıyorum o yüzden üzme kendini sabır sadece sabır
kİM ARAMIYORRR kızımm senii vurayımm onuu bennnarayayımm senidee evet evettt
AYYY YALNIZZ BEYNİM DONDU KİME NE CABP VERİYORUM NE DİYORUM KARMAKARIŞIK OLDUU
ben öleyimdirrrr yaaa heycan var bendeeee kalp var kalpp
ama sonrada beleşlerini bitrdimmm
beleşin olmayaydı aramzdın dimi benii insann
ohoo ne diyon ümrüşş senn takıllmıyonki buralara kızımm daha nelervar nelerr
ahahaaaasol kulağım çınlıyor hayırdır inşallahhhh
bizz daha seslerimizii duyamadıkkk fakirim arayamıyomm benn
evet canım çok daha zorr.geçicek inş.
Toplam 25 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 18 ziyaretçi)
Kızlarrr artı18 konulara girdik reytingler coştuuu
Ne diyonuzzz laa sapımısınızzznapıyonuzzz hahaaa olum m manyalmısınızz ayy daha başka kelimee bulamdım nerenizi gösteriyonuz la
yaww sormaaa bendee kendimi diyom lan kızımmm ne diyorsunn bunlarr ohoo boyutt atlamışş
DERMİKİİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?