- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
- Konu Sahibi bensibelim2
-
Evet cok haklisin onceden ac kafani mevsuzu vardi askeriye kapilarinda annem zorla acmisti.isyerlerine turbanli eleman alinmazdi.Eskiden de aç gir diyorlardı al birini vur ötekine
ben inanıyorum inanmıyorum dersem türbanlaı arkadaşların yaşadığı sıkıntıyada inanmıyorum provakasyon derdim,bana akp li türbanlı arkadaşım anlattı iş için akp kadın kollarında iş bulabilmek için gönüllü çalıştığını ama bulamamış çünki en yakınlarını işe alıyorlarmış,dünya böyle düzen böyle neden garipsiyorsun yada yalanlıyorsunkiHah kesin oraya hiç başörtülü başvurusu olmamıştır,hatta başvuran tek kız da budur,onada başını kapat alalım demişlerdir,hey Allahım.
Baban elinden alınan hakları geri kazandı mı hocamBosverr.
Bak bende akpnin yandaş sendikasindan degilim diye ilce sinav komisyonuna kabul edilmedim ki kidem olarak cogundan yuksektim.
evet güçlü olanın sözü geçiyorYalan mı dığru mu bilemem. Bazen ortalığı kızıştırmak için böyle şeyler uydurulur :)
Ama bizzat bildiğim bir şey var eskiden kamu kurumlarında namaza gidene kötü gözle bakılırdı. Şimdi gitmeyene. Bizde ortası yok. Çok yakın bir erkek arkadaşım devlete ait büyük bi işletmede çalışıyo. Cuma öğlenleri ortadan kaybolmak zorunda namaza gitmediği anlaşılmasın diye. Çocuk ateist. Duysalardı zaten işe almazlardı. Öğrenilirse de hayatı dar ederler :)
kim gelirse onun borusu ötüyo diğerini eziyor. Kimse burda inkar etmesin.
Baban elinden alınan hakları geri kazandı mı hocam
yıl 2015 ve hala cahiliyye adetlerini devam ettiriyoruzevet güçlü olanın sözü geçiyor
inşallah adil bir düzen gelir bir gün dua etmekten başka çare yok arkadaşım,hiç bir partiden hayır görmedim bu güne dekyıl 2015 ve hala cahiliyye adetlerini devam ettiriyoruz
Sürü çobanın sürdüğü tarafa gider arkadaşımYalan mı dığru mu bilemem. Bazen ortalığı kızıştırmak için böyle şeyler uydurulur :)
Ama bizzat bildiğim bir şey var eskiden kamu kurumlarında namaza gidene kötü gözle bakılırdı. Şimdi gitmeyene. Bizde ortası yok. Çok yakın bir erkek arkadaşım devlete ait büyük bi işletmede çalışıyo. Cuma öğlenleri ortadan kaybolmak zorunda namaza gitmediği anlaşılmasın diye. Çocuk ateist. Duysalardı zaten işe almazlardı. Öğrenilirse de hayatı dar ederler :)
kim gelirse onun borusu ötüyo diğerini eziyor. Kimse burda inkar etmesin.
Yanlis kelimeler kullaniyorsunuzSürü çobanın sürdüğü tarafa gider arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?