İşte yeni Türkiye! Türban tak işe gir!

Sadece bir sayfa geriye giderek kendi mesajınızı görebilirsiniz. Alıntılamama gerek yok. O zaman da tepkimi zaten göstermiştim.
Konu zaten çok farklı alanlara taşınıyor. Konuşmakla bitecek meseleler değil bunlar.
Söylemek istediğim her şeyi söyledim zaten.
Tartışmalara girmeyeceğim.

bakın herhangi bir partiden olmak iş bulmanın garantisi değildir,öyle olsa işsiz genç kalmazdı,ama çevreniz güçlü ise iş bulmanız kolay olur

bakın herhangi bir partiden olmak iş bulmanın garantisi değildir,öyle olsa işsiz genç kalmazdı,ama çevreniz güçlü ise iş bulmanız kolay olur
aynen öyle bunu kimse inkar edemez bence? Onlarca kpss sınavına girmeyen kurum çalışanı -üstelik üst konumlarda- listeleri yayınlandı sayfa sayfa , çoğu da malesef okul arkadaşımdı. Babaları iktidar partisiyle ilişkili , vekil veya bürokrat ya da Tübitak çalışanları başta başkanı olmak üzere ne rezillikler... Dil bilmeyen adamlara dil tazminatları , dış işleri pozisyonu. Bari mantıklı torpil yapın

Yurtdisindaki Islam düsmanlari bile bukadar sacmalamiyor bu basörtüsü konusunda.
Türkiye de ne ugrasiyorlar insanin kilik kiyafetleriyle anlamam. Neyin zihniyeti bu..
Sanane ya??!! ha acik ha kapali sanane.. neyine senin basi acik veya kapali insanin..
Bos bu konular..bos

kimse keyfimi bozamaz ohhh

Yazmayacağım diyorum diyorum dayanamıyorum. Sizin derdinizi ben anladım en başından beri. Kibarca konuştum, lütfen dedim bu konuyu siyasete taşımayın. Ayrı bir konu dedim.
Ama inatla anlamadınız. Bu konuları istediğiniz gibi siyasetle alakalı başlıklar altında konuşun. Neden alakasız bir konunun altına yazıyorsunuz hala. Sizin anlayabilmeniz daha kaç kere söylemek lazım acaba?

neden arkadaşınızı kınamıyorsunuzda bana yazıyorsunuz,tamam 13 senedir haksızlık yolsuzluk yok alıntılamayın benden

arkadaşım anlamıyor musun arkadaş kesinlikle kendi çalıp kendi oynuyor
baksana bana ne demiş
benim nerden ne partisi seçmeni olduğumu çıkarmış acaba
ezbere yazan bir makine gibi sanki
bence yazma yanıtlama

arkadaşım anlamıyor musun arkadaş kesinlikle kendi çalıp kendi oynuyor
baksana bana ne demiş
benim nerden ne partisi seçmeni olduğumu çıkarmış acaba
ezbere yazan bir makine gibi sanki
bence yazma yanıtlama
evet öyle,allaha havale

uydurma filan da değil bizzat arkadaşımı işe almak için kapatırsan sokarız dediler kabul etmedi ve de almadılar yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…