- 28 Şubat 2015
- 258
- 376
- 53
- Konu Sahibi bensibelim2
-
bakın herhangi bir partiden olmak iş bulmanın garantisi değildir,öyle olsa işsiz genç kalmazdı,ama çevreniz güçlü ise iş bulmanız kolay olurSadece bir sayfa geriye giderek kendi mesajınızı görebilirsiniz. Alıntılamama gerek yok. O zaman da tepkimi zaten göstermiştim.
Konu zaten çok farklı alanlara taşınıyor. Konuşmakla bitecek meseleler değil bunlar.
Söylemek istediğim her şeyi söyledim zaten.
Tartışmalara girmeyeceğim.
aynen öyle bunu kimse inkar edemez bence? Onlarca kpss sınavına girmeyen kurum çalışanı -üstelik üst konumlarda- listeleri yayınlandı sayfa sayfa , çoğu da malesef okul arkadaşımdı. Babaları iktidar partisiyle ilişkili , vekil veya bürokratbakın herhangi bir partiden olmak iş bulmanın garantisi değildir,öyle olsa işsiz genç kalmazdı,ama çevreniz güçlü ise iş bulmanız kolay olur
arkadaşın tüm yorumları konularla alakasızYahu ne alaka! Konumuz ne siz ne diyorsunuz.
ha ha çok komikarkadaşın tüm yorumları konularla alakasız
bence cevap vermeyin
bir alakasız yorum dahaha ha çok komiksiz sütten çıkmış ak diyorsunuz öyle olsun 13 senedir hiç hak yenmedi allaha havale edelim
bir bardak su vereyim canım tutumlarınızın karşılığını aldınız nede olsabir alakasız yorum daha
seni en alakasız yorum yapan üye madalyası ile ödüllendirmek lazım
bir bardak su vereyim canım tutumlarınızın karşılığını aldınız nede olsa
bir bardak su vereyim canım tutumlarınızın karşılığını aldınız nede olsa
sinirsel gülme geldi size seçim sonuçlarından sonra sanırımya senin tercümanın var mı yada seni anlayabileceğim bir internet sözlüğü
ya gerçekten anlamıyorum
kimse keyfimi bozamaz ohhh
neden arkadaşınızı kınamıyorsunuzda bana yazıyorsunuz,tamam 13 senedir haksızlık yolsuzluk yok alıntılamayın bendenYazmayacağım diyorum diyorum dayanamıyorum. Sizin derdinizi ben anladım en başından beri. Kibarca konuştum, lütfen dedim bu konuyu siyasete taşımayın. Ayrı bir konu dedim.
Ama inatla anlamadınız. Bu konuları istediğiniz gibi siyasetle alakalı başlıklar altında konuşun. Neden alakasız bir konunun altına yazıyorsunuz hala. Sizin anlayabilmeniz daha kaç kere söylemek lazım acaba?
arkadaşım anlamıyor musun arkadaş kesinlikle kendi çalıp kendi oynuyorYazmayacağım diyorum diyorum dayanamıyorum. Sizin derdinizi ben anladım en başından beri. Kibarca konuştum, lütfen dedim bu konuyu siyasete taşımayın. Ayrı bir konu dedim.
Ama inatla anlamadınız. Bu konuları istediğiniz gibi siyasetle alakalı başlıklar altında konuşun. Neden alakasız bir konunun altına yazıyorsunuz hala. Sizin anlayabilmeniz daha kaç kere söylemek lazım acaba?
evet öyle,allaha havalearkadaşım anlamıyor musun arkadaş kesinlikle kendi çalıp kendi oynuyor
baksana bana ne demiş
benim nerden ne partisi seçmeni olduğumu çıkarmış acaba
ezbere yazan bir makine gibi sanki
bence yazma yanıtlama
iftira atmayınız lütfen vebal altında kalıyorsunuzuydurma filan da değil bizzat arkadaşımı işe almak için kapatırsan sokarız dediler kabul etmedi ve de almadılar yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?