İşte yeni Türkiye! Türban tak işe gir!

Balkon pencere teras konuşması yapıldı mı? Balkon göçmesin? Saat kaçta yapılacak biliyor musun?
bilmiyorum canım yapılmadı sanırım henüz,gülaycım,arkadaşlar sorun yaşadılar kurumlara örtülü diye alınmadılar yalan diyormuyuz hayır demiyoruz,yanlıştı diyoruz,
gördüğümü görmedimmi diyeyim,
ben örtülü yada örütüsüz iş bulma sorunu yaşan görmedim çevremde,
ama akpli bir iş vereninn benim yanımda çalışan eleman başka partiye oy veremez dediğine şahit oldum..
dileyen inanır dileyen inanmaz

Allah aşkına yine nereden fırladı bu "türban" muhabbeti ya. Herkes elinden geldiğince hıncını almak istediği konuları hortlatıyor sanırım. Yeniden kapalı-açık muhabbeti başlarsa bu ülkede yeminle kusucam ya.

saygısızlığı siz yapıyorsunuz asıl.
Avrupa istermi demişiniz de neden gittiler o mahkemelere o zaman? demek ki güveniyorlardı değilmi?
ki avrupa türbanı istemese bu kadar müslüman niye oralarda yaşamak için diretiyor? oralarda kızları kenara çekip türban baskısı yapamıyorlar tabii.
ben 90 larda yaşadım o günleri bir tek kafasını örtenler değil bu ülkede sorun yaşayanlar.
biz sivası da gördük maraşı da..
kendi seçimi diye savunduğunuz kişilere söyleyin de bizim de seçimlerimize saygı duysunlar!

bizim şu anki mahkemelerden çok daha tarafsız ki gidiliyor oralara. ondan daha yüce mahkemelerde de önce hırsızlara dolandırıcılara oy verenler sorgulanacaktır eminim..

bugün türbanlılar kendilerine hep ayrıcalık istiyor daha geçen otobüste ben başörtülüyüm bana yer vereceksin diye biriyle tartışıyordu kadının biri.. temel sorunumuz buradan çıkıyor yoksa kime ne insanın giyiminden ama o giyim sayesinde kendine ayrıcalık beklerse orada sıkıntı çıkar.

siz ve sizin gibiler dedikleriniz sayesinde bugün müslüman bir kadın olarak rahat yaşıyorsunuz arabistana bakın isterseniz. o yüzden laflarınıza dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…