- 25 Aralık 2014
- 8.205
- 27.803
- 748
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Bu kızın en son 130k borcu yok muydu ya ne oldu yine
Bu kızın en son 130k borcu yok muydu ya ne oldu yine
Biz karı koca devlet memuruyuz, evimiz de var ama kredi çekmek istesek çekemeyiz. Onun sa bir limiti var. Maaşının belli miktarını geçemiyor ki. Ayrıca krediler de sınırlandırıldı. Bana pek inandırıcı gelmiyor bu açıdan. Bir de kredi kartı limitleri çok yüksek. Bağrı bankalara gerçek maaşını söylemedi mi acaba?
Tam tersi borcun bir şekilde dönüyor olması kredi alma sebebi, hiç kart kullanmamak yada kredi çekmemek puanı düşürüyor
Tabi şu an çekemez secim öncesi için boyleydii
Zorunlu’ya Lcw bile fazla. Evdekilerle idare etmeli o. Balayı alışverişi nedir ayrıca, yaz sezonu da bitiyor.Beymenden almamış ya Kızcağız Zara’dan almış işte neden üzerine gidiyorsunuz
Tüm sırrı çözdün
Bunu demek istemiştim ben de aslında.
Tam tersi borcun bir şekilde dönüyor olması kredi alma sebebi, hiç kart kullanmamak yada kredi çekmemek puanı düşürüyor
Tabi şu an çekemez secim öncesi için boyleydi
En az bir senedir kredi vermiyorlar hatta nakit avanslar bile sınırlı.Tam tersi borcun bir şekilde dönüyor olması kredi alma sebebi, hiç kart kullanmamak yada kredi çekmemek puanı düşürüyor
Tabi şu an çekemez secim öncesi için boyleydi
Seçim diye öyle yapmışlardır. Son yıllarda iyice kıstılar. Üç dört sene önce bir evin %100 ünü kredi ile alabiliyorken şimdi %10a bile kredi çıkmıyor (devlet bankalarında). Kredi puanım da yüksektir ama gene de vermiyor bankalar. Öyle sınırsız kredi, oradan al oraya yatır yok yani. Maaşın da belli bir miktarına haciz konabiliyor sadece. Öyle olunca da öyle sınırsız kredi vermiyorlar.
En az bir senedir kredi vermiyorlar hatta nakit avanslar bile sınırlı.
BOrç listeni ver veya verme demeyeceğim sadece bir örnek vereceğim. Yakın bir akrabam kendisi hemşire bekarken mesleğe yeni başladığında sıfır bir araba almış bunun için de kredi çekmiş. Bu süreçte kendi gibi hemşire biri ile evlilik yoluna girdiler kızın ailesi asla birşey yapmadı kız kendi parasiyla yaptı. Kızın ailesi oğlan tarafından ne istediyse yapıldı herşeyi kabul ettiler. Düğüne çok az bir zaman kala kız oğlanın araba borcu olduğunu öğrendi ve kıyametler koptu benden borcunu sakladın vs diye hatta nişan atıldı süreç baya zorlu geçti şimdi evlendiler 3 sene falan oldu ama o zamanlar oğlan için bayağı zorlu bir süreçti ki çok az borcu kalmıştı ama bu bayağı sorun olmuştu.Düğünümüz çok yakında olacak , balayı için geçenlerde Zara’ya alışverişe gitmiştim . Kendim alışverişten geldikten sonra nişanlım ne kadar harcadın neden birlikte gitmedik , beni bekleseydin gibi sorular sormaya başladı , hesaplarını aç göreceğim dedi … önümüzü görmemiz için borçlarını bilmem gerekiyor dedi . Benim borcumu ben ona söylemiştim hepsinden haberi var aslında , ama toplu bi şekilde bilmiyor tabiki . Sizce o istediği listeyi vermek zorunda mıyım ? Benim bütün hesaplarımı borcumu görmek istiyor
Almıyalım valla sonra bunlar bize yol ,yemek ,su olarak döner:)Zorunlu tam Zara'nın onundeyim ne aldın söyle bizde alalım :)
Biz evlendiğimizde eşimin bazı borçları çıktı. Bana söylememiş ya da söyleme gereği duymamış ama bilmek isterdim doğrusu, hatta eşime rica ettim, ne borcun varsa söyle liste yapalım diye. Çünkü ben borç sevmem, bir borcum varsa önce borcumu öder sonra hayatıma bakarım. Bu bağlamda bence isteği makul ama tüm hesaplarınızı açmak zorunda değilsiniz tabi ki.Düğünümüz çok yakında olacak , balayı için geçenlerde Zara’ya alışverişe gitmiştim . Kendim alışverişten geldikten sonra nişanlım ne kadar harcadın neden birlikte gitmedik , beni bekleseydin gibi sorular sormaya başladı , hesaplarını aç göreceğim dedi … önümüzü görmemiz için borçlarını bilmem gerekiyor dedi . Benim borcumu ben ona söylemiştim hepsinden haberi var aslında , ama toplu bi şekilde bilmiyor tabiki . Sizce o istediği listeyi vermek zorunda mıyım ? Benim bütün hesaplarımı borcumu görmek istiyor
Kız başka kim kabul etsin 10 cm şeyiAslında aklı başına gelip de ayrılırsa adam için de zorunlu için de iyi olacak. Bunların farkında değiller,ne üzücü.
Kız başka kim kabul etsin 10 cm şeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?