"İstediğini aldı ve ilgiyi bıraktı"

Yani ben biraz aptallık ettim evet,eskiden sevdiğim konuştuğum kişilerin hepsi böyle kavga ya da tartışmalarda fevri davrandığımda beni anlamaya çalıştılar çünkü, ben de zırt pırt her olayda ayrılalım ya diyen bir insan değilim yani ama bunu dediğim de karşımdakinin biraz ısrar etmesini bekliyorum
Herkes ısrar etmez.
Ben etmem mesela.
Bana edilmesini de sevmem. Birine "artık konuşmayalım" dersem bu gerçekten artık konuşmak istemediğim içindir, bunun üstüne ısrar ederse hoş olmaz.

Merhaba ablalarım. 19 yaşındayım onu belirteyim öncelikle. Benimle yaşıt bi çocukla konuşuyorduk yaklaşık 2 aydır. 3.buluşmamızda dudaktan öpüştük. İlk o yakınlaştı ama ben istemesem de yapamazdı yani öyle bir şeye izin vermem. Her neyse aslında konuşmamız güzel giderken bir arkadaşı sebebiyle - önceki konumda anlatmıştım bakabilirsiniz, gerçi çok da önemli değil şuan - neyse bir arkadaşı sebebiyle küstük, derken tekrar mesaj attı konuşmaya başladık.
Ama bu sefer bitirmek istedim ben artık. Çünkü mesela diyelim bir kavgamız oluyor,kavga sırasında konuşmayalım diyorum,ısrar etmiyo, hayır hayır bi dur demiyo,sanki dünden hazır gibi tamam diyor ve kabulleniyor.
Ben istiyorum ki biraz o da çabalasın. Aslında bunun sebebi ilişki nedir bilmemesi. İlk kez benle sevgili oldu,elimi tutarken sanki bilek güreşi yapar gibi tutuyordu:halay:
Yani demek istediğim kişilik olarak çekingen bir çocuk,onu tanıdığımdan beri öyle. İlk buluşmada yüzüme bile bakamıyodu. Birde ilk tanışmak isteyen,aylarca konuşmaya çalışan oydu. Eğer öyle olmasa bu çocuk istemiyor diyip silip atacağım.
Şimdi durumu bilen iki arkadaşım, çocuk istediğini aldı senden hevesi kaçtı artık neden çabalasın ki diyor.Yani şimdi ben aramızda temas oldu diye evlenelimmm diyecek bir kız değilim, ama eğer durum arkadaşlarımın düşündüğü gibiyse üzülürüm çünkü ilk öpücüğümdü. En azından doğru dürüst bir birlikteliğimin olduğu biriyle yaşayabilirdim. Bir de çocuğa aşırı sinirlenirim tabiki, ama ne bileyim benim de kafam karışık, beni biraz basit biri gibi mi gördü bilmiyorum. En son artık konuşmayalım dedim, hatta sinirle yazdığım için biraz kabaca ifadeler kullanmış olabilirim:KK17: O da bişey yazmadı, bir daha konuşmayacağız yani. Görünce ne yapmam gerek bilmiyorum.
Diğer kızla arkadaşlığını bitirdi mi? Rest çekmiştiniz ne ara yakınlaştınız. Madem görüşmeyeceksin seni nasıl gördüğü neden önemli?

Diğer kızla arkadaşlığını bitirdi mi? Rest çekmiştiniz ne ara yakınlaştınız. Madem görüşmeyeceksin seni nasıl gördüğü neden önemli?
Bitirmedi ama tekrar mesaj attı güzelce açıkladı kendini, bende öyle yaptım sonra o konuyu konuşmama kararı aldık bi süre. Bu sefer başka bir tartışma konusunda belki ufacık bişey ama hani ben sinirlenmişim ve tepkisini merak ettiğimden konuşmayalım mı yani şimdi yani o zaman tamam bitsin diyorum,sen bilirsin diyor. Bana orda hayır dur ben öyle istemiyorum dese zaten uzatmıcam ki, ama o topu sürekli bana atıyor tamam sorun yok sana kalmış yazıyor. Hani her kavgada bunu diyen biri değilim,sadece emin olmak için ölçmek istiyorum sevgisini ama o da sanki ben ne desem ona uyuyormuş gibi davranınca ben yönetmiş gibi oluyorum.

Benim de burda kafam karıştırıyor işte. Başta adımlar ondan geldi benim ilgim yokken. Bir de şöyle seven illa ki söyler, bırakmaz şeylerini de doğru bulmuyorum. Ama benim de kafam karışık açıkçası
21 yaşındayım
Senden çok fazla büyük değilim ama sevgili konusunda bayağı bir deneyimim var
Çıkardığım tek sonuç, seven erkeğin 2 eli kanda dahi olsa çıkıp geldiği, sevdiğini asla bırakmadığı.
Erkek sevdiği kadına kıyamaz, onun yanından ayrılmak istemez.
Arkadaşın pek bir ayran gönüllü geldi bana
Arkadaşı yüzünden küsüyor, konuşmayalım diyince ısrar etmiyor falan
"olmasa da olur" kafasında biri.

Aslında yaşla ilgili değil bu durum.
Şuan yaptığınız "Konuşmayalım" , "Bitirelim." blöfleri genellikle 30lu yaşlarda "Boşanalım." "Annemlere giderim." e evriliyor.

Trip diye adlandırdığımız bu şey karşı tarafın kabulünü görünce "Sevse çekerdi." ye dönüşüyor. Bitirecekseniz net olun.

Etrafında nasıl ilişkiler var bilemiyorum ama hem yanlış değerlendiriyorsun hemde arkadaşların yanlış akıl veriyor.

Öpüşüp istediğini aldıdan çok bu konu “öpüştüm artık peşimden koşmalı çünkü devamı gelebilir” alt mesajı taşıyor.

Bir ilişkide sürekli bitti derseniz de ciddiye alınmazsınız. Henüz küçüksünüz ilişkiye bakış açınızı değiştirin.

Öyle istediğini aldı bitirdi diye birşey yok arkadaşlarında senin gibi daha yolun başında belli ki.Ayrıca bu ilk ve son öpücüğün olmayacak merak etme.Söylediklerin biraz ağır geldiyse karşı tarafa gurur yapmış olabilir.Biraz zaman ver bekle.Hemen ah vah etmene gerek yok.

Öyle istediğini aldı bitirdi diye birşey yok arkadaşlarında senin gibi daha yolun balında belli ki.Ayrıca bu ilk ve son öpücüğün olmayacak merak etme.Söylediklerin biraz ağır geldiyse karşı tarafa gurur yapmış olabilir.Biraz zaman ver bekle.Hemen ah vah etmene gerek yok.
Bu saatten sonra içim rahat olmaz ki. Git dedigimde gidicekse bence bana sadece "olsa iyi olur ama olmasa da neyse önemli degil"gibi bakıyo sanırım. Ben ama gercekten önemsemistim onu

Bu saatten sonra içim rahat olmaz ki. Git dedigimde gidicekse bence bana sadece "olsa iyi olur ama olmasa da neyse önemli degil"gibi bakıyo sanırım. Ben ama gercekten önemsemistim onu

:olamaz:
Gurursuz mu olsun adam
Git diyorsun
"Noalooor noaloor kalayım elini ayağını öpeyim" mi desin
Böyle diyen adama nasıl saygı duyacaksın ya

Tamam da karşı taraftaki insanın bir kişiliği var sonuçta o da sürekli sizin git demenizde katlanmak zorunda değil ki.Herkesin bir sınırı var.Belli ki siz sürekli dile getiriyorsunuz bu tür şeyleri.Bu çok yanlış.

Herhalde biraz peşimden koşsun istiyorsunuz. Bitmişse bitmiştir, uzatmanın manası yok. Bitirmek istemese bir icraat gösterirdi.

Bir öpücük için de seninle 2 ay takıldığını sanmıyorum. Amacı daha farklı kişileri bulmak zor değil, emin ol.

Herhalde biraz peşimden koşsun istiyorsunuz. Bitmişse bitmiştir, uzatmanın manası yok. Bitirmek istemese bir icraat gösterirdi.

Bir öpücük için de seninle 2 ay takıldığını sanmıyorum. Amacı daha farklı kişileri bulmak zor değil, emin ol.
Yok öpücük yeni oldu çok olmadı

:olamaz:
Gurursuz mu olsun adam
Git diyorsun
"Noalooor noaloor kalayım elini ayağını öpeyim" mi desin
Böyle diyen adama nasıl saygı duyacaksın ya

Ya aslında kendimi anlatamıyorum,konuşmayalım dediğinde istediğini hissettirse ne bileyim iki üç mesaj atsa tekrardan tamam dicem. Ama konuşmayalım dediğimde sen bilirsin sorun yok tamam diyo, ben de sanki zaten bu,anı bekliyomuş da ben isteyince hemen onay vermiş gibi hissediyorum. Tamam belki ben gereksiz şey istiyorum ama o da yapması gerekenden çok azını yapıyor bence.

Tamam da karşı taraftaki insanın bir kişiliği var sonuçta o da sürekli sizin git demenizde katlanmak zorunda değil ki.Herkesin bir sınırı var.Belli ki siz sürekli dile getiriyorsunuz bu tür şeyleri.Bu çok yanlış.
Aslında ona 2 kere filan açtım bu konuyu. Israr etmiyosun dedim,o da kişiliğim böyle benim karşımdaki istemiyosa ona illa da kal diyemem ki diyor. Ama aslında ben zaten istiyorum, sadece onun duygularını tartmaya çalışıyorum

Ya aslında kendimi anlatamıyorum,konuşmayalım dediğinde istediğini hissettirse ne bileyim iki üç mesaj atsa tekrardan tamam dicem. Ama konuşmayalım dediğimde sen bilirsin sorun yok tamam diyo, ben de sanki zaten bu,anı bekliyomuş da ben isteyince hemen onay vermiş gibi hissediyorum. Tamam belki ben gereksiz şey istiyorum ama o da yapması gerekenden çok azını yapıyor bence.

Hayır anlatabiliyorsun, hepimiz anladık.
Senin mesajına cevap vermese sen 2-3 mesaj atar mısın?
Sana git dense, istenmediğini hissetsen atar mısın?
O da aynı şekilde insan yani.

Back
X