Merhaba ablalarım. 19 yaşındayım onu belirteyim öncelikle. Benimle yaşıt bi çocukla konuşuyorduk yaklaşık 2 aydır. 3.buluşmamızda dudaktan öpüştük. İlk o yakınlaştı ama ben istemesem de yapamazdı yani öyle bir şeye izin vermem. Her neyse aslında konuşmamız güzel giderken bir arkadaşı sebebiyle - önceki konumda anlatmıştım bakabilirsiniz, gerçi çok da önemli değil şuan - neyse bir arkadaşı sebebiyle küstük, derken tekrar mesaj attı konuşmaya başladık.
Ama bu sefer bitirmek istedim ben artık. Çünkü mesela diyelim bir kavgamız oluyor,kavga sırasında konuşmayalım diyorum,ısrar etmiyo, hayır hayır bi dur demiyo,sanki dünden hazır gibi tamam diyor ve kabulleniyor.
Ben istiyorum ki biraz o da çabalasın. Aslında bunun sebebi ilişki nedir bilmemesi. İlk kez benle sevgili oldu,elimi tutarken sanki bilek güreşi yapar gibi tutuyordu

Yani demek istediğim kişilik olarak çekingen bir çocuk,onu tanıdığımdan beri öyle. İlk buluşmada yüzüme bile bakamıyodu. Birde ilk tanışmak isteyen,aylarca konuşmaya çalışan oydu. Eğer öyle olmasa bu çocuk istemiyor diyip silip atacağım.
Şimdi durumu bilen iki arkadaşım, çocuk istediğini aldı senden hevesi kaçtı artık neden çabalasın ki diyor.Yani şimdi ben aramızda temas oldu diye evlenelimmm diyecek bir kız değilim, ama eğer durum arkadaşlarımın düşündüğü gibiyse üzülürüm çünkü ilk öpücüğümdü. En azından doğru dürüst bir birlikteliğimin olduğu biriyle yaşayabilirdim. Bir de çocuğa aşırı sinirlenirim tabiki, ama ne bileyim benim de kafam karışık, beni biraz basit biri gibi mi gördü bilmiyorum. En son artık konuşmayalım dedim, hatta sinirle yazdığım için biraz kabaca ifadeler kullanmış olabilirim

O da bişey yazmadı, bir daha konuşmayacağız yani. Görünce ne yapmam gerek bilmiyorum.