Sizi takipten çıkarmış birine tekrar istek atmak gerçekten küçük düşürücü bir davranış olur.bir çocuk var iki sene önce falan flört ediyorduk kendisi anaokulu arkadaşımdı sonradan tekrar sosyal medyaya konuştuk bir kaç kez de yaşadığımız yerde denk geldik sonra muhabbet kesildi ama arada ya o yazardı ya ben bir süre önce biriyle hikaye atmıştım onu gördükten sonra soğuk yapmaya başladı bir kere hikayesine yanıt vermiştim geçiştirdi beni geçen de takipten de takipçiden de çıkarmış belki de sevgilisi var biliyorum ama aklım onda düşünüyorum bu aralar sizce tekrar istek atsam küçük düşer miyim
At birşey olmaz.bir çocuk var iki sene önce falan flört ediyorduk kendisi anaokulu arkadaşımdı sonradan tekrar sosyal medyaya konuştuk bir kaç kez de yaşadığımız yerde denk geldik sonra muhabbet kesildi ama arada ya o yazardı ya ben bir süre önce biriyle hikaye atmıştım onu gördükten sonra soğuk yapmaya başladı bir kere hikayesine yanıt vermiştim geçiştirdi beni geçen de takipten de takipçiden de çıkarmış belki de sevgilisi var biliyorum ama aklım onda düşünüyorum bu aralar sizce tekrar istek atsam küçük düşer miyim
Bence tekrar istek atma zaten düpedüz cikarmis seni birdaha atman onun stalkliyor musunuz gibi olur bence yapmabir çocuk var iki sene önce falan flört ediyorduk kendisi anaokulu arkadaşımdı sonradan tekrar sosyal medyaya konuştuk bir kaç kez de yaşadığımız yerde denk geldik sonra muhabbet kesildi ama arada ya o yazardı ya ben bir süre önce biriyle hikaye atmıştım onu gördükten sonra soğuk yapmaya başladı bir kere hikayesine yanıt vermiştim geçiştirdi beni geçen de takipten de takipçiden de çıkarmış belki de sevgilisi var biliyorum ama aklım onda düşünüyorum bu aralar sizce tekrar istek atsam küçük düşer miyim
Ay hayır kesinlikle takip falan atmayinbir çocuk var iki sene önce falan flört ediyorduk kendisi anaokulu arkadaşımdı sonradan tekrar sosyal medyaya konuştuk bir kaç kez de yaşadığımız yerde denk geldik sonra muhabbet kesildi ama arada ya o yazardı ya ben bir süre önce biriyle hikaye atmıştım onu gördükten sonra soğuk yapmaya başladı bir kere hikayesine yanıt vermiştim geçiştirdi beni geçen de takipten de takipçiden de çıkarmış belki de sevgilisi var biliyorum ama aklım onda düşünüyorum bu aralar sizce tekrar istek atsam küçük düşer miyim
Evet.sizce tekrar istek atsam küçük düşer miyim
Bence kesinlikle atın içinizde kalmasın en kötü ne olabilir? Eklemese ne olur? O zaman istemiyor dersiniz denemiş öğrenmiş olursunuz. Eklerse de bir yanlış anlaşılma düzeltilmiş olur.bir çocuk var iki sene önce falan flört ediyorduk kendisi anaokulu arkadaşımdı sonradan tekrar sosyal medyaya konuştuk bir kaç kez de yaşadığımız yerde denk geldik sonra muhabbet kesildi ama arada ya o yazardı ya ben bir süre önce biriyle hikaye atmıştım onu gördükten sonra soğuk yapmaya başladı bir kere hikayesine yanıt vermiştim geçiştirdi beni geçen de takipten de takipçiden de çıkarmış belki de sevgilisi var biliyorum ama aklım onda düşünüyorum bu aralar sizce tekrar istek atsam küçük düşer miyim
atma bırak o atsın o çıkarmış takipten seni zaten bırak o atsınbir çocuk var iki sene önce falan flört ediyorduk kendisi anaokulu arkadaşımdı sonradan tekrar sosyal medyaya konuştuk bir kaç kez de yaşadığımız yerde denk geldik sonra muhabbet kesildi ama arada ya o yazardı ya ben bir süre önce biriyle hikaye atmıştım onu gördükten sonra soğuk yapmaya başladı bir kere hikayesine yanıt vermiştim geçiştirdi beni geçen de takipten de takipçiden de çıkarmış belki de sevgilisi var biliyorum ama aklım onda düşünüyorum bu aralar sizce tekrar istek atsam küçük düşer miyim
bir çocuk var iki sene önce falan flört ediyorduk kendisi anaokulu arkadaşımdı sonradan tekrar sosyal medyaya konuştuk bir kaç kez de yaşadığımız yerde denk geldik sonra muhabbet kesildi ama arada ya o yazardı ya ben bir süre önce biriyle hikaye atmıştım onu gördükten sonra soğuk yapmaya başladı bir kere hikayesine yanıt vermiştim geçiştirdi beni geçen de takipten de takipçiden de çıkarmış belki de sevgilisi var biliyorum ama aklım onda düşünüyorum bu aralar sizce tekrar istek atsam küçük düşer miyim
Bence bir kere daha bir deneyebilirsin canım. Sen biriyle hikaye attığın için o kişinin senim sevgilin olduğunu düşünmüştür muhtemelen ondan seni çıkmıştır. Belki de sevgilisi yoktur, istek attığında kabul ederse öğrenirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?