istek atmalı mıyım?

ronsaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2023
18
17
3
20
bir çocuk var iki sene önce falan flört ediyorduk kendisi anaokulu arkadaşımdı sonradan tekrar sosyal medyaya konuştuk bir kaç kez de yaşadığımız yerde denk geldik sonra muhabbet kesildi ama arada ya o yazardı ya ben bir süre önce biriyle hikaye atmıştım onu gördükten sonra soğuk yapmaya başladı bir kere hikayesine yanıt vermiştim geçiştirdi beni geçen de takipten de takipçiden de çıkarmış belki de sevgilisi var biliyorum ama aklım onda düşünüyorum bu aralar sizce tekrar istek atsam küçük düşer miyim

Bence bir kere daha bir deneyebilirsin canım. Sen biriyle hikaye attığın için o kişinin senim sevgilin olduğunu düşünmüştür muhtemelen ondan seni çıkmıştır. Belki de sevgilisi yoktur, istek attığında kabul ederse öğrenirsin.

Sizi takipten çıkarmış birine tekrar istek atmak gerçekten küçük düşürücü bir davranış olur.

Karşılıklı takipten çıkmış olsanız etkiye tepki denebilirdi belki ama direkt o hem takipten çıkarmış hem kendisi takipten çıkmış. Kendi kendine kapıdan kovuyorum bacadan giriyor diye havalanabilir eleman.

Son düzenleme:
Atma

Atma tabiki.
Bir erkek hoşlanıyorsa asla silmez.
Meraktan silmez bikere.

Ay yok artık bu yüzsüzlüğe girer kaba tabir olacak ama. Sizi takipten çıkan geçiştiren adamla ne işiniz var

At birşey olmaz.
dene derim

Bence tekrar istek atma zaten düpedüz cikarmis seni birdaha atman onun stalkliyor musunuz gibi olur bence yapma

Ay hayır kesinlikle takip falan atmayin

Bence kesinlikle atın içinizde kalmasın en kötü ne olabilir? Eklemese ne olur? O zaman istemiyor dersiniz denemiş öğrenmiş olursunuz. Eklerse de bir yanlış anlaşılma düzeltilmiş olur.

atma bırak o atsın o çıkarmış takipten seni zaten bırak o atsın

Sizi silmiş sadece kendisini bile takip etmenizi istememiş kesinlikle kendinize biraz saygınız olsun ne sebeble olursa olsun eklenmez yine silerse kalırsınız öyle.
Doğru düzgün anınız yok birşeyiniz yok ne diye takıldınız taktınız bu kadar ki.

İlgisi olan bir erkek olsa olarak sorabilirdi ağzını arardı direkt silmek umrunda olmadığını gösteriyor gibi. Birde silen insanların tekrar bunu yapma ihtimalleri var bir tane vardı başımda silip ekliyordu silip ekliyordu ben eklemiyordum bile tutup kendim sildim isteği bu sefer sevgilisi oldukça degisiyorlar mı ne sanki peşinde koşan var haha aptal.

bencede asla atma. merak et üzül ama atma bencede küçük düşürücü olur

ATMA ATMA ATMA. O isteseydi seni 100 kere takip ederdi. Erkekleri tanıyın biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…