Isteme gecesinde tuzlu kahve olayı ?

Bu tuzlu kahve adeti biz evlenirken yoktu galiba. Ben öylr birşey yapmamıştım ayrıca bana yapılmasını da istemezdim. Bu arada eğer kayınvalidenizin her hareketini ciddiye alıp kafayı takmamaya çalışın.Her hareketten bir sonuç çıkartmaya kalkarsanız huzurunuz kalmaz.

Annenin doldurusuna gelme. Kadin hakli, oglu icememis gelip lavaboya kendi kahvesini de dokecek hali yok annesinden yardim istemis. Insanlari zora sokup sonra bir de tavir yapiyorsunuz.

Aynen katiliyorum tuz basmak nedir ya?2 dakika gulecegiz diye neler yapiliyor
Adet diye illa yapilmasi gerekmiyor.Icememis iste anneside kiyamamis ne var bunda.

Anneniz ćok çok fena şimdiden aranızı bozmaya çalışıyor aklınız varsa onu dinlemesiniz.

Ne kadar basit olayları ne kadar abartıyorsunuz. Sonra bütün aile ilişkileri ziyan oluyor. Ben eşime kesinlikle tuzlu kahve yaptırtmamıştım, adettir diyenlere midesi çok hassas dedim geçtim. Yazık günah. Siz kendiniz olsanız içer misiniz tuzlu kahve? Adetmişmiş.. Kime ne faydası olan bir adettirki. Annesi de oğluna kıyamamıştır bu kadar basit.

Ya ben kahveyi neden bitirmedi mi dedim gözünüz görmüyor mu ben kadinin hareketine bozuldum ondan actim konuyu konum erkek arkadasim ve tuzlu kahvesi degil kadinin hareketiii
Hiiiç takılma canım bunda abartılacak birşey yok, sen olsan sende oğluna kıyamaz onu kurtaracak bir hamle yapardın. Eğer kadının tek yanlış hareketi buysa affediver gitsin, gerçekten basit bir mevzu. Zamanı gelince esprili bir dille serzenişte bulunur geçersin

Sözlünüz içseymiş, hadi içemedi "ziyade olsun" diyip bıraksaymış sizde alırdınız fincanı. Sözlünüz keşke bu olaya mahal vermeseymiş. Kv lerin eline kaldıysak oho...

Evet tuzlu kahve iyidir candır hoş görüntüler verir güler eğlenirsiniz ama kendiniz itiraf ediyorsunuz abarttım diye anne yüreği bunu kaldırmaz ki naptın evet insan içinde yapmasaydı ama bence çok büyük tepki değilde yeri geldiğinde gülünecek geçicek konu

Ben hic yapmadim tuzlu kahve. Onun yerine bol telveli 2 corba kasigi filan kahvesi vardi heralde oyle yaptim. :) bosver gitsin.
Mesela erkek tatafi gelirken cikolata getirir ya tatli yoyelim tatli konusalim diye getirirlermis cikolatayi hal boyleyken damada tuz dayamak cok yakisiksiz diye dusunmustum :)

Ben mi cinsim hayatta takılmam böyle şeylere
yazık demekki zorlandı çocuk içmeye annesi almış nolcak ona göre anasının kuzusu normal yani
dert etmeyin böyle şeyleri yaa

Hayırlısı olsun allah mutlu etsın fakat ben tuz olayına karşıyım bu tuz yuzunden ısteme gecesı fenalasıp ölen damatlar var neden saglıgı tehlıkeye atan seyler yapıyorsunuz sırf adet adı altında ölüm sacan durumlar yaratılıyor ?

Aklıma kendi sozum geldi isteme günü kiyamadm tuzlu kahve yapmadım bir hafta konuştu durdu yapsaydin hepsini icerdim falan en sonunda yaptım icti de ama garibim hastanelik olmuştu içmedigi daha iyi takilma midesi hassastır bi sıkıntı olur yine sen uzulurdun ha annesi almsaydi da cocugun kendi fincaninda kalaydi

Kuzum şuan da yeni aözlendiğin için batıyor ilerleyen zamanda ne diye takmışım dicek sin güven bana
ne gerek var tuzlu kahveye anlamıyorum mecburmusunuz illah vermekte...7
daha yüzüğü takar takmaz..takmaya başlamış bile...nişanlanınca ne olur allah bilir..gelsin yeni yeni konular..evlenince hiç düşünemiyorum...şimdiden acıdın kv ye

Kahvesine tuz koymadım ama koymuş gibi yaptım bastım şekeri 2 yemek kasigi kadar şahsen biri bana verse bir yudum alamam o kadar sekerli kahveden.ona rağmen koydugumu düşünüp kv içme içme diye söylenip durdu hem de yanından değil karşıdan bağırarak umrumda mı değil birileri işine karışsa da karışmasa da zaten mesafeli olmalısın çok muhabbet tez ayrılık getirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…