- 18 Nisan 2018
- 513
- 348
- 53
- 33
- Konu Sahibi heartless-
-
Annenin doldurusuna gelme. Kadin hakli, oglu icememis gelip lavaboya kendi kahvesini de dokecek hali yok annesinden yardim istemis. Insanlari zora sokup sonra bir de tavir yapiyorsunuz.
Anneniz ćok çok fena şimdiden aranızı bozmaya çalışıyor aklınız varsa onu dinlemesiniz.Iyi aksamlar herkese dün gece isteme ve sözümüz oldu sorunsuz iyi bir şekilde atlattık.
Biz 5 senedir beraberiz annesiyle de yaklasik 3 senedir tanisikliligim samimiyetim vardı geleyim asıl meseleye ;
Ben dun aksam kahveleri yaparken benimkinin kahvesine bastım tuzu o icerken baya zorlandi doğal olarak ama gene de icmeye calisiyodu annesi de tam yaninda oturuyodu gülerek şaka manasında konuşarak yaktın kız cocugumu dedi bende adettendir yapacak bir şey yok dedim gülerek sonra kahvelerini icmis olanlarin fincanlarini gotururken mutfağa arkamdan annesi geldi ben kahveyi pek sevmem canım diyerek lavodan döktü bende kendi kahvesidir o zannettim tabii.
Akşamın sonunda bana annem dedi ki oğlanın kahvesini annesi kendi bitmis bardağına boşalttı arkandan yanına geldi yaptığı ayıp benim karşımda birde nasıl yapabilir bu hareketi kadınla arana mesafeni koy dedi haklıda çok moralim bozuldu sinirlendim benimkine de çaktırmadım ama ona da bunu dile getirmeli miyim sizce görmezden mi geleyim ne yapayım ?
Hiiiç takılma canım bunda abartılacak birşey yok, sen olsan sende oğluna kıyamaz onu kurtaracak bir hamle yapardın. Eğer kadının tek yanlış hareketi buysa affediver gitsin, gerçekten basit bir mevzu. Zamanı gelince esprili bir dille serzenişte bulunur geçersinYa ben kahveyi neden bitirmedi mi dedim gözünüz görmüyor mu ben kadinin hareketine bozuldum ondan actim konuyu konum erkek arkadasim ve tuzlu kahvesi degil kadinin hareketiii
Sözlünüz içseymiş, hadi içemedi "ziyade olsun" diyip bıraksaymış sizde alırdınız fincanı. Sözlünüz keşke bu olaya mahal vermeseymiş. Kv lerin eline kaldıysak oho...Iyi aksamlar herkese dün gece isteme ve sözümüz oldu sorunsuz iyi bir şekilde atlattık.
Biz 5 senedir beraberiz annesiyle de yaklasik 3 senedir tanisikliligim samimiyetim vardı geleyim asıl meseleye ;
Ben dun aksam kahveleri yaparken benimkinin kahvesine bastım tuzu o icerken baya zorlandi doğal olarak ama gene de icmeye calisiyodu annesi de tam yaninda oturuyodu gülerek şaka manasında konuşarak yaktın kız cocugumu dedi bende adettendir yapacak bir şey yok dedim gülerek sonra kahvelerini icmis olanlarin fincanlarini gotururken mutfağa arkamdan annesi geldi ben kahveyi pek sevmem canım diyerek lavodan döktü bende kendi kahvesidir o zannettim tabii.
Akşamın sonunda bana annem dedi ki oğlanın kahvesini annesi kendi bitmis bardağına boşalttı arkandan yanına geldi yaptığı ayıp benim karşımda birde nasıl yapabilir bu hareketi kadınla arana mesafeni koy dedi haklıda çok moralim bozuldu sinirlendim benimkine de çaktırmadım ama ona da bunu dile getirmeli miyim sizce görmezden mi geleyim ne yapayım ?
Evet tuzlu kahve iyidir candır hoş görüntüler verir güler eğlenirsiniz ama kendiniz itiraf ediyorsunuz abarttım diye anne yüreği bunu kaldırmaz ki naptın evet insan içinde yapmasaydı ama bence çok büyük tepki değilde yeri geldiğinde gülünecek geçicek konuIyi aksamlar herkese dün gece isteme ve sözümüz oldu sorunsuz iyi bir şekilde atlattık.
Ay ne bilim abarttim mi belkide bilemem ama icen iciyo
Hayırlısı olsun allah mutlu etsın fakat ben tuz olayına karşıyım bu tuz yuzunden ısteme gecesı fenalasıp ölen damatlar var neden saglıgı tehlıkeye atan seyler yapıyorsunuz sırf adet adı altında ölüm sacan durumlar yaratılıyor ?Iyi aksamlar herkese dün gece isteme ve sözümüz oldu sorunsuz iyi bir şekilde atlattık.
ne gerek var tuzlu kahveye anlamıyorum mecburmusunuz illah vermekte...7Kuzum şuan da yeni aözlendiğin için batıyor ilerleyen zamanda ne diye takmışım dicek sin güven bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?