- 15 Ocak 2018
- 226
- 359
- 53
- Konu Sahibi heartless-
-
Iyi aksamlar herkese dün gece isteme ve sözümüz oldu sorunsuz iyi bir şekilde atlattık.
Biz 5 senedir beraberiz annesiyle de yaklasik 3 senedir tanisikliligim samimiyetim vardı geleyim asıl meseleye ;
Ben dun aksam kahveleri yaparken benimkinin kahvesine bastım tuzu o icerken baya zorlandi doğal olarak ama gene de icmeye calisiyodu annesi de tam yaninda oturuyodu gülerek şaka manasında konuşarak yaktın kız cocugumu dedi bende adettendir yapacak bir şey yok dedim gülerek sonra kahvelerini icmis olanlarin fincanlarini gotururken mutfağa arkamdan annesi geldi ben kahveyi pek sevmem canım diyerek lavodan döktü bende kendi kahvesidir o zannettim tabii.
Akşamın sonunda bana annem dedi ki oğlanın kahvesini annesi kendi bitmis bardağına boşalttı arkandan yanına geldi yaptığı ayıp benim karşımda birde nasıl yapabilir bu hareketi kadınla arana mesafeni koy dedi haklıda çok moralim bozuldu sinirlendim benimkine de çaktırmadım ama ona da bunu dile getirmeli miyim sizce görmezden mi geleyim ne yapayım ?
Aynen,facebookta bir arkadasimin fotogrflrinda damat fincani gordum, damat fincani yazmislar, tas kurdele falanla suslemisler, uzerine de biyik cizmisler. 35 yasinda insanlar bir de.Yıl olmuş bilmem kaç hala daha tuzlu kahvehele bir de süslü janjanli fincanlarda getirmezler mi adetim aslı soyleymis yazan vardır elbet ben tekrar belirteyim. Eskiden öyle flört etme imkanı yok. Az görür geri gidermis kız. Oğlanı begenirse şekerli begenmezse tuzlu kahve yaparmış. Neyse mesele bu değil. Annesi kiyamamis oğluna mantıklı. Büyütülecek bir mesele degil. Hele dolduruşa gelecek bir iş hiç değil.
Eğer tuzlu kahveyi içerse seninle evlenmeyi çok istiyorum, senin için her fedakarlığa katlanırım demekmiş.
çok güzel özetlemişsin valla :)Evet zaten yapacagı bütün fedakarlıklar tuzlu kahve içmekten daha sıradan daha basit sanki
Sorumluluk alacağım seni hep seveceğim deger vereceğim iyi bir baba olacagım aldatmayacagım
Alnımın teri ile kazanacagım seni üzmeyeceğim
Ciddimisin?
Çünkü ben tuzlu kahve içebiliyorum
Ne güzel
Epeydir moda bu işler. Ben ne basit evlenmişim diyorum şimdiAynen,facebookta bir arkadasimin fotogrflrinda damat fincani gordum, damat fincani yazmislar, tas kurdele falanla suslemisler, uzerine de biyik cizmisler. 35 yasinda insanlar bir de.
Gencler yapsin da,35 yasindakilere de bir acayip oluyorEpeydir moda bu işler. Ben ne basit evlenmişim diyorum şimdihep Instagram lobisinin oyunları bunlar
çok güzel özetlemişsin valla :)
Aman ne bileyim geleneksel çoğu şey tuhafima gidiyor esasen neyseGencler yapsin da,35 yasindakilere de bir acayip oluyor
Tuzlu kahve bir adettir eminim adet oldugunu damat bey de annesi de biliyorlar. Oraya kız istemeye gelen insan tuzlu kahveyi içmeyi de kabul ederek geliyor. Eşim heyecandan kahvenin tuzlu oldugunu bile anlamamıştı.
Ben kayınvalidenizden korktum işin aslı. Biraz açıkgöz bir tip gibi geldi.
CHAPTER ONE
Heartless mutfakta bulaşıklarla meşguldü. Bir taraftan dağınıklığı toparlamaya çalışırken bir taraftan da zihnini meşgul eden o karanlık düşüncelerden sıyrılmaya çalışıyordu. Neden sonra kapıda kayınvalidesi elinde içindeki kahvenin yarısı içilmiş, dudağındaki sedefli rujun izinin belli belirsiz çıktığı bir fincanla belirdi. Heartless o esnada “acaba bu yarısı dolu bir fincan mı yoksa yarısı boş bir fincan mı” diye kendine sormadan edemedi. Ne var ki bu konu hakkında düşünmeye başlarsa her zamanki egzistansiyel problemlerinden sıyrılamayacağını erkenden öngördü ve hayatındaki en önemli günlerden birini bu tür düşüncelerle gölgelememeye karar verdi. Kayınvalidesi fincanda kalan kahveyi yüzünde eğreti bir gülümsemeyle lavaboya döktü. Acaba bu heartlessin müstakbel eşi için hazırladığı o kabih kahve miydi? Tahayyül ettiği bu vaziyet hakikat miydi yoksa yalnızca bir mevhumdan mı ibaretti?..
aynen o haberi ben de gördüm aptal kadın reçel yumurta sarısı ne var ne yok atmış kahvenin iiçineİnternette bir haber vardı bir ara.Kız isteme olayında gelin abartmış basmış herşeyi.Çocuk kahveyi içince ölmüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?