- 22 Ocak 2017
- 2.817
- 4.745
- 83
- Konu Sahibi heartless-
-
aynen:)) kadın istediğini yapsın :)) ister tuzlusunu içirttirirrim ister tatlısını tırtKahvesine tuz koymadım ama koymuş gibi yaptım bastım şekeri 2 yemek kasigi kadar şahsen biri bana verse bir yudum alamam o kadar sekerli kahveden.ona rağmen koydugumu düşünüp kv içme içme diye söylenip durdu hem de yanından değil karşıdan bağırarak umrumda mı değil birileri işine karışsa da karışmasa da zaten mesafeli olmalısın çok muhabbet tez ayrılık getirir.
Konu sahibi farketmemis annesi söylemiş oğlunun kahvesini kendi fincanına boşaltıp getirdi diyeNasıl kıyıyosunuz ya benim içim el vermez tuz koymaya.
Annesi seni kırmadan çaktırmadan nasıl oğlumu kurtarırım diye çabalamış. O kadar dikkatli inceleyip kendi kahvesi değil de oğlunun kahvesi olduğunu görmeseydiniz böyle bi problem olmayacaktı.
Moralini bozmak istemem ama karisan oyle bi karisiyor ki kuzuşumaynen:)) kadın istediğini yapsın :)) ister tuzlusunu içirttirirrim ister tatlısını tırtistediği kadar karışsın aynı eve girince oradan çok karışabilecek sanki
ah ah değil mi... haklısın biliyorumMoralini bozmak istemem ama karisan oyle bi karisiyor ki kuzuşum
Neyse, sen cookk mutlu olacaksin Allah in izniyle ❤ah ah değil mi... haklısın biliyorum
bilmukabele, inşallah herkesin gönlüne göre olsun Allah 'ım hepimizin yüzünü güldürsün bu güzel günde tüm kalbimle diliyorumkiNeyse, sen cookk mutlu olacaksin Allah in izniyle ❤
Tuzlu kahve bir adettir uygulayıp uygulamamak gelin adayına kalmış. Evlenen insanlar bilirki evlilik ritüeli içerisinde bir çok adet vardır kişisine göre saçma ya da değil: kız istemek, kahve sunmak, konvoy yapmak, konvoyun önünü kesen çocuklar, kına gecesinde gelinin elini kapatması gibi ... daha da uzar bu liste. Hangisini mantıgımızla açıklayabiliyoruz. Tuzlu kahve de en bilinen adetlerden biridir. Bu nedenle her damat tuzlu kahvenin önüne geleceğini bilir. Alt tarafı bir tuzlu kahve, ne oldu bizim hatır için çiğ tavuk yenir tarafımıza.
siz tuzlu kahve adetini çok yanlış anlamışsınız.
kız çocuğu istemiyorsa tuzlu istiyorsa normal şekerli kahve yapılır.
adetin aslı budur.
ne gerek var tuzlu kahveye anlamıyorum mecburmusunuz illah vermekte...7
daha yüzüğü takar takmaz..takmaya başlamış bile...nişanlanınca ne olur allah bilir..gelsin yeni yeni konular..evlenince hiç düşünemiyorum...şimdiden acıdın kv ye
Annenizi iyi niyetli bulmadim acikcasi, kiz annelerinin bu gibi durumlarda sizin sorun ettiginiz seyleri bile “onda birsey yok yahu takma kafana” diyerek kucultmesi gerekirken tam tersini yapmis, daha ilk geceden boyleyse, dugun hazirliklarini ve evlilik asamanizi dusunemiyorum...Iyi aksamlar herkese dün gece isteme ve sözümüz oldu sorunsuz iyi bir şekilde atlattık.
Biz 5 senedir beraberiz annesiyle de yaklasik 3 senedir tanisikliligim samimiyetim vardı geleyim asıl meseleye ;
Ben dun aksam kahveleri yaparken benimkinin kahvesine bastım tuzu o icerken baya zorlandi doğal olarak ama gene de icmeye calisiyodu annesi de tam yaninda oturuyodu gülerek şaka manasında konuşarak yaktın kız cocugumu dedi bende adettendir yapacak bir şey yok dedim gülerek sonra kahvelerini icmis olanlarin fincanlarini gotururken mutfağa arkamdan annesi geldi ben kahveyi pek sevmem canım diyerek lavodan döktü bende kendi kahvesidir o zannettim tabii.
Akşamın sonunda bana annem dedi ki oğlanın kahvesini annesi kendi bitmis bardağına boşalttı arkandan yanına geldi yaptığı ayıp benim karşımda birde nasıl yapabilir bu hareketi kadınla arana mesafeni koy dedi haklıda çok moralim bozuldu sinirlendim benimkine de çaktırmadım ama ona da bunu dile getirmeli miyim sizce görmezden mi geleyim ne yapayım ?
Nick in konuyla bağlaştırman ne bilim komik kalpsizmiyim alla allaNick entry uyumu
Ben takmadım bu durumu kafama orası ayri ama annem biraz fazla detaycidir o bana boyle deyince kafamda boyle bi dusunce olustu annemin gazina geldim belkide bilmiyorumAnnenizi iyi niyetli bulmadim acikcasi, kiz annelerinin bu gibi durumlarda sizin sorun ettiginiz seyleri bile “onda birsey yok yahu takma kafana” diyerek kucultmesi gerekirken tam tersini yapmis, daha ilk geceden boyleyse, dugun hazirliklarini ve evlilik asamanizi dusunemiyorum...
buradaki sert yorumlara da pek takılmaHanimlar haklisiniz bende hatamin farkinda vardim simdi zamani geriye donzerebilseydik bende tuz koymaz normal kahve verirdim tum yorumlarinizi tek tek okudum ve fikrim degisti tuzlu vermeseydim keske diger konuya gelecek olursam annem biraz beni doldurdu yersiz sacmaydi dedigi haklisiniz bu konuda da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?