- 28 Ocak 2014
- 503
- 200
- 123
- 35
- Konu Sahibi Tasbebek09
-
Cok dogru söylemişsiniz arastirilmali sorusturulmali oyle hemen olmaz bu işlerBen de sizin gibi düşündüm apar topar yaptım her şeyi çok pişmanım. Bunlar ciddi işler. Bana da dediler dinlemedim. Ağırdan alın biraz 5 yıllık da olsa 10 yıllık da olsa. Tanışmaya gelsinler. Sonra aileniz çocuğun memleketine gidip araştırıp soruştursun. İadei ziyaret yapıp ev ortamlarını görün sonra gelip istesinler. Uzat uzatabildiğin kadar. Bu süreçlerde çıkıyor insanların gerçek yüzü. Çok samini bir tavsiyemdir bu.
Kızını vereceği kişilerle tanışacak kolay mı. Baban depresyona da girebilir. Biraz alttan al. Sevgini göster. Onun fikirlerini düşüncelerini dinle. Yol göstermesini iste. Baba Bi de sen baksan araştırsan nasıl bir aile diye söyle. Diş kapının dış mandalı değil sonuçta. Belki senin bilmediğini göremediğini baban görür,ogrenir. Hiç acelesi yok.Kızlar
Babama söyledim isteme değil de tanışma yapalım dedim önce. Çok tepkisiz davranıyor. Anlamadım ben bu işi. Hiç bişey demiyor yönlendirmesini bekliyorum şöyle yapalım böyle yapalım diye yok tepkisiz çok moralim bozuldu
Nasıl araştırcak ki farklı şehirlerdeyiz anca tanışınca biz de oraya gidince ordakilere sorar eder.Kızını vereceği kişilerle tanışacak kolay mı. Baban depresyona da girebilir. Biraz alttan al. Sevgini göster. Onun fikirlerini düşüncelerini dinle. Yol göstermesini iste. Baba Bi de sen baksan araştırsan nasıl bir aile diye söyle. Diş kapının dış mandalı değil sonuçta. Belki senin bilmediğini göremediğini baban görür,ogrenir. Hiç acelesi yok.
Dün ne zaman geliyorlar diye sordu şuanlık bir sorun yok gibi ama bu sessizlik beni geriyor en mutlu olmam gereken zamanda mutsuzum bütün heyecanım gittiİlk olarak istemeden ziyade tanışma daha mantıklı. Babanız istemese gelmesinler ,tanışmak istemiyorum derdi.
5 saat yol cok uzun degil önce tanısma sonra isteme olsunMerhaba kızlar 5 yıllık ilişkim var sevgilim evlenme teklifi etti. istemeye gelcekler. Babama bugün söyledik.
kim filan diye baya sordu. Ailesini tanımıyoruz filan diye sorun etti (sorun etti derken tereddütte kaldı).aileyi tanıyan biri var mı? Kimlerden filan sordu da sordu ben onun ailesi ile tanışmadım o da benim ailemle.
5 saatlik mesafe var aramızda. İstemeden önce acaba tanışma mı olsa diye düşündüm. Aslında biz direk isteme diye düşünmüştük ama babam böyle kem küm edince tanışma olması daha mı uygun olur? Erkek arkadaşımın işi de izin konusuna sorunlu ondan iki defa gel git olcak onlara da ondan bi kere isteme olsun diye düşünmüştüm ben de. Fikirlerinize ihtiyacım var.
güncelleme
Babama söyledim isteme değil de tanışma yapalım dedim önce. Çok tepkisiz davranıyor. Anlamadım ben bu işi. Hiç bişey demiyor yönlendirmesini bekliyorum şöyle yapalım böyle yapalım diye yok tepkisiz çok moralim bozuldu
Heyecan gidecek birşey yok gayet normal ilerliyor o şehir olmaz uzak dememiş tanımadığım sileye vermem dememiş yani hemen ooo buyursun gelsinler tabi veririz kızımızı hemen mi demesini bekliyordun :) gayet normal ilerliyor herşeyNasıl araştırcak ki farklı şehirlerdeyiz anca tanışınca biz de oraya gidince ordakilere sorar eder.
Dün ne zaman geliyorlar diye sordu şuanlık bir sorun yok gibi ama bu sessizlik beni geriyor en mutlu olmam gereken zamanda mutsuzum bütün heyecanım gitti
Tabiikide ilk önce tanışma olmalı ilk erkek tarafı gelir uygun bir zamandada kız tarafı gider kız isteme nişan o bu nasıl yapılacak diye bir oturulup konuşulması lazım damdan düşer gibi hazırlıklar zor olur bir gidin gelip kaynaşınMerhaba kızlar 5 yıllık ilişkim var sevgilim evlenme teklifi etti. istemeye gelcekler. Babama bugün söyledik.
kim filan diye baya sordu. Ailesini tanımıyoruz filan diye sorun etti (sorun etti derken tereddütte kaldı).aileyi tanıyan biri var mı? Kimlerden filan sordu da sordu ben onun ailesi ile tanışmadım o da benim ailemle.
5 saatlik mesafe var aramızda. İstemeden önce acaba tanışma mı olsa diye düşündüm. Aslında biz direk isteme diye düşünmüştük ama babam böyle kem küm edince tanışma olması daha mı uygun olur? Erkek arkadaşımın işi de izin konusuna sorunlu ondan iki defa gel git olcak onlara da ondan bi kere isteme olsun diye düşünmüştüm ben de. Fikirlerinize ihtiyacım var.
güncelleme
Merhaba kızlar 5 yıllık ilişkim var sevgilim evlenme teklifi etti. istemeye gelcekler. Babama bugün söyledik.
güncelleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?