İsteme tanisma ayri ayri

sonsuzluk0607

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
514
102
323
Kizlar erkek arkadasim ailemle tanisti yakinda da ailesi istemeyr gelsin istiyoruz.sehir disindan gelecekleri icin birgun tanisma ikinci gun isteme gibi dusunduk ama babam yanasmiyor .bi hafta gelsinler tanisalim iki hafta sonra tekrar gelsin istesinler diyo.ama bu cok sacma geliyor karda kista iki kere gelmeleri.siz ne dusunuyorsunuz babam hakli mi yoksa tek seferde olmasi daha iyi mi?

Benim babamda tanışmaya gelsinler sakın istemesinler diye tutturmuştu aramızda 8 saatlik mesafe vardı onlarda tanışmaya geldiler babam baktı hoşuna gidince istesinler dedi hatta sözü bile yaptılar öyle gittiler sen düşün

bizde tanışma isteme söz hepsi aynı gün oldu taa uzaktan geliyor insanlar eziyet etmenin anlamı yok çift birbirini tanımış etmiş 2 hafta uzasa ne uzamasa ne ..

Mesafeye bağlı , ne kadar uzaktalar ? Biz de tanışma isteme söz beraber yaptık , arada 20 saat vardı , yaza da nişan yaptık

Kendine değeri önce sen ver. Gelsinler ayakları aşınmaz.

ben bunun kendine değer vermekle ilgisi olduğunu sanmıyorum eskidenmiş kız evi naz evi..

millet zaten yapacağını yapıyor artık yalandan isteme söz nişan düğün bilmem ne. söz konusu erkek tarafı olunca da süründürebildiğim kadar süründüreyim modunda herkes.

Arada 7 saatlik yol var .bende iskence edilmemesi gerektigini dusunuyorum insanlara ama bilemedim de .fikirleri merak ediyorum

2 defa gelinince naz yapılmış olmuyor. Adam bi dünürünü tanımasın mı? Madem yalandan hepsi o zaman direk nikah yapılsın. Neden bu kadar prosedür? Sözdü nişandı.. Süründür demedim. Bizde böyledir

Aileler gelince konuşsun bence siz çok fazla söze girmemeye çalışın. Tanışmaya gelsinler babanız belki beğenir tamam istemeyi de yapalım der.

Ama o olamiyor malesef soz icin sehir diisndan gelcek insanlar var.yani onceden ayarlamamiz lazm sozumuz var diye.of cok zormus bu isler

aslında ayrı ayrı olsa daha iyi olur ama mesafe 7 saatmiş. bu yüzden tekrar tekrar git gel yapmaya gerek yok

Babanız haklı. Bence ara daha bile uzun olabilir. Ne yani bir akşamda tanımış mı olacak aileyi. Zordur almak bizden kızı. Sözü doğrudur. Naçizane bir önerim var. Siz kendi ailenizi düşünün bırakın erkek tarafı biraz yorulsun.

Biz aynu Zamanda olsun diyence adam cildiriyor resmen.hemen verdik kizi sanki diyo
babanız haklı.
maksadı aileyi, damadı tanımak. tanımadığı insanlara neden hemen versin ki kıymetlisini?
bence de babanızı dinleyin. el adamı için kırmayın.
belki babanız aileyi sevmeyecek, belki uygun bulmadığı şeyler yaşanacak.
hiç aceleye getirmeyin bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…