• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

cancu hoşgeldin bebem
nasılsın akşamdan beri :))

psiqo gülüm bizimkilerde cmts sabahtan yola çıkıcaklar
hayırlısı olsun kuşum uzun yol sağ salim gelsinlerde

anammmmm allah kolaylık virsin bacımmm:Saruboceq:

Neler yapıcan bu akşam bakalım psiqo ?
bu aradan branşın ne kuzum ne öğretmenisin ?

kuşum ben resim öğretmeniyim.bilionuz akşamları yazamıom.yarın anlatırım.sen akşam aldıklarını çekte yarın bakayim benkaydirigubbakcemile5

Tatlım daha henüz gömleğimi alamadım ama elbiseminkini çeker koyarım akşam tmm

hehehehe
haklısın güselim yerinde bir soru
şimdi şöle diyim ben sana
bnm elbisem jile tarzı içine gömlek vb.. bi şi giymeden giyemem
anladın :))

ıstemeye geldiklerinde,söz olmuyormu zaten??? benim bildiğim istemeye gelindiği akşam söz yüzüğü takılır

günaydın tatlım
kıyafetimi akşam ekleyemedim
gömleğimi bu gün alıcam inşallah
hepsini beraber eklerim artık
nasılsın neler yaptın akşam :)

günaydın tatlım
kıyafetimi akşam ekleyemedim
gömleğimi bu gün alıcam inşallah
hepsini beraber eklerim artık
nasılsın neler yaptın akşam :)

TMM KUŞUM.EKLERSİN BAKARIM.BİŞEY YAPAMADIM.İŞTEN ÇIKTIM İNDİN KOŞA KOŞA ÇARŞIYA TABİ HERYER KAPANMIŞTI:(SİNİR OLDUM.EVE GİTTİM.BÜYÜK İHTİMAL YARIN ÖĞLEDEN SONRA İZİN ALCAM İŞTEN YOKSA YETİŞMİCEK.SARI GÖMLEĞİ DEĞİŞTİRCEM.BAKALIM HALA NE GİYCEĞİM MUAMMA-tatlicadiarzu-BU GİDİŞLE ÇIPLAK ÇIKCAM:roflol:

ewet hayatıma.s
bende bulamayınca aşkıma kapris yaptım geçen gün-tatlicadiarzu-
ben karşınıza eşafmanlarımla yada kot pant. la çıkıcam dedim kızgın bir şekildekaydirigubbakcemile3
oda tamam aşkım ne olucakki ben seni üstündeki kıyafetine bakarakmı alıcam yani dedi :))
nasıl rahat ediyorsan onu giy çok ciddiyim aşkım kot giy istersen dedi delikafadulden

ewet hayatıma.s
bende bulamayınca aşkıma kapris yaptım geçen gün-tatlicadiarzu-
ben karşınıza eşafmanlarımla yada kot pant. la çıkıcam dedim kızgın bir şekildekaydirigubbakcemile3
oda tamam aşkım ne olucakki ben seni üstündeki kıyafetine bakarakmı alıcam yani dedi :))
nasıl rahat ediyorsan onu giy çok ciddiyim aşkım kot giy istersen dedi delikafadulden

AFERİM AŞKINA:hooray:

Back
X