• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

Mafe çok hoşmuşş gömlek

bizim evimiz kaloriferli diill :(( o nedenle olmas yazlık gömlek :(

Cancu annende pek bi maharetli imiş elbisen çok zarif güle güle giy kuşum

senin de her bi şeyin güsel yafss kadı kızımızın sen :)))))))

canımcım journeyede baktım.ama tam kışın bitimi baharın girişi ya hiç bişi yok.yarın bide size bi elbise göstercem.durun bakalım el birliğiyle karar vercez.ya aslında evde bi dünya gömlek kıyafet var ama ben biliom ya onları önceden o yüzden olmazmış gibi gelio sırnaşık şey

Son düzenleme:
Cancu annende pek bi maharetli imiş elbisen çok zarif güle güle giy kuşum

senin de her bi şeyin güsel yafss kadı kızımızın sen :)))))))

oyyy kuzum sağol canımmm kadı kızı diilim amaa:)))) biraz fazla süsü püsü seviyorum sanırsam :))) buda nişan elbisemdi:)):asigim:

Son düzenleme:
cancuuuuu

oyyy çok şekersin sen. sahidende her bi şeyin güsel kıs :))

çok güsel olmuşsun nşanında. Nerede olmuştu nişanın. ev mi salon mu??

cancuuuuu

oyyy çok şekersin sen. sahidende her bi şeyin güsel kıs :))

çok güsel olmuşsun nşanında. Nerede olmuştu nişanın. ev mi salon mu??

evde oldu tatlım çok saol beğendiğine sevindim diğer fotolarım evlilk hazırlığı bölümündeki albümlerde bakabilirsin canım benimmmŞeniz

oyyy kuzum sağol canımmm kadı kızı diilim amaa:)))) biraz fazla süsü püsü seviyorum sanırsam :))) buda nişan elbisemdi:)):asigim:

kuşum benim maşallah pek güzel olmuşsun.allah gelinlik fotolarını görmemizi nasip etsin.:dance:

işalllahhhh kuzummm benim seneye ekimde düğünnn daha çok varrrsenağlama

kuşum durumlarımız aynı sadece sen benden önce yaşıon:)
benimde bak bu yaz nişan sora benimki askere gidecek döndüğündede düğün olcak:)ölme eşşeğim ölmeeeee:roflol:

kuşum durumlarımız aynı sadece sen benden önce yaşıon:)
benimde bak bu yaz nişan sora benimki askere gidecek döndüğündede düğün olcak:)ölme eşşeğim ölmeeeee:roflol:

işallahhhh zman su gibi geçsindee biran önce kavuşalım kıs sevdiceklerimize aynı durumdayıs kıs psigo neyapıcam bilmiorumm nası geççek zaman onsuzsenağlama

işallahhhh zman su gibi geçsindee biran önce kavuşalım kıs sevdiceklerimize aynı durumdayıs kıs psigo neyapıcam bilmiorumm nası geççek zaman onsuzsenağlama

kuşum sabretcez başka çaresi yok.zor olcak ama gider geliriz kıss.aman yapsınlarki kavuşalımmm:1hug:

canımcım journeyede baktım.ama tam kışın bitimi baharın girişi ya hiç bişi yok.yarın bide size bi elbise göstercem.durun bakalım el birliğiyle karar vercez.ya aslında evde bi dünya gömlek kıyafet var ama ben biliom ya onları önceden o yüzden olmazmış gibi gelio sırnaşık şey

Bence de yeni birşeyler al o güne özel hem hatırası oluyor bu gömleğimi gördükçe o günü hatırlarım ben kaydirigubbakcemile3 Asıl önemli olan kıyafetin içinde rahat olman aslında malum gözler üzerinde olacak umarım herşey çok güzel geçer ve içine siner.

Son düzenleme:
canlarım ben çıkıom iş bitti .yarın görüşürüz.hepinizi öpüorummm

kızlar , akşam iş çıkışı arkadaşımla baya gezdik kıyafet almak için

şuan terzide yarın elimde olur akşamda eklerim fotosunu

off çok zormuş yaffss

kızlar bana hangi saç rengi yakışır sizce
ben kahve kumral karışımı bi şi istiyorum bakalım kuaförüm ne dicek
bakın hele ama ltfn alıntı yapmayın silicem..[/QUOTE]

kuzucum doğru düşünmüşsün kumral kahve falan güsel olur ama sanırım kızıl saçların biras daha belirgin yapsann varya dehşet olursun kaşın gözün çok güsel maşşalllaaaaaaah bitanem :nazar:

Son düzenleme:
Back
X