Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ya bugünü saymıyorum.kaldı 2 gün.ya geçti gitti belli olmadı.yetiştiremediğim bi dünya işim var daha.ben mi panik oldum.yoksa herkes aynı şeyimi yaşıyor.çalıştığımdan gün içinde hiçbişey yapamıom.akşam eve gidiom bi bakmışım saat 11 olmuş.offf![]()
heyacanlanma cnm ya allah kolaylığını verir bende çok paniğim ben napcam gerçi :S daha var benim allah yardımcın olsun
ya ben normalde sakinimdir ama bu iş beni iice gerdi.elim ayağıma karıştı.yetişmicek gibi:1no2:
günaydın canlarım.elisaa aldıklarını koyda bakalım tatlım.cancu cum sana bişey sorcam nişan elbiseni diktirmişmiydin yoksa satınmı aldın.aldıysan nerden aldın:)
senin ne alemde hazırlıklar
azaldımı bakalım ?
nasıl gidiyor
canım yeni gördüm yazdığını.valla telaşlı elisaa ya.ne zormuş bu işler.oluversin diodum ama.dua edin bana.telaşlıyım stresliyim![]()
Cnmm seni çoooook iyi anlıyorum
stress hat safhadabenneyaptımki
biran önce bitiversin artık diyorumÇok üzgünüm çoook
yemek olayı bizim için dezavantaj aynı şehirde olmadığımız için
daha zor olucak![]()
günaydın canlarım.elisaa aldıklarını koyda bakalım tatlım.cancu cum sana bişey sorcam nişan elbiseni diktirmişmiydin yoksa satınmı aldın.aldıysan nerden aldın:)
benim nişan elbisem hazır cnm bursada çetin family she diye bi marka var hangi şehirdesin bilmiyorum ama o tarz şeyleri abiye ürünler satan yerlerde bulabilrisin ben nişan evde diye daha sade bişi giymek istemiştimm ayyyy çok heyecan yapmakuşum benim yaaa herşey olacağına varır gerçekten baban seni verdiğinde bütün heyecanın bitecek şöleee bi oooohhhhhhhhhh diceksinn merak etme bisleri hatırla hiç heyecanlanma tüm ayrıntıları bilmek istiorum psigocum emin ol o gün seni düşünüyo olucammm:sm_cool:
psiqo tüm ayrıntıları tek tek isticem senden kuzum ona göre haberin ola :)))
bnm senden tam bir hafta sonra olucak çünkü
canikom adapazarından gelicekler inşallah kuzum
aramızda 4 saatlik bir mesafe var
ben muhasebeciyim kuşum ileride sınavlarımda başarılı olabilirsem Allah'ın izni ile mali müşavir olma durumum var
sevdiceğim özel bir sektörde satış görevlisi
seninki kuzum peki ?