Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
psiqom cnm arkideşim için buruk olmasın unutmaki herşeyde bir hayır var gülüm
niyetler belli artık nede olsa. istemede olucak.. içine sindire sindire gidiyosun işte
hem kız evi naz evi öyle değilmi hemencik yüzük mü takılır :)))
cnm üzülme eminim en kısa zamanda gelirler yine.ya ben snei göremicem mi şimdi((
kızlar ben geldimkaydirigubbakcemile2
çok heyecanlı bir gündü. Allah'a şükür güzellikle atlattım. Babacım sevdiğiceğime verdi beni :sm_cool:
saat 1 gibi geldiler. Ailem karşıladı ben daha sonra odaya girdim ve ellerini öperek hoşgeldiniz dedim. tüm gözler üzerimde idi çok heyecanlandım:1rolleyes: ilk kez görüyorlardı çünkü benia.s ardından kolonyo döktüm. odada sessizlik hakimdi :)) sonra rahatladım biraz. sıra kahvelere gelmişti. bu arada ben odada yanlarında hiç oturmadım hep mutfakla oturma odası arasında mekik dokudum. kahveleri ikram ettim ama acı olmuş yaws heyecandan. aşkımada tuzlu kahve yapmadım kızlar. son anda vazgeçtim. daha sonra salona davet ettik ve yemekler yendi beğenerek yediler. ardından çaylar pastalar derken.. gitme vakti geldi ve uğurladık..darısı tüm bekarların başına inşallah:Saruboceq:
cnm canlı çiçek getirmişler sizinkiler?
birde çikolata başkada bana ait bi şey yok he birde ev hediyesi
psigom aslında biras hayal kırıklığı içindeyim
daha sonra detayları anlatıcam
hani nasıl denir düşündüğüm gibi olmadı gülüm
ve inanılmaz derecede yorgunum. o ayakkabılar bu gün yaktı beni :)) çok yordular hep ayakta idim birde