Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

psiqom cnm arkideşim için buruk olmasın unutmaki herşeyde bir hayır var gülüm
niyetler belli artık nede olsa. istemede olucak.. içine sindire sindire gidiyosun işte
hem kız evi naz evi öyle değilmi hemencik yüzük mü takılır :)))

psiqom cnm arkideşim için buruk olmasın unutmaki herşeyde bir hayır var gülüm
niyetler belli artık nede olsa. istemede olucak.. içine sindire sindire gidiyosun işte
hem kız evi naz evi öyle değilmi hemencik yüzük mü takılır :)))

canım benim saolasun.
ama napim sevdiğime kavuşmak istiom die suç benim mi:çok üzgünüm:
bizi kavuşturmuolar kimbilir nezaman gelcekler:1no2:
iki dk da melankoliye bağlandım yinesırnaşık şey
kuşum benim şimdi sırada sen varsın:lepi:

kızlar ben geldimkaydirigubbakcemile2
çok heyecanlı bir gündü. Allah'a şükür güzellikle atlattım. Babacım sevdiğiceğime verdi beni :sm_cool:
saat 1 gibi geldiler. Ailem karşıladı ben daha sonra odaya girdim ve ellerini öperek hoşgeldiniz dedim. tüm gözler üzerimde idi çok heyecanlandım:1rolleyes: ilk kez görüyorlardı çünkü benia.s ardından kolonyo döktüm. odada sessizlik hakimdi :)) sonra rahatladım biraz. sıra kahvelere gelmişti. bu arada ben odada yanlarında hiç oturmadım hep mutfakla oturma odası arasında mekik dokudum. kahveleri ikram ettim ama acı olmuş yaws heyecandan. aşkımada tuzlu kahve yapmadım kızlar. son anda vazgeçtim. daha sonra salona davet ettik ve yemekler yendi beğenerek yediler. ardından çaylar pastalar derken.. gitme vakti geldi ve uğurladık..darısı tüm bekarların başına inşallah:Saruboceq:

kızlar ben geldimkaydirigubbakcemile2
çok heyecanlı bir gündü. Allah'a şükür güzellikle atlattım. Babacım sevdiğiceğime verdi beni :sm_cool:
saat 1 gibi geldiler. Ailem karşıladı ben daha sonra odaya girdim ve ellerini öperek hoşgeldiniz dedim. tüm gözler üzerimde idi çok heyecanlandım:1rolleyes: ilk kez görüyorlardı çünkü benia.s ardından kolonyo döktüm. odada sessizlik hakimdi :)) sonra rahatladım biraz. sıra kahvelere gelmişti. bu arada ben odada yanlarında hiç oturmadım hep mutfakla oturma odası arasında mekik dokudum. kahveleri ikram ettim ama acı olmuş yaws heyecandan. aşkımada tuzlu kahve yapmadım kızlar. son anda vazgeçtim. daha sonra salona davet ettik ve yemekler yendi beğenerek yediler. ardından çaylar pastalar derken.. gitme vakti geldi ve uğurladık..darısı tüm bekarların başına inşallah:Saruboceq:

canım benim hayırlı olsun.çok sevindim
ama hani fotolar nerde??
hem az detay geçmişin.kaç kişi geldiler
nasıl istendin?
yüzükler nezaman takılcak?çiçek nasıldı kaç gül vardı:roflol:

cnm canlı çiçek getirmişler sizinkiler?
birde çikolata başkada bana ait bi şey yok he birde ev hediyesi

cnm canlı çiçek getirmişler sizinkiler?
birde çikolata başkada bana ait bi şey yok he birde ev hediyesi

çok güzel olmuşun öncelikle tatlım.çok zarif çok cici:nazar:
ee gül getirmemişlermi istemeye gül gelir die biliodum neyse ya
gelmişler ya istemişler yaaakaydirigubbakcemile3
benimde karışık çiçek ortada bi gül vardı bide tatlı vardıcokacimcoook
ee kuşum söz tarihi belli oldumu?kız heycanlı heycanlı beklerken
nutkunmu tutuldu bişey anlatmıon:dance:

psigom aslında biras hayal kırıklığı içindeyim
daha sonra detayları anlatıcam
hani nasıl denir düşündüğüm gibi olmadı gülüm
ve inanılmaz derecede yorgunum. o ayakkabılar bu gün yaktı beni :)) çok yordular hep ayakta idim birde

psigom aslında biras hayal kırıklığı içindeyim
daha sonra detayları anlatıcam
hani nasıl denir düşündüğüm gibi olmadı gülüm
ve inanılmaz derecede yorgunum. o ayakkabılar bu gün yaktı beni :)) çok yordular hep ayakta idim birde

kuşum benim o hayal kırıklığını sen gelde bana sor:(
bilmiyorum sende noldu ama benim kadar olmamıştır tatlım
en azından istendin verildin mutlu ol tadını çıkar:1hug:
konuşuruz detayları yorulmuşundur tabi ben girceğini bile beklemiodum
ölesine bi girim dedim seni görünce atladım hemen
ben o gün yığıldım kaldım.onlar gitti benim gözyaşları boşaldı zaten.
benimde beklediğim gibi olmadı ne yazıkki.offf offfff:çok üzgünüm:
kuşum şimdi çıkıom yaz detayları yarın yada pztsi görüşürüz öpüom kocamana.s.

elissa elissaaaa süper olmuşun kuşummmm aramıza hoşgeldin:sm_cool: ama psigocumun da dediği gibi az detay anlatmışsın yaaa:mymeka: bide yavrucuklarım kafanısda çok kurduğunuz için istediğiniz gibi olmuyooo aslolan sonuç verildinmi verildin mutlumusun mutlusun arz ederimmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kıslar üstteki söz çiçeğim alttaki nişan çiçeğim ben ikisinide canlı istedim yapma çiçekleri sevmiorum diyee ama isteme ve nişan için süper çukular gelmişti bana tatlıyı ilk psigomda duydummm ya elisaa ayrıntıları merak ediorummm istersen özelden de anlatabilirsinn çatliicem yoksamm-tatlicadiarzu-

Eklentiler

• $Fotoğraf0419.webp
    $Fotoğraf0419.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 44
  • $Fotoğraf0601.webp
    $Fotoğraf0601.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 62
  • $Fotoğraf0418.webp
    $Fotoğraf0418.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
kızlar buda çiçeğim vazoya bugün fotoğrafını çektikten sonra koydum daha :))
my.php
[/URL][/IMG]

kızlarrr ben geldim.cancu hoşgeldin kuzum.
benim sizinki gibi istememi oldu da çikolata gelcek:(tanışma tatlısı getirmişler işte:):P
elisaa sanada kızıcam valla hani hiçbişeycik anlatmamışın yine.kuşum benim iyi kötü paylaş
mutluluk paylaştıkça artar, üzüntüde paylaştıkça azalır.

elisaa canım haberini aldım.Allah tamamına erdirsin.Allah utandırmasın.mutluluğunuz daim olsun inşallah.yalnız havadisleri bekliyorum paylaşırmısın ?çiçeğin çok güzel.benimkinin de bağcığı kırmızı boncuk ve şerittendi :) filesi sarı çiçekleri de 13 tane güldü :) vay beee ben bu sayfaya baktıkça eski günleri hatırlıyorum.kızlar şu zamanlarınızın kıymetini bilin valla.düğüne doğru koşturmaktan nişanlılığın tadını alamıyorsunuz :(

Back
X