merhaba kızlar
bu güzel heyecanlarınızı okudukça tebessüm ettim. inş herşey gönlünüzce olur.
benim tuzlu kahve hakkında söylemek istediğim birşey var. ben de eşime tuzlu kahve yapmıştım ve sonuna kadar içmişti fakaaat şimdi bin pişmanım yaptığıma. tamam iyi güzel adette yazık değil mi onlara da. onlar da bizim kadar heyecanlı oluyorlar soğuk terler döküyorlar bi de tuzlu biberli kahve içmek zorunda bırakıyoruz. açıkcası içmeseydi ne olacaktı vaz mı geçecektim evlenmekten aslaaa. eşim çok sıkılmış ve bunalmış o ortamda zaten bi de bizim evde tabi kalkıp dışarı çıkıp bi rahat nefes alamıyor. ben en azından mutfağa kaçabiliyordum. o oturduğu yerden bile kalkamamıştı yazık. şimdiki aklım olsa kesinlikle tuzlu yapmazdım kahvesini.
ayrıca ben sözde sınamak için yaptım tuzlu kahveyi.(neyi sınıyorsam sankim yıllarca peşimde koşmadı zavallı,üstelik evlenmek için istemeye gelmiş daha ne). ama onların orda kız istemiyor evlenmeyi anlamındaymış tuzlu kahve. nerdeyse bi aksilik oluyordu yanidelikafadulden
canım bende aynı senin gibi düşünüyorum tuzlu kahve bende yapmadım çocukcağız zor duruma düşmesin diye zaten ecel terleri döküyodu o ankafamçokkarıştı