Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

merhaba kızlar
bu güzel heyecanlarınızı okudukça tebessüm ettim. inş herşey gönlünüzce olur.
benim tuzlu kahve hakkında söylemek istediğim birşey var. ben de eşime tuzlu kahve yapmıştım ve sonuna kadar içmişti fakaaat şimdi bin pişmanım yaptığıma. tamam iyi güzel adette yazık değil mi onlara da. onlar da bizim kadar heyecanlı oluyorlar soğuk terler döküyorlar bi de tuzlu biberli kahve içmek zorunda bırakıyoruz. açıkcası içmeseydi ne olacaktı vaz mı geçecektim evlenmekten aslaaa. eşim çok sıkılmış ve bunalmış o ortamda zaten bi de bizim evde tabi kalkıp dışarı çıkıp bi rahat nefes alamıyor. ben en azından mutfağa kaçabiliyordum. o oturduğu yerden bile kalkamamıştı yazık. şimdiki aklım olsa kesinlikle tuzlu yapmazdım kahvesini.
ayrıca ben sözde sınamak için yaptım tuzlu kahveyi.(neyi sınıyorsam sankim yıllarca peşimde koşmadı zavallı,üstelik evlenmek için istemeye gelmiş daha ne). ama onların orda kız istemiyor evlenmeyi anlamındaymış tuzlu kahve. nerdeyse bi aksilik oluyordu yanidelikafadulden

canım bende aynı senin gibi düşünüyorum tuzlu kahve bende yapmadım çocukcağız zor duruma düşmesin diye zaten ecel terleri döküyodu o ankafamçokkarıştı

psigommmmmm benim canım hadi atlattın kıs öncelikle seni ve aileni kutluyorum harika olmuşsun çok zarif çok şık sözümüzde dinlenmiş bappalar giyilmiş:roflol: çok sıralı sekili güsel şeyler yapılmış harikasın gerisini artık zamana bırak umarım herşey güsel ve istediğin gibi olur artık sende tacrübelerini diğer arkadaşlarla paylaşırsınnnn:roflol: kıdemli oldun artık:roflol

canım benim çok tşk ederim.artık bende kıdemli sayılırım eveeeeettttt:dilcikar:
kızlar artık yardım isteyen değil yardım edenimmmm:roflol:

psiqocum tatlişim şu 2 gün inanılmaz yoğunum :((
salı günüde pek giremem
ama çarşamba burdayım inşallah kuzum
çok heyecanlıyım cmts için
görüşürüz cnm öpt.

günaydın kısçeler ben geldim geldim de... siz nerdesiniz topikte tık yok
cancu , psiqo kuzular nerelerdesiniz ?

bebişim heyecan yok
önceden heyecanlanıyordum ama zaman yaklaştıkça heyecanım sıfırın altına düştü :))
inşallah böyle devam eder
çok dua et olurmu cmts günü

bebişim heyecan yok
önceden heyecanlanıyordum ama zaman yaklaştıkça heyecanım sıfırın altına düştü :))
inşallah böyle devam eder
çok dua et olurmu cmts günü

dua ederim kuşum benim.inş. allahın izniyle güzelce atlatırsın.heycan yok gibi oluyo ama onları kapıda görünce kalbin küt küt atıyor.umarım herşey istediğin gibi olur.çok öptüm.gelişmeleri yazza.s.

yazmammı gülüm hele bir atlatıyım güzellikle
tüm detayları dökücem buraya :))

psigocum yetişmicek gibi oluyor yaw
yemek yapılacak , pasta yapılacak hepside cuma akşamı. daha doğrusu pastalar cuma akşamı , yemekler cmts sabahtan. sen ne pastaları yaptın kuzum ?

psigocum yetişmicek gibi oluyor yaw
yemek yapılacak , pasta yapılacak hepside cuma akşamı. daha doğrusu pastalar cuma akşamı , yemekler cmts sabahtan. sen ne pastaları yaptın kuzum ?

kuzum hepsi yetşiyor korkma.o melek anneciğin herşeyi hallediyor.biz geceden haşhaşlı ve ıspanaklı kek.birde tuzlu simit yaptık.bide cuma sabahtan sarma sardık.ertesi gün yani cumartesi günü börek yaptık.yemekleri hazırladık bide.korkma herşey olması gerektiği gibi yetişiyor.

cnm inş. yetişir yawss
offf bir atlatabilsem bende kuzum
sen saçların için cmts mi gittin kuaföre
ve saçlarına düz fönmü çektirdin fotoğrafta çok güsel görünüyordu saçların

günaydın kıslar
bu gün son günüm
:))
cancu kuzum seni hiç göremez oldum nerelerdesin ?
iş görüşmen vardı ne oldu cnm ?

cnm inş. yetişir yawss
offf bir atlatabilsem bende kuzum
sen saçların için cmts mi gittin kuaföre
ve saçlarına düz fönmü çektirdin fotoğrafta çok güsel görünüyordu saçların

atlatırsın kuzum benim korkma.
bak sen benden şanslısın seni isticekler bide.
herşey güzel olacak.benimki ev oturması gibiydi.
ben cmtsi gittim kuaföre onlar gelmeden 2,3 saat önce
fön çektirdim zaten saçlarım kısa benim farklı model olmuyor.
son bi gün kaldı.yarın nasıl geçtiğini anlamıcan zaten.:lepi:

atlatırsın kuzum benim korkma.
bak sen benden şanslısın seni isticekler bide.
herşey güzel olacak.benimki ev oturması gibiydi.
ben cmtsi gittim kuaföre onlar gelmeden 2,3 saat önce
fön çektirdim zaten saçlarım kısa benim farklı model olmuyor.
son bi gün kaldı.yarın nasıl geçtiğini anlamıcan zaten.:lepi:

inşallah kuzucum
pazar günü buraya güzel şeyler yazarım inşallah:Saruboceq:
tüm detaylarla burda olacağım kaydirigubbakcemile4

inşallah kuzucum
pazar günü buraya güzel şeyler yazarım inşallah:Saruboceq:
tüm detaylarla burda olacağım kaydirigubbakcemile4

tmm kuşum beklioz hbrlerini.fotoda ekle.hihoyyyt
ayy kız heycanlandım bende seni düşününcedelikafadulden

psiqo canım ya hayırlı oslun uzun zamandır giremedim foruma.o güzel günü sorunsuz atlatmana çok sevindim.ama ben resimleri göremiyorum nedenki ya.çok merak ediyrum seni canım ya.senin eklediğin resim kısmı .................... böyle gözüküyo bende senağlama

psiqo canım ya hayırlı oslun uzun zamandır giremedim foruma.o güzel günü sorunsuz atlatmana çok sevindim.ama ben resimleri göremiyorum nedenki ya.çok merak ediyrum seni canım ya.senin eklediğin resim kısmı .................... böyle gözüküyo bende senağlama

canım benim ben o fotoları 3,4 gün beklettim sora sildim-tatlicadiarzu-
kuşum benim sorunsuz geçti ama isteme olmadı.sadece tanışıldı.
biraz buruğum o yüzden:çok üzgünüm:
senin nasıl gidiyor nişan söz nezaman?kayınvalidenle aran nasıl

Back
X