cnm çok moralim bozuk yaa
(
ne zor imiş böyle araya aileler girince
kuşum benim şu olayı bakim bana iicene.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm çok moralim bozuk yaa
(
ne zor imiş böyle araya aileler girince
şimdi çıkıyorum ama akşamüstü tekrar giricem kontrol edicem durumlarınızı psigocum elisaacım yazın bakiiiim kızdırmayın ablanızıklava:
klava:
klava:
elisaa canım hayırdır sorun nedir ? canını ne sıkıyor ?paylaşırsan elimizden geldiğince yardımcı oluruz tatlım
bende merak ettim elissa nın durumunu ne olduki acaba.bu arada elissa mutluluklar.
benide ayın 15 de istemişlerdi nisan sonu gibide nişan yapıcaz inşallah
canım hoş geldin aramızaa.s.
tanıyalım seni:1hug:
h.b canım ama ben daha önceleri de mesaj yazıp kendimden bahsetmiştim zaten.sen kaçırmışsın sanırım tatlım :1hug: yine de yazıyım. nişanlıyım 16 ağustosta ailelerin tanışması-isteme-söz kesimi bir oldu :) nişanlım ankarada ben kayseride olduğum için hepsi birden yapıldı çıktı.çokta iyi oldu.öyle sıkıcı alışveriş olayı olmadığı içinde dünyalar benim oldu tabi :lepi: kendim bikaç hafta önce kıyafetlerimi diktirmiştim.ve onları giydim.şimdide düğün telaşı içerisindeyiz.inşallah 3 ay 10 gün sonra yani 10 temmuzda düğünümüz var.bu sayfayı takip ettikçe sizin sevinçlerinizi heyecanlarınızı okudukça kendi günümü hatırlıyorum ve mutlu oluyorum hihoyyyt bu günlerinizin kıymetini ve değerini bilin arkadaşlar.beklentilerinizi olabildiğince alçak tutun ki mutluluğunuz çok olsun. nişanlılık zamanı insanın en güzel zamanı imiş.bana herkes bunu söyledi.gerçekten de doğru söylemişler.ilk başlarda hep sevdiğimle birbimize vakit ayırırdık.o geldiğinde ya da ben ankaraya gittiğimde sabah dışarıda kahvaltı yaparak güne başlardık akşam 23 gibi eve gelirdik.ama şimdi düğün telaşı başlayınca sabah yine kahvaltıyı dışarıda yapıyoruz lakin bomboş simit yiyoruz arabada :çok üzgünüm: akşam yine eve geç geliyoruz ama keyfi gezmekten değil eksikleri bitirmek için koşturduğumuzdan Çok üzgünüm çoook ve şimdi gelip gitmelerimiz hep bu yönde.o yüzden iyi değerlendirin ve bol bol foto çekin biz öyle yapıyoruz hihoyyyt
ben geldim psigom söliim hemen bi kaç gündür sürekli misafirlerimiz vardı malum bi ev kızıyım ben :roflol:temizlikten tutta pasta börek gibi şeylerede koşturuyorum ama iyi oldu evliilğe hazırlık oluyo bu arada yeni gelen arkadaşlar müebbet sevdam ve sannemciimde hoş gelmişler müebbet sevdamın az kalmış ne güsel bende düşünüyorum acaba bende görebilecekmiyim acaba o günleri lakin bana daha çok var dahasenağlama tam 1 sene 6 ay 10 güncüksenağlama offf ki ne offffffffffsenağlama elisaa nere kayboldu anlatmıyo bişi merak ettim ya diyorum ki canlarım acaba beklentileriniz çokmuydu ondanmı hayal kırıklığı oldu içinizde şöyle düşünün bazen hayatta herşey istendiği gibi olmas sonuçta karşı taraf farklı bi aile kendi aileniz gibi düşünmeyin eğer problemler bundansa sakın kendinizi üzmeyin çünkü herşey düzeliyo emin olunki birbirinizi tanıdıkça o problemlerin hepsi düzeliyo buna emin olun kısçelerkaydirigubbakcemile5
cancezimmmm ben artık sindirdim olayıkaydirigubbakcemile3
elisacımda yavaş yavaş alışcak demi kuzum benim:teselli:
napalım ya biz de avunuruz geç olsunda güç olmasın:hooray:
demek ev kızı oldunnn heee aferimmmm cancumaaaa:1hug:
öğren değişik tarifler güzel güzel bizede öğrett:jeyyar:
senin yine önünde bi tarih var beni daha istemedilerrrr bileeedelikafadulden[/QUOT
yavrucummmm benim ne demek hertürlü yemek tarifi pasta börek tarifi verilir:)
elisaacım alışacak tabiki yaaa bak seni gerçekten takdir ediorum biliomusun aferinn sana kıs böle olmak lasım zatenkaydirigubbakcemile3
cancezimmmm ben artık sindirdim olayıkaydirigubbakcemile3
elisacımda yavaş yavaş alışcak demi kuzum benim:teselli:
napalım ya biz de avunuruz geç olsunda güç olmasın:hooray:
demek ev kızı oldunnn heee aferimmmm cancumaaaa:1hug:
öğren değişik tarifler güzel güzel bizede öğrett:jeyyar:
senin yine önünde bi tarih var beni daha istemedilerrrr bileeedelikafadulden[/QUOT
yavrucummmm benim ne demek hertürlü yemek tarifi pasta börek tarifi verilir:)
elisaacım alışacak tabiki yaaa bak seni gerçekten takdir ediorum biliomusun aferinn sana kıs böle olmak lasım zatenkaydirigubbakcemile3
:lepi:zafer benim olacak sonundaaaa
elisacım hadiiiiiiiiiii gellllllllllllllllllllll.özledikkkkkkkkkkkkkkkkkkk