Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

canım sakın ola heyecan yapma,biz masaya i sürü kurabiye,sarma,salata çeşitleri,kısacası soğuk meze tarzı yiyeceklerden büyük tabaklara koyduk ve self servis herkes kendisi yemişti,o yönden rahat ol sağdan soldan elbet yardıma gelenler olur,kahve işine gelince de iyi yapan birisiyle yap ya da kahve makinen varsa onunla dene daha köpüklü olur,damadın tuzlu kahvesine azcuk karabiber de karıştır:jeyyar:istendikten sonra da herkes kalkar birbirini öper olay da burda biteeer çok rahat bi şekilde geçer hiç tasalanma ok bol şans ve mutluluklar diliyorum...:nazar:a.s.

canım çok saol :1hug: zaten yengem yapıcak kahveleri ben yapamam tabikide sevgilime tuzlu :jeyyar: ve karabiberli acaba sözde takı olmaz biliyorum ama damadın anne yada babası kıza bişiler takarmıki?

canım çok saol :1hug: zaten yengem yapıcak kahveleri ben yapamam tabikide sevgilime tuzlu :jeyyar: ve karabiberli acaba sözde takı olmaz biliyorum ama damadın anne yada babası kıza bişiler takarmıki?

Evet canım ufak ta olsa bi yüzük,altın vs.takılmak zorunda erkeğin anne ya da babası bana beyaz bi bilezik takmışlardı,sen ima ettir bilezik taksınlar sana ileriye yatırıma.syerimseniben

hayır tatlım bizimkilerde ilk defa birbirlerini görücek:1rolleyes:
uzaktan gelen misafiri yemek yemeden evden çıkarmak olmaz diye düşündük biz
onca yol gelicekler nihayetinde acıkırlara.s
zor olacak ama napalım
bu arada ben de etek gömlek düşündüm ama beğendiğim bir modelde elbise bulabilrsem elbisede giyebilirim
sen hazırladın mı giyeceklerini yoksa daha bnm gibi almadın mı

ya bizde kararsızız yemek versekmi vermesekmi die.bakalım teklif ederiz kabul ederlerse olur belki.bende daha almadım canım.benimki izmirli onun yanına gitcem bu hafta sonu bakbam baklım:)
elbiseyi sözde giyerim die etek gömlek istiom ben.şöle siyah bi eteh üstüne güzel hoş bi renkte saten önü fırfırlı yada hani oluyoya kurdela şeklinde bağlamalı bulabilirsem öyle bişey alcam.:asigim:

iyi dilekleriniz için hepinize tşk edeerim.heycanımı paylaşıyorsunuz çok mutlu oldum.allah hepimizi mutlu etsinnnnn

canım sakın ola heyecan yapma,biz masaya i sürü kurabiye,sarma,salata çeşitleri,kısacası soğuk meze tarzı yiyeceklerden büyük tabaklara koyduk ve self servis herkes kendisi yemişti,o yönden rahat ol sağdan soldan elbet yardıma gelenler olur,kahve işine gelince de iyi yapan birisiyle yap ya da kahve makinen varsa onunla dene daha köpüklü olur,damadın tuzlu kahvesine azcuk karabiber de karıştır:jeyyar:istendikten sonra da herkes kalkar birbirini öper olay da burda biteeer çok rahat bi şekilde geçer hiç tasalanma ok bol şans ve mutluluklar diliyorum...:nazar:a.s.

canımcım çok saol tavsiyeler için.netten değişik güzel pasta tarifleri araştırıyorum iki gündür.heycanım giderek artıyor:):sm_cool:

Evet canım ufak ta olsa bi yüzük,altın vs.takılmak zorunda erkeğin anne ya da babası bana beyaz bi bilezik takmışlardı,sen ima ettir bilezik taksınlar sana ileriye yatırıma.syerimseniben
canım bende az önce aynısını yaptım sevgilime anneannemden künye istedim git beğen alalım dedi dedim :jeyyar: ee aptal değil ya anlar sengözlerimebaksanab

amanınn benide 26 martta istemeye geliceker çünkü yıldönümümüz:asigim: ve o gün söz olucak çok hihoyyyt çook heyecanlıyım ve pazar günü ailesiyel bize gelicekler tanışmaya :dance:

yıldönümünüzde olması çok güsel inş bi aksilik yaşamazsınız :utangac: şimdiden hayırlı olsun :Saruboceq:

günaydın kızlarr..ben fazla paniğim galiba hemen olsun istiyorum herşey.nerdeyse tartışıoduk benimkiyle tamda isteme öncesi:(sabrettim ettim.şimdi hevesimdenmi ne bian önce olsun istiom:(
bende var tuhaflık:(

günaydın kızlarr..ben fazla paniğim galiba hemen olsun istiyorum herşey.nerdeyse tartışıoduk benimkiyle tamda isteme öncesi:(sabrettim ettim.şimdi hevesimdenmi ne bian önce olsun istiom:(
bende var tuhaflık:(

Tatlım tam tarih ne senin ? Ne zaman geliceklerfisfisfis
Bu güzel günün arefesinde tartışmayın. tamam gerginlik var ama bazı durumlarda da alttan almak gerekiyor..
Bu arada bende biran önce olup bitmesini istiyorum:1rolleyes:

Tatlım tam tarih ne senin ? Ne zaman geliceklerfisfisfis
Bu güzel günün arefesinde tartışmayın. tamam gerginlik var ama bazı durumlarda da alttan almak gerekiyor..
Bu arada bende biran önce olup bitmesini istiyorum:1rolleyes:

canım işte 2,3 haftaya kadar gelincek.ama oluyo işte gerginlikler.yarın görüşcez geçer büyük ihtimal ama bugün nasıl bitcek bilmiyorum işte.canım sıklıo daha saat 9.30:çok üzgünüm:

canım öncelikle hayırlı olsun.Allah Utandırmasın. benimde nişanlım ankarada ben kayserideyim. hem istemeye geldiler hem tanışmaya. geldiklerinde öncelikle yemek ikram edildi.13 kişi onlar geldi 7 kişide biz vardık. yemekler yendikten sonra isteme merasimi oldu.babam değerlendireceğini cevabını haftaya vereceğini ama olumsuz olmadığını söyledi fakat nişanlımın tarafı ısrar ettiler gelmişken yüzükleri takıp gitmek istediklerini vurguladılar bunun üzerine babam da allahın emri ile verdi... senağlama ardından el öpmek için içeriye girdim (burası çok duygusaldı işte senağlama ) daha sonra nişanlımla beraber alyanslarımızı almaya gittik.eve geldik alyanslarımız ve takılar takıldı.ardından yaptığım 7-8 çeşit pasta çay ile servis edildi çaydan sonra da bütün gençler dışarı çıktık hep beraber gezelim diye meğer asıl gaye nişanlımla beni başbaşa yollamak imiş dışarı çıkınca herkes bir yerlere dağıldı :)

beni de istemeye geldiklerinde cok kötuydu cok heyecanlandim Allahim o gun geri gelmesin :D
biz de cok hazirlik yaptik yahu ne bitmez bir gundu :)
kizlar bence guzel bir gömlek etek tarzinda birsey giyin, cunku elbise genelde nisanda filan olur ya

müebbetsevdam tebrik ederim cnm Allah tamamına erdirsin inşallah
o gün ne giymiştin cnm
yemek merasimi nasıl oldu
ayrıntıları ile anlatırsan sevinirim :))

çok teşekkür ederim canım darısı sana inşallah en kısa zamanda.
tatlım ben o gün etek üstüne krevze gömlek giydim.koyu yeşil satenden diktirdim gömleğimi yandan bağlamalı kollarında da uzun ipler vardı onları da bileklerime dolamıştım.ben tesettürlü olduğum için eteğim uzundu ve kumaşıda normal kumaş değil biraz ipek gibiydi.yemek merasimine gelince erkekler salonda bayanlar mutfakta yedik çok kalabalık olduğumuz için tek masaya sığmamız imkansızdı onun için iki yerde yemek yendi.yemekte önce çorba daha sonra mantı daha sonra da et yemeği ile pilav verildi yanında salatası ve tatlısı da vardı.erkeklerin servisini abim yaptı hanımların servisini bizler yaptık. ben kayınvalidem,nişanlımın iki halası,ablası ve kuzeni ile aynı masada oturdum ve stres ve heyecandan birşey yiyememiştim.çorba içip kalkmıştım.zaten gelecekleri hafta neredeyse 10 gün boyunca adam akıllı yiyemedim ve kilo vermiştim.gamyoncuiremsu çok güzel ve çok tatlı heyecan.Allahıma şükürler olsun ki yaşattı... buarada nişanlımın kuzenleri eve girdikleri ilk andan itibaren cep telefonu ile kayıt yapmışlar.halen izledikçe çok duygulanıyorum senağlama başka varsa sorun yanıtlayım canım :)

tatlım darısı başıma inşallah
Heyecanlanmamak elde deil müebbetsevdam :))
peki nişanlına tuzlu kayfe verdin mi conem :))

yok canım maalesef içiremedim çünkü kahve bile ikram edemedik :D çünkü yemekler yendi-isteme oldu-alyans almaya gittik-gelince yüzükler takıldı-pasta ve çay verildi ardından dışarı çıktık gençlerle sonrada aşkımı ve ailesini yolcu ettik :( ama ona nogay çayı yapıcam :)

Back
X