Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

Psiqo ne oldu kız geldilermi sizinkiler istemeye
kızlar anlatın hele neler yaptınız ?

benimde bazı aksiliklerden dolayı ertelendi..temmuzda sözüm olucak..daha 4 ay olmasına rağmen ben bile heyecan yapıyorum sizinkiler doğal kızlar hihoyyyt

Amaaan atlatırsınız kızlar,o kadar rahat olursunuz ki eminim,o anın tadını çıkarın aileler de kaynaştı mı değmeyin keyfinize valla;bol şanslar hepinize...

Amaaan atlatırsınız kızlar,o kadar rahat olursunuz ki eminim,o anın tadını çıkarın aileler de kaynaştı mı değmeyin keyfinize valla;bol şanslar hepinize...

önemli olanda ailelerin kaynaşması zaten..
benim en büyük stresimde bu yüzden:delphin:

Psiqo ne oldu kız geldilermi sizinkiler istemeye
kızlar anlatın hele neler yaptınız ?

YOK CANIM KURUDUM-tatlicadiarzu-
ŞAKA Bİ YANA 21 MARTTA GELİYORLAR İSTEMEYE.ÇOK HEYCANLIYIM.BU HAFTA YAVAŞ YAVAŞ HAZIRLANCAM.KIYAFETİM FALAN.
AİLELER ANLAŞCAKMI BENDE ÇOK MERAK EDİOM.NE KONUŞURLAR ORTAM NASIL OLURkafamçokkarıştı

selam kızlar...ben inanılmaz heyecanlanmıştım..kalabalık bir aile istedi beni...o yüzdende herşeyi önceden hazırlamıştım..tabaklar,bardaklar,çatal vs,kahve fincanları cezvem hazırdı..2cezve 1 de mini kahve makinam hazırda bekledi..napayım çok kalabalıklarkaydirigubbakcemile2açık büfe yapmadım ilk defa geliyorlar nede olsa...
3çeşit börek
kanepeler
misket köfte
kısır
mercimek köftesi
rus salatası
kızarmış sosis
yoğurtlu, meze türü şeyler(4-5çeşit vardı)
çay,meyve suyu,asitli grup,içki içmek isteyene içkiler,
tatlılar:
ıslak kek
yalancı tavuk göğsü
ortaya ekler
fıstıklı baklava
kıyafet:
dkny den zarif mini bir elbise aldım.altına az topuklu bir ayakkabı giydim.hareketli fön çektirdim..usta olduğum için makyajımı kendim yaptım....
heyecanla kapıyı açtım,titreyerek gül buketimi ve çikolata dolu gümüş tepsimi aldım...konuşmaya başladılar..ikramlar başladı..yediler...kahvemi yaptım..kardeşim yardım etti.kesin biri olmalı heyecan oluo..isteme olayı oldu.ardından içki ve tatlı ikramı oldu.bizim zaten parmağımızda söz yüzüğümüz vardı bu resmiyete dökme olmuştu.tabi nişan yüzüğüm ayrı oldu.onuda alyans bölümünde açıkladım..o akşam yüzük takılmadı..resim çekildik..4saat süren olay bitince kocaman bir oohhh çektim...
benimki geçen yaz olduğu için sizi çok iyi anlıyorum..umarım yardımcı olmuşumdur.dahada olurum istersenizkaydirigubbakcemile4Allah yardımcınız olsun ama çok keyifli bir telaş..

zeysb bu ne kadar ayrıntı böle kuzum yaaa
zor bi gün müş sahiden de :)

erkek arkadaşımın ailesi ve erkek arkadaşım 4 ay sonra babamla tanısıcak..annem rahmetli oldugu için benim bu isteme dönemi baya bir zor geçicek gibi görünüyor..
en zoru da geldiklerinde babam nasıl davranıcak anlaşabilcekler mi senağlama
erkek arkadaşımın ailesiyle tanıştığım için onlardan yana bi heyecanım olmaz gibi ama bu problem cok büyük stres yaratıyor.. senağlama

zeysb bu ne kadar ayrıntı böle kuzum yaaa
zor bi gün müş sahiden de :)
canım bana az bile gelmişti...:utangac:ayrıntılıda anlattım çünkü başlığı açan arkadaşımız ve isteme olayı yakın olanlar için katkım bulunsun dedim.aslında zor değilde keyifli bir telaş vardı...

erkek arkadaşımın ailesi ve erkek arkadaşım 4 ay sonra babamla tanısıcak..annem rahmetli oldugu için benim bu isteme dönemi baya bir zor geçicek gibi görünüyor..
en zoru da geldiklerinde babam nasıl davranıcak anlaşabilcekler mi senağlama
erkek arkadaşımın ailesiyle tanıştığım için onlardan yana bi heyecanım olmaz gibi ama bu problem cok büyük stres yaratıyor.. senağlama

canım Allah rahmet eylesin.öyle düşünme eminim çok güzel olucaktır..anlaşırlar yaa..bende babam ters bi laf eder die korkuyordum.çünkü benden ayrılmak istemeyen kıskanç bir babaya sahibim.:sm_cool:eminim annende güzel geçmesini isterdi .bir şekilde yanımızda olduklarına inana biri olarak annenin sana destek olacağına inanıyorum...herşey gönlünce olsunhihoyyyt

canım Allah rahmet eylesin.öyle düşünme eminim çok güzel olucaktır..anlaşırlar yaa..bende babam ters bi laf eder die korkuyordum.çünkü benden ayrılmak istemeyen kıskanç bir babaya sahibim.:sm_cool:eminim annende güzel geçmesini isterdi .bir şekilde yanımızda olduklarına inana biri olarak annenin sana destek olacağına inanıyorum...herşey gönlünce olsunhihoyyyt

Amin canım..evet benimde babam senin baban gibi..birde üstüne abim var kaydirigubbakcemile3 bende annemin yanımda olup destek olucagına inanıyorum..umarım kazasız belasız geçer o gün :Saruboceq:

Arkadaşlar benim de 12 nisan da nişanım var kısmetse...beni müstakbel nişanlım uyardı onun tansiyonu var tuzlu bişey yiyemiyo,sakın tuz atayım deme tansiyondan muradımıza eremeden öbür tarafa yollarsın dedi :) allah korusun tabi :) ben öyle bişey yapmıycam yada zararsız bi yöntem bilen varsa söyleyebilir :)

heyecan dorukta olmalı :)))
ne aldın giyicek tatlım
hazırlıklar ne alemde neler yaptın bakalım ??

heyecan dorukta olmalı :)))
ne aldın giyicek tatlım
hazırlıklar ne alemde neler yaptın bakalım ??

dorukta canım yaa.küt küt atıo kalbim düşündükçe.kii hiç aklımdan çıkmıyorrr:sm_cool:
aldım bişiler ama hala kararsızım ya.heycan yapıom galiba.beğenerek aldığım bişeyi bile ertesi gün beğenmiom:)
siyah bi etek aldım.üstüne hardal rengi bi gömlek.önü fırfırlı boyundan bağlamalılar varya.kolları dümdüz değil böyle geniş bileğe doğru geniş iniyor.(ne kadar anlatabildim bilmiyorum:)
evdeki hazırlıklar sürüyor.temizlik falan:)

Back
X