Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

tatlişim ben daha bi şi almadım yafs. Ağırdan alıyorum 28'inde gelicekler diye
Aslında içime sinen bir şeyde bulamadım daha
Seninkilerde farlkı ilden geliceklerdi değilmi kuzum ?

tatlişim ben daha bi şi almadım yafs. Ağırdan alıyorum 28'inde gelicekler diye
Aslında içime sinen bir şeyde bulamadım daha
Seninkilerde farlkı ilden geliceklerdi değilmi kuzum ?

ağırdan alma canım.sonra zor oluyor.panikliyorsun.iice araştır bak mutlaka bulursun bişiler.evet canım.farklı ilden gelcekler tatlım

bu hafta inş halledebilirim kıyafet işini ha birde ayakkabı meselesi var bak :))
nese önce kıyafet sonra ayakkabbı

bu hafta inş halledebilirim kıyafet işini ha birde ayakkabı meselesi var bak :))
nese önce kıyafet sonra ayakkabbı

ya ben karar veremedim ayakkabımı giysem terlikmi??
isteme sonuçta.sözde ayakkabı giyilirde.evde güzel ubi terliğim var onumu giysem diomCADIARZU

resmini eklesene kuşum terliğinin bakıyım bir
fikrimi ondan sonra sölerim

hayır cnm yaaa
henüz aileler tanışmadı ancak sevgilimle ailemi tanıştırmıştım
bende ilk kez görücem sevgilimin ailesini
çok gerginim

hayır cnm yaaa
henüz aileler tanışmadı ancak sevgilimle ailemi tanıştırmıştım
bende ilk kez görücem sevgilimin ailesini
çok gerginim

canım ya benimde seninki gibi.çok heycanlıyım o yüzden.herkes birbirini ilk kez görecekdelikafadulden

ya ben karar veremedim ayakkabımı giysem terlikmi??
isteme sonuçta.sözde ayakkabı giyilirde.evde güzel ubi terliğim var onumu giysem diomCADIARZU

tatlım benim konudaki bütün sayfaları baştan sona okudum öncelikle allah kolaylık versin benimde geçen yaz oldu isteme ve nişan olaylarım şimdi sana bi kaç tavsiye vereyim öncelikle az topuklu şık bir ayakkabı giymen daha güsel olur bence ben elbise giymiştim kırmızı renkte adil ışıktan almıştım altınada kırmızı topuklu bi ayakkabı giymiştim sakın heyecan yapma hiç zor olmuyo ama çok duygusal oluyo buna emin ol hele baban hayırlısı olsun diyipte seni verdiği zamansenağlama sonra el öpme merasiminde müstakbel nişanlınıda kutla biz unutmuştuk sen 4 sene bekle sonra birbirini kutlama:roflol: bizim isteme ve söz aynı anda oldu bu arada en son olarak da bisde sözden sonra mendil verilir söz mendili belki duymuşsundur sizde böle bi adet varsa unutmadan yaptır ben el nakışıyla iğne oyalı ipek mendile isimlerimizin baş harflerini yaptırmıştım sonra onu gümüş bir kutuya şık bi şekilde yerleştirdik ve kurdelelerle tüllerle süsledik.onlar giderken yengem kayınvalideme vermişti.bis daha önceden kendi aramısdada olsa yüsük taktığımıs için sözde yüzük takılmadı ama eğer nişana daha çok varsa kesinlikle yüzüğünü taktır tamammı cnm benim umarım faydalı olmuşumdur sana hayırlı haberlerini takip edicema.s.

tatlım benim konudaki bütün sayfaları baştan sona okudum öncelikle allah kolaylık versin benimde geçen yaz oldu isteme ve nişan olaylarım şimdi sana bi kaç tavsiye vereyim öncelikle az topuklu şık bir ayakkabı giymen daha güsel olur bence ben elbise giymiştim kırmızı renkte adil ışıktan almıştım altınada kırmızı topuklu bi ayakkabı giymiştim sakın heyecan yapma hiç zor olmuyo ama çok duygusal oluyo buna emin ol hele baban hayırlısı olsun diyipte seni verdiği zamansenağlama sonra el öpme merasiminde müstakbel nişanlınıda kutla biz unutmuştuk sen 4 sene bekle sonra birbirini kutlama:roflol: bizim isteme ve söz aynı anda oldu bu arada en son olarak da bisde sözden sonra mendil verilir söz mendili belki duymuşsundur sizde böle bi adet varsa unutmadan yaptır ben el nakışıyla iğne oyalı ipek mendile isimlerimizin baş harflerini yaptırmıştım sonra onu gümüş bir kutuya şık bi şekilde yerleştirdik ve kurdelelerle tüllerle süsledik.onlar giderken yengem kayınvalideme vermişti.bis daha önceden kendi aramısdada olsa yüsük taktığımıs için sözde yüzük takılmadı ama eğer nişana daha çok varsa kesinlikle yüzüğünü taktır tamammı cnm benim umarım faydalı olmuşumdur sana hayırlı haberlerini takip edicema.s.

canım bütün iyi dileklerin içn tşk ederim.sizin söz de aynı gün olduğundan ayakkabı normal ama benim söz sonraki gelişlerinde olacak o yüzden terlik mi giysem sadece istemede demiştim.ama belli olmaz bana on kere fikir değiştiriom.mesela kıyafeti beğenerek aldım dün bugün diom acaba başka bişeymi giysem:bbo:anlıcağın hergün fikir değiştiriom heycandan.ya mendil olayı bizdede varmış ama annem eskide kaldı artık gerek yok dedi üstüne düşmedim bende:uhm:bida sorim bugün anneme
yüzük alıncak.bide kahvesine tuz koymuşmuydun:)

tatlım benim ben öleee tuz falan koyupta çocuğu zor durumlara sokmak istemedim zaten garibim babamla babasının arasına oturarak ecel terleri döktü:roflol: bide düşünsene içemeyip püskürttüğünü falan öle bi ortamdaa ıyyy rezillik:roflol:
bisdede eskilerde kaldı o mendil adeti ama ben çok istedim özenmiştim ve yaptırdım...amaaa ayakkabı konusunda kararlıyımmm kesinlikle daha klas ve zariff dururr ben beni görmeye yani annemlerle tanışmak için geldiklerindede ayakkabı giymiştim dinle kıs benim sözümü:roflol:

Kızlar , tuzlu kahvenin esprisi nedir
inanın bilmiyorum. ne anlama gelir gelin adayının müstakbel damada tuzlu kahve vermesi ?

Kızlar , tuzlu kahvenin esprisi nedir
inanın bilmiyorum. ne anlama gelir gelin adayının müstakbel damada tuzlu kahve vermesi ?

bakalım damat gelinin elinden zehir olsa içecekmiii bunu görmek bence öle gergin bi ortamda gereksiz bişey tuzlukahve acımıyonusmu kıs sevdiceklerinize:roflol:

tatlım benim ben öleee tuz falan koyupta çocuğu zor durumlara sokmak istemedim zaten garibim babamla babasının arasına oturarak ecel terleri döktü:roflol: bide düşünsene içemeyip püskürttüğünü falan öle bi ortamdaa ıyyy rezillik:roflol:
bisdede eskilerde kaldı o mendil adeti ama ben çok istedim özenmiştim ve yaptırdım...amaaa ayakkabı konusunda kararlıyımmm kesinlikle daha klas ve zariff dururr ben beni görmeye yani annemlerle tanışmak için geldiklerindede ayakkabı giymiştim dinle kıs benim sözümü:roflol:

asortik cancuuu:1rolleyes: terlik giysem nolur sankisırnaşık şey
tmm hepsini denicem ayakkabıda bakcam :dance:

bakalım damat gelinin elinden zehir olsa içecekmiii bunu görmek bence öle gergin bi ortamda gereksiz bişey tuzlukahve acımıyonusmu kıs sevdiceklerinize:roflol:

kız öle deme.mendili adetten sayıyonda tuzlu kahveyi nie saymıon:oklava:
içcekmi bakalım naniknanik

asortik cancuuu:1rolleyes: terlik giysem nolur sankisırnaşık şey
tmm hepsini denicem ayakkabıda bakcam :dance:

aferin kızımaaa :roflol:cancağızım terlikle yürümek hem daha zor hemde ayaklarında şıpıdık şıpıdık bi ses çıkmasını istermisin o gece:roflol:

Back
X