canım çok saol :1hug: zaten yengem yapıcak kahveleri ben yapamam tabikide sevgilime tuzlu :jeyyar: ve karabiberli acaba sözde takı olmaz biliyorum ama damadın anne yada babası kıza bişiler takarmıki?
benim en korktgum düsünsenize döküyorsunuz kahveyiküt yere ayyyyyyy Allah ggöstermesin:)
hayır tatlım bizimkilerde ilk defa birbirlerini görücek:1rolleyes:
uzaktan gelen misafiri yemek yemeden evden çıkarmak olmaz diye düşündük biz
onca yol gelicekler nihayetinde acıkırlara.s
zor olacak ama napalım
bu arada ben de etek gömlek düşündüm ama beğendiğim bir modelde elbise bulabilrsem elbisede giyebilirim
sen hazırladın mı giyeceklerini yoksa daha bnm gibi almadın mı
canım sakın ola heyecan yapma,biz masaya i sürü kurabiye,sarma,salata çeşitleri,kısacası soğuk meze tarzı yiyeceklerden büyük tabaklara koyduk ve self servis herkes kendisi yemişti,o yönden rahat ol sağdan soldan elbet yardıma gelenler olur,kahve işine gelince de iyi yapan birisiyle yap ya da kahve makinen varsa onunla dene daha köpüklü olur,damadın tuzlu kahvesine azcuk karabiber de karıştır:jeyyar:istendikten sonra da herkes kalkar birbirini öper olay da burda biteeer çok rahat bi şekilde geçer hiç tasalanma ok bol şans ve mutluluklar diliyorum...a.s.
canım bende az önce aynısını yaptım sevgilime anneannemden künye istedim git beğen alalım dedi dedim :jeyyar: ee aptal değil ya anlar sengözlerimebaksanabEvet canım ufak ta olsa bi yüzük,altın vs.takılmak zorunda erkeğin anne ya da babası bana beyaz bi bilezik takmışlardı,sen ima ettir bilezik taksınlar sana ileriye yatırıma.syerimseniben
amanınn benide 26 martta istemeye geliceker çünkü yıldönümümüz:asigim: ve o gün söz olucak çok hihoyyyt çook heyecanlıyım ve pazar günü ailesiyel bize gelicekler tanışmaya :dance:
günaydın kızlarr..ben fazla paniğim galiba hemen olsun istiyorum herşey.nerdeyse tartışıoduk benimkiyle tamda isteme öncesisabrettim ettim.şimdi hevesimdenmi ne bian önce olsun istiom
bende var tuhaflık
Tatlım tam tarih ne senin ? Ne zaman geliceklerfisfisfis
Bu güzel günün arefesinde tartışmayın. tamam gerginlik var ama bazı durumlarda da alttan almak gerekiyor..
Bu arada bende biran önce olup bitmesini istiyorum:1rolleyes:
Allah sana ve tüm bekarlara da nasip etsin tatlım :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?