Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

psiqo

...........
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2008
2.513
18
116
40
Diğer
slm arkadaşlar.1 ay sonra istemeye geliyorlar.büyük bir ihtimal istendikten 1 ay sorada söz olacak.isteme içinde söz içinde aklınıza gelen ipuçlarını gelenekleri görenekleri paylaşırmısınız.istemede nasıl olur.neler hazırlanır.neler ikram edilir.kahve nasıl bol köpüklü olursırnaşık şey
bildiklerimizi paylaşırsak güzel bir hazırlık yapabilirim.şimdiden tşk ederima.s.

slm
benim de erkek arkadaşım şu an askerde ve haziranda geliyor biz de temmuz da nişan yapmayı planlıyoruz ve ben bile daha zamanın çok olmasına rağmen düşündükçe çok heyecanlanıyorum :bbo: seni düşenemiyoru yani :)) sana şimdiden bol şanslar ve mutluluklar canım... olay bitince anlat da dinleyelim kaydirigubbakcemile5

slm
benim de erkek arkadaşım şu an askerde ve haziranda geliyor biz de temmuz da nişan yapmayı planlıyoruz ve ben bile daha zamanın çok olmasına rağmen düşündükçe çok heyecanlanıyorum :bbo: seni düşenemiyoru yani :)) sana şimdiden bol şanslar ve mutluluklar canım... olay bitince anlat da dinleyelim kaydirigubbakcemile5

canım zaman azaldıkça görcen çok panikliyor insan.kalbim küt küt atıo.bi yandan heycan tatlı heycan bitmesin istion.biyandan bi an evel atlatmak istion.:))
işte püf noktolara ihtiyacım var.herşeyin güzel olmasını istiyorum.:1rolleyes:

güzelim benide 1 ay sonra sevdiceğimin ailesi istemeye gelicekkaydirigubbakcemile3
çok heyecanlıyım hihoyyyt
ne giyeceğim
neler ikram edilecek
kahveyi nasıl ikram edicem, aşkıma tuzlu kahvesini nasıl vericem :sm_cool:
offfff offff hepsi kafamda soru işareti

veee benimkiler 4 saat uzaktan gelicekler
farklı şehirlerde olmamızda o gün için bir dezavantaj olucak
haliyle yemek ikram edicez. ama menü de neler olucağı konusunda henüz net karar vermedim
yemeğin ardından çayla beraber kek ve kurabiyeler güzel olur die düşündüm

isteme merasiminde çok kasılmayın kızlar oldukça rahat olun
heyecanınızı atmayın tabi de
neyse
gelelim konuya;

öncelikle kapıda karşılanır gelen aile gelen çiçekler çikolatar alınır
içeriye buyur edilir öpüşme faslı ve kız odadan çıkar
aile içerde hoş beş yaparken siz büyük bi cezveye gelen kişi sayısına bağlı olarak kahve yapın
unutmayın damadın kahvesi ayrı olacak

kahvelerinizin ikramından sonra söz onlara düşer ve isteme olur aileniz uygundur hayırlısı olsun dedikten sonra
kızda içeri girer büyüklerin elleri öpülür
daha sonra hazırladığınız ikramları servis etmeye başlayabilirsiniz

başka sorunuz varsa tecrübe sahibi olarak yardım etmeye çalışırım

Kömür prenses kahve dağıtımını anlamadım kuzum
şimdi misafirlere kahve ikram ettikten sonra
damada ayrıcamı kahve getiriliyo

Kömür prenses kahve dağıtımını anlamadım kuzum
şimdi misafirlere kahve ikram ettikten sonra
damada ayrıcamı kahve getiriliyo

yok caniko damada ayrı getirilmiyo
hani tuzlu yaparsan yanına bi işaret koy herkese dağıtırken ona da ver
hepsi bir anda verilir kahvelerin

kahvelerinizin ikramından sonra söz onlara düşer ve isteme olur aileniz uygundur hayırlısı olsun dedikten sonra
kızda içeri girer büyüklerin elleri öpülür
daha sonra hazırladığınız ikramları servis etmeye başlayabilirsiniz

başka sorunuz varsa tecrübe sahibi olarak yardım etmeye çalışırım

ya ona ayırdığım kahveyi başka biri alırsakafamçokkarıştı

güzelim benide 1 ay sonra sevdiceğimin ailesi istemeye gelicekkaydirigubbakcemile3
çok heyecanlıyım hihoyyyt
ne giyeceğim
neler ikram edilecek
kahveyi nasıl ikram edicem, aşkıma tuzlu kahvesini nasıl vericem :sm_cool:
offfff offff hepsi kafamda soru işareti

canım bizimkilerde 3 saat uzaklıkta.ama bizim ilk kez tanışılcak.herkes birbirini ilk kez göricek o yüzden yemek olmaz dedi herkes.sanırsam yemek vermicez.geldiklerinde etek bgömlek giyeyim diyorum ama bakalım.
sizinkiler tanışıomu daha önceden??

canım bizimkilerde 3 saat uzaklıkta.ama bizim ilk kez tanışılcak.herkes birbirini ilk kez göricek o yüzden yemek olmaz dedi herkes.sanırsam yemek vermicez.geldiklerinde etek bgömlek giyeyim diyorum ama bakalım.
sizinkiler tanışıomu daha önceden??

hayır tatlım bizimkilerde ilk defa birbirlerini görücek:1rolleyes:
uzaktan gelen misafiri yemek yemeden evden çıkarmak olmaz diye düşündük biz
onca yol gelicekler nihayetinde acıkırlara.s
zor olacak ama napalım
bu arada ben de etek gömlek düşündüm ama beğendiğim bir modelde elbise bulabilrsem elbisede giyebilirim
sen hazırladın mı giyeceklerini yoksa daha bnm gibi almadın mı

işaret koy biri elini uzatırsa o size değil dersin
mesela ;ben nazar boncuğu koymuştum tabağa kendimden tarafa koydum kimsede uzanmamıştı

ayyy istiom bende tuzlu kahve içirmek ama.işte başkası alırsa die korkuom diememki en sen gibi o size değil die:)anlsşlır ozaman.bakalım cesaret edip yapabilcem mi hiç yapamasam çayına koyarım:):sm_cool:

benim en korktgum düsünsenize döküyorsunuz kahveyi:D küt yere ayyyyyyy:D Allah ggöstermesin:)

hehe ben kesin kusarım ya stresten ay düşünsenize ne rezil olurum hee kafamçokkarıştı

amanınn benide 26 martta istemeye geliceker çünkü yıldönümümüz:asigim: ve o gün söz olucak çok hihoyyyt çook heyecanlıyım ve pazar günü ailesiyel bize gelicekler tanışmaya :dance:

Back
X