Kız İsteme istemeye gelcekler.yardım kızlarrr!!!!

kızlar merhaba,
salı günü beni istemeye gelicekler,söz kesilecek Allah'ın izniyle,sonraki hafta da nişanımız var.
Benim merak ettiğim nişanda tamam karşılıklı takılar falan takılıyor da,sözde de takı takılıyor mu?
Takılıyorsa eğer erkek tarafına ne almamız lazım? Size bişey aldılar mı?
Bohçayı nişan için yaptık,sözde de mi bohça oluyor?Buraları okudum karıştım :(
Ne kadar teferruatlı mevzularmış bunlar ,iyice kafam karıştı :(

kızlar merhaba,
salı günü beni istemeye gelicekler,söz kesilecek Allah'ın izniyle,sonraki hafta da nişanımız var.
Benim merak ettiğim nişanda tamam karşılıklı takılar falan takılıyor da,sözde de takı takılıyor mu?
Takılıyorsa eğer erkek tarafına ne almamız lazım? Size bişey aldılar mı?
Bohçayı nişan için yaptık,sözde de mi bohça oluyor?Buraları okudum karıştım :(
Ne kadar teferruatlı mevzularmış bunlar ,iyice kafam karıştı :(

canım hayırlı olsun.sözde karşılıklı takı takılmaz.sadece kıza bi söz kelepçesi bide yüzük takılırsa takılır.
bohça işi de size kalmış.ama iki tane hazırlamaya gerek yok bence.nişan bohçası yeterli.

ben sözde erkeğe bi ceyrek yarım altın fln takılır diye biliyorum..

ya pınar çok pahalıymış bende yaptırcam ama ben 25 kişilk felan düşünüyorum.bi pastayada 100 lira vermek zor geliyo vallakaydirigubbakcemile2

sannemm şekerimm kısların da dediği gibi 1 kere oluyo güsel gönlün neyi istiosa onu yaapp:1hug:

Ya çok heyecanlıyım aslında, gerginim. napicamı bilmiyorum.
o kadar gelen misafiri karşılasammı , yoksa yüzükler takılırken çıksam , takıdan sonramı herkezle öpüşsem bilmiyorum.
böyle saçma sapan o kadar soru işareti varki kafamda CADIARZU

pınarrrrrrrrrr allah iyiliğini vermesinnn:oklava: geldiklerinde karşılıcaksın :oklava:nişan olunca öpeceksinn:oklava: giderlerken geçireceksinnnn:oklava: iştee sürekli herkesle öpüşülüyooŞeniz uffff valla ben bile döndüm o güne yine sen iyisin ben ağustosta öptüm herkesiiŞeniz

pınarrrrrrrrrr allah iyiliğini vermesinnn:oklava: geldiklerinde karşılıcaksın :oklava:nişan olunca öpeceksinn:oklava: giderlerken geçireceksinnnn:oklava: iştee sürekli herkesle öpüşülüyooŞeniz uffff valla ben bile döndüm o güne yine sen iyisin ben ağustosta öptüm herkesiiŞeniz

ayy cancu hiç tanımdağım insanlarla yalap şalap ikide bir öpüşmek .. poff şaka gibii :)

pınarcım çok az kaldııı kızzz.
kendimden çok senin için heycanlanıommm.
umarım çok güzel geçer.
bizimkiler pazara gelcek.pztsi bol bol konuşruz:)

pınarcım çok az kaldııı kızzz.
kendimden çok senin için heycanlanıommm.
umarım çok güzel geçer.
bizimkiler pazara gelcek.pztsi bol bol konuşruz:)

ay psiko sormaa bende çok heyecanlıyım, konuşuruz gülüm ptesi bolb ol :)
dün kuaföre gittim konuşmaya , saat 11de gidicem yarın sardırıcam saçlarımı sizin dediğiniz gibi :)
birde çıtçıt saç taktırıcam daha gür daha doludolu ve uzun görünsün diye
sizcede taktırayımmı ne dersinszi

ama şöyle bir durum var, ben saat 2,30da hazır vede nazır olucam , 3de fotoğraf randevm var , ama nişan 8de başlıca k:) o saate kadar çıtçıt saçlar çok ağırlık yapacak kafamda ondan korkuyorum

kız bişi olmaz nolcakkkk.bence kesin taktır.
ben taktırcam.gerçi benim saçlarım kısa o yüzden kesin taktırcam uygun bi yer bulursam
ama dolgun gözüküo çok hoş duruyo saç.
nekadara anlaştın kuaförle?

siz seninkiyle aynı şehirdemisin?
kuaförü onlar mı ödüyo:S
bizimkiler ayrı şehirde nasıl olcak bilmiom:S

pınar çıt çıt saşları ne kadara taktırcaksın.sonra sendemi kalcak onlar gerimi verceksin

nişanda herşey kız tarafına aittir benim bildiğim. ben ödicem kuaförü canım, hatta fotoyuda.
aynı şehirdeyiz.
benim hep gittiğim kuaförüme gidicem o yüzden indirimli.
60 tl saç+makyaj. ama nişan saçı diye gitmedim tabi, birinin düğününe gidicem saçımı yaptırıcam dedim bu fiyatı verdi. yoksa enaz 150 derdi valla nişan saçı olunca
eheheheh

pınar çıt çıt saşları ne kadara taktırcaksın.sonra sendemi kalcak onlar gerimi verceksin

canım benim kendi çıtçıtlarım var ama onlar naylın şaç.
ben gerçek saçtan yapılan çıtçıt kiralıcam.
yarınsı günü geri vericem.
saçı kiralama ve yaptırma toplam 50 tl. ama bu indirimli hali. normalde 90-100 falan oluyo fiyatlar

ayyy kız bak ben bilmiodum.demek kuaförüde ve fotocuyuda biz ödicez:S
yandık ki ne yandık:)
nese artık aşkıma yük olmamış olurum napalım:)

ben öle biliyom yani tatlım. nişanı kız tarafı yapar ya , bunlarda kıza aitdir diye düşünüyom

ama benim bildiğim kuaförü erkek tarafı ödüyor nişanda fotoyuda erkek tarafı öder.tabi ben istemeyemem kuaför parası kendisi sorarsa söylerim

Back
X