İstemeye gelecekler ve bende hiç heyecan yok

Unpretendingg

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2019
196
122
18
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda beni geren gerçekten üzen durumla karşı karşıyayım inan edin napacağım konusunda hiç bir fikrim yok.Erkek arkadaşımla yaklaşık iki yıldır konuşuyoruz o Ankara'da yaşıyor ben ise İstanbul'dayım. Arkadaş aracılığı ile tanıştırıldık kendisini gerçekten seviyorum çünkü aylar öncesi yine bu şekilde heyecansız hissettiğim ve tartışmalarımızın arttığı zaman bitirmekten bahseden bendim ayrı kaldığımız bir ay içinde sürekli ağlayan ve özleyen yine bendim sonunda tekrar barıştık bana gerçekten değer veriyor istediğim birşey olursa ki ondan şunu al asla demem hemen alması sevmediğim rahatsız olduğum şeyleri yapmaması vs fakat çevremdeki bazı insanlar erkek arkadaşım için çok mıymıntı kendi halinde bu ev geçindiremez bundan olmaz söylemlerinde bulunuyor herkes aynı olmak durumunda değil tabiki ama yapısı böyle bu şekilde yaşımıza göre tabi bizde biraz minyon göründüğümüz için bu şekilde söylemlerin fazla olmasınında etkisi var. Bu arada ben 92 doğumluyum kendisi 93 doğumlu ay olarak yakınız. Kendisi kamuda sözleşmeli memur bende bi hastanede muhasebe bölümündeyim. İlişkimin detayını sizlere anlatmak istedim ki yorumlarken şuanki hislerimde acaba bi gariplik mi var bilmiyorum günlerce düşündüm istihareye yattım hala düşünüyorum. Haftaya beni istemeye gelecekler ve hala elbisem hazır değil bulamadım hiç heyecan hissetmiyorum biri ayrıl dese ama ben seviyorum derim fakat istemeye gelecekleri içinde mutlu değilim heyecanlı hissetmiyorum neden böyle cevaplayan ve cevaplayacak olan herkesten Allah şimdiden razı olsun çok teşekkür ederim önerilerinizi bekliyorum

Senin kalbin ne diyor önemli olan bu. Dışardan herkes konuşur ama ayrılınca üzülen sen oluyorsun. Kararından eminsen ve iyi günde kötü günde yanımda olmasını istediğim kişi bu diyorsan başkalarının söylediklerine takılma

Kendinde objektif olarak bak artılara eksilere,
Sende tam ne istedigini bilmiyorsun gibi geldi,
Ve çevren seni etkiliyorsa sende etkileniyorsan hep soru işaretin olur arkadaşın hakkında 😊
Beni tanıdığım biri yorumlasa böyle yorumlar gerçekten sanırım bende ne istediğimi bilmiyorum.

Senin kalbin ne diyor önemli olan bu. Dışardan herkes konuşur ama ayrılınca üzülen sen oluyorsun. Kararından eminsen ve iyi günde kötü günde yanımda olmasını istediğim kişi bu diyorsan başkalarının söylediklerine takılma
Kalbim doğru insan olduğunu gerçekten iyi biri olduğunu söylüyor fakat bu şekilde heyecansız Hissetmem normal mi bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar son zamanlarda beni geren gerçekten üzen durumla karşı karşıyayım inan edin napacağım konusunda hiç bir fikrim yok.Erkek arkadaşımla yaklaşık iki yıldır konuşuyoruz o Ankara'da yaşıyor ben ise İstanbul'dayım. Arkadaş aracılığı ile tanıştırıldık kendisini gerçekten seviyorum çünkü aylar öncesi yine bu şekilde heyecansız hissettiğim ve tartışmalarımızın arttığı zaman bitirmekten bahseden bendim ayrı kaldığımız bir ay içinde sürekli ağlayan ve özleyen yine bendim sonunda tekrar barıştık bana gerçekten değer veriyor istediğim birşey olursa ki ondan şunu al asla demem hemen alması sevmediğim rahatsız olduğum şeyleri yapmaması vs fakat çevremdeki bazı insanlar erkek arkadaşım için çok mıymıntı kendi halinde bu ev geçindiremez bundan olmaz söylemlerinde bulunuyor herkes aynı olmak durumunda değil tabiki ama yapısı böyle bu şekilde yaşımıza göre tabi bizde biraz minyon göründüğümüz için bu şekilde söylemlerin fazla olmasınında etkisi var. Bu arada ben 92 doğumluyum kendisi 93 doğumlu ay olarak yakınız. Kendisi kamuda sözleşmeli memur bende bi hastanede muhasebe bölümündeyim. İlişkimin detayını sizlere anlatmak istedim ki yorumlarken şuanki hislerimde acaba bi gariplik mi var bilmiyorum günlerce düşündüm istihareye yattım hala düşünüyorum. Haftaya beni istemeye gelecekler ve hala elbisem hazır değil bulamadım hiç heyecan hissetmiyorum biri ayrıl dese ama ben seviyorum derim fakat istemeye gelecekleri içinde mutlu değilim heyecanlı hissetmiyorum neden böyle cevaplayan ve cevaplayacak olan herkesten Allah şimdiden razı olsun çok teşekkür ederim önerilerinizi bekliyorum

Çok normal hayatin için çok önemli bi karar veriyorsun çevreden daha çok bence kendinden korkuyorsun korkun heyecanını bastırıyor ben eşimle 5.yılın sonunda evlendim imzayı atana kadar okdr korkuyordum ki acaba yapmasammi diye düşünüyordum ama şimdi iyki korkuma engel olmuşum diyorum zamana bırak etrafı dusunmeyide kes he çokta düşünüyorsan sana laf eden insanların erkek arkadaşlarına bak ve kıyasla emin ol seninki hep bi adım önde olcak

Söyledim ertelemeyi söylediğimde herşeyi planladık ne zaman gelsek böyle strese giriceksin bu çok normal diyip durdu

Normal değil
Ayrıca başkaları nasıl mıymıntı diyebiliyor nasıl izin verirsin bu eleştiri değil hakaret bence
Kocama kimse kötü laf söyleyemez ağızlarını yırtarım

Sevgilini sen bilirsin ama şüphen varsa kendinden ertele.

Bende iş ciddiye binmek üzereyken bi tedirgindim daha önce düşünmediğim hissetmediğim bi sürü şey kafamın içinde dolanmıştı nasıl olacak olurmu olmaz mı diye çok karışıktı aklım hayatımızla ilgili önemli bi karar sonuçta korkmayla ilgili tedirginlik bence bu sizde ki

Ben heyecandan ölüyordum istemeye geldiklerinde belki de kişiliğiniz böyledir yada ayrıldığıniz da alışkanlık olduğu için üzülüp tekrar dönmüşsünüz dür

Sevdiğinize emin misiniz? Bence gerçekten seviyorsanız kimin ne dediğini önemsemezsiniz. İçiniz tam anlamıyla alıyor mu diye iyi düşünün. Ve başkalarının dediği şu mıymıntı falan gibi olan eleştirilere bence içten içe katılıyorsunuz ve farkında olmayabilirsiniz. Aksi halde kafanız karışmazdı diye düşünüyorum. İyice düşünmeden böyle bi adım atmayın kesinlikle

Back
X