- 15 Eylül 2019
- 196
- 122
- 18
- Konu Sahibi Unpretendingg
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda beni geren gerçekten üzen durumla karşı karşıyayım inan edin napacağım konusunda hiç bir fikrim yok.Erkek arkadaşımla yaklaşık iki yıldır konuşuyoruz o Ankara'da yaşıyor ben ise İstanbul'dayım. Arkadaş aracılığı ile tanıştırıldık kendisini gerçekten seviyorum çünkü aylar öncesi yine bu şekilde heyecansız hissettiğim ve tartışmalarımızın arttığı zaman bitirmekten bahseden bendim ayrı kaldığımız bir ay içinde sürekli ağlayan ve özleyen yine bendim sonunda tekrar barıştık bana gerçekten değer veriyor istediğim birşey olursa ki ondan şunu al asla demem hemen alması sevmediğim rahatsız olduğum şeyleri yapmaması vs fakat çevremdeki bazı insanlar erkek arkadaşım için çok mıymıntı kendi halinde bu ev geçindiremez bundan olmaz söylemlerinde bulunuyor herkes aynı olmak durumunda değil tabiki ama yapısı böyle bu şekilde yaşımıza göre tabi bizde biraz minyon göründüğümüz için bu şekilde söylemlerin fazla olmasınında etkisi var. Bu arada ben 92 doğumluyum kendisi 93 doğumlu ay olarak yakınız. Kendisi kamuda sözleşmeli memur bende bi hastanede muhasebe bölümündeyim. İlişkimin detayını sizlere anlatmak istedim ki yorumlarken şuanki hislerimde acaba bi gariplik mi var bilmiyorum günlerce düşündüm istihareye yattım hala düşünüyorum. Haftaya beni istemeye gelecekler ve hala elbisem hazır değil bulamadım hiç heyecan hissetmiyorum biri ayrıl dese ama ben seviyorum derim fakat istemeye gelecekleri içinde mutlu değilim heyecanlı hissetmiyorum neden böyle cevaplayan ve cevaplayacak olan herkesten Allah şimdiden razı olsun çok teşekkür ederim önerilerinizi bekliyorum