İstemeye gelecekler ve bende hiç heyecan yok

Bende onu bulamıyorum hiç bi sorun yok ama nedense yinede nedensiz içimde gerginlik var

evlenmek maalesef buyuk bir adim, hani bir imza deyip gecemiyoruz, o yuzden gerginlik olmasi normal.

ama eger ki imkanlar dahilinde sevgiliniz ve siz evliligi sadece bir imza olarak gorebilecek kadar birbirinizi taniyabilirseniz bu acabalar azalacaktir.

Peki senin için başkaları böyle konuşsa ve sevgilin sussa, üstüne bide o tiplerden etkilense, ve sen gelip buraya konu açsan o adam burada linç edilir mi edilmez mi? O tipten adam olmaz, daha seni savunamıyor, başkalarının aklıyla hareket ediyor, insan sevdiğine laf söyletmez vs vs diye milyon lafla burada yerden yere vurulur değil mi, evet.
Umarım söylemek istediğimi anlamışsındır.
O adama bir iyilik yap ve ayrıl. Kıymetini bilen birisini bulsun ve hayatı kurtulsun. Kusura bakma dostane söylüyorum, senin gibi başkasının aklıyla yaşayanlardan kimseye hayır gelmez.

Bende mutsuz olma konusunu çok düşündüm. Sonra dedim ki hayatımda yeterince keşke, belki,acaba yok mu. O kadar mutsuz olur muyum acaba diye düşündüm ki bunu düşünürken geçirdiğim zamanda mutsuz oldum. O yüzden her ne kadar elinden gelmese bile akışına bırakmak lazım. Hem söz dediğin nedir hatta evlilik dediğin bile nedir bir kere yaşadığın şu hayatta kimse için kendini üzmeye değmiyor. Evet tartışma olur,üzülürsün ama en mutlu evlilerde bile oluyor. Hiç bir şey tozpembe değil. evet çok ağlarım kendimi sebepsiz yere başkaları için de üzerim ama en fazla bir haftalık ömrü var. Kendini sakın bir insana bağlama evet üzülürsün ama senin kararın senin seçimin belki doğru belki yanlış hayata bir kere geliyorsun neden bu duyguları kaçırasın mutsuz olurum diye düşünürsek nefes bile almamamız gerekiyor.
Çok doğru söylüyorsunuz.. Bazen gerçekten herşeyi akışına bırakmak lazım sonradan keşke demekte var çok çok aşık olup evlensekte çok mutlu olarak heyecanlanarakta evlensek sonradan mutsuz olup olmayacağımızın teminatı maalesef yok. O yüzden dediğiniz gibi akışına bırakmak en iyisi

Peki senin için başkaları böyle konuşsa ve sevgilin sussa, üstüne bide o tiplerden etkilense, ve sen gelip buraya konu açsan o adam burada linç edilir mi edilmez mi? O tipten adam olmaz, daha seni savunamıyor, başkalarının aklıyla hareket ediyor, insan sevdiğine laf söyletmez vs vs diye milyon lafla burada yerden yere vurulur değil mi, evet.
Umarım söylemek istediğimi anlamışsındır.
O adama bir iyilik yap ve ayrıl. Kıymetini bilen birisini bulsun ve hayatı kurtulsun. Kusura bakma dostane söylüyorum, senin gibi başkasının aklıyla yaşayanlardan kimseye hayır gelmez.
Çok haklısınız fakat o insanların karşısında sustuğumu sesimi çıkarmadığımı yazmadım belirtmedim o insanlara söylenmesi gerekeni söyledim departmanımı değiştirdim. Ben sadece insanlar neden böyle düşünür objektif bakan insanların düşünceleri doğrumu diye burada yazdım yorumunuz için teşekkür ederim

evlenmek maalesef buyuk bir adim, hani bir imza deyip gecemiyoruz, o yuzden gerginlik olmasi normal.

ama eger ki imkanlar dahilinde sevgiliniz ve siz evliligi sadece bir imza olarak gorebilecek kadar birbirinizi taniyabilirseniz bu acabalar azalacaktir.
Haklisiniz oda sağolsun aklımdaki acabaları azaltmaya çalışıyor

yeterince tanidiginizdan emin degilseniz erteleyin, ama husnu kuruntu yapip kendinize de yazik etmeyin.

en iyi bence yanlizken anlarsiniz.
Yani bulustugunuzda bitse de gitsek modunda misiniz, yoksa hep boyle birlikte olsak mi diyorsunuz.
Zaman zaman her ikisinide yaşıyorum ama tabiki zaman geçirmek hoşuma gidiyor

ben 4 yıllık sevgilim beni istemeye gelceğinde hala kendime eminmiyim diordum :D şuan evliyiz ve mutluyuz :D
o birazda alışık olmadığın bir durum içine giriyorsun ailelerin öğreniyor iş ciddiye biniyor korkuyorsun ama bilmiyorsun o duygu ne ben anlattım işte :D

ben 4 yıllık sevgilim beni istemeye gelceğinde hala kendime eminmiyim diordum :D şuan evliyiz ve mutluyuz :D
o birazda alışık olmadığın bir durum içine giriyorsun ailelerin öğreniyor iş ciddiye biniyor korkuyorsun ama bilmiyorsun o duygu ne ben anlattım işte :D
Şimdi istemeye gelmeseler halbuki hiç bi sıkıntı yok ama iş ciddiye binicek diye kendimi çok heyecansız gergin hissediyorum

objektif baksalar da sizinle yaşayan ilişkinizi bilen onlar değil her dk her sn ne konuştuğunuzu bilmiyorlardır. kendinizi dinleyin yoksa ağlasanız da bitirin zaten erkek arkadaşınız bu hissettiğinde daha çok üzülür.

Gergin olmanı anlarım ama heyecansız olman aslında doğru kişi olmadığı gösteriyor.
Bence emin olma.
Yorumunuz için teşekkürler, benimle aynı histe olup sonradan evlenip mutlu olan arkadasların fikirleri daha mantıklı geldi sonuçta yaşayan içinde bulunan insanlardan fikir almak daha gerçekçi yinede yorumunuz için tekrar teşekkürler

Gerçekten Sevdiğime şöyle eminim ayrıldığımız zaman amann kurtuldum bitti demek yerine acı çektim ağladım üzüldüm, mıymıntı kelime anlamına bakılırsa tabi erkek arkadaşım biraz kendi halinde öyle herşeye muhalefet bi tip değil belki bu konuda katılabilirim biraz daha baskın karakter olmasını isterdim ama onu bu haliylede seviyorum yorumunuz için teşekkür ederim
Aslında erkeğin hanımcı kafasında olması çok baskın olmaması iyi bence.
Baskın karakter olanları görüyoruz zira herkese ezdiriyorlar genelde eşlerini.
Onu neden sevdiğinizi düşünün derim.
Demek ki bu yönleri hoşunuza gitmiş ki birliktesiniz hala.

Bir de ev gecindiremez derken burada arkadaşınız ne demek istedi ?
Bu konu önemli mesela.
Para pul konuları çok önemli parasını yönetmeyi mutlaka bilmesi gerek.

Bence gerçekten sevmiyorsunuz, sorununuz bu. Ben nişanlanacağım zaman da en yakın arkadaşım, " biliyor musun nişanlın sana hiç yakışmıyor, çok çirkin" demişti. Hiç umrumda olmamıştı, yooo bence çok yakışıklı demiştim. 13 yıllık evliyim ve bence hala çok yakışıklı (benim gözümde)

Bir de ben kendime çok benzettim sizi.
2 yıl nişanlı kaldık defalarca ayrılmayı düşündüm emin olamadım çok ağladım vs.
Benim daha baskın karakter olmam daha eğitimli olmam vs.hep düşündüm durdum.

Ama sonra hep önce karım mutlu olsun kafasında olması bana değer vermesi beni hayatının merkezine koyması vs.anladim ki ben böyle birini istiyormuşum.
Doğru insan oymuş.
Dediğim dedik baskın bi tiple yapamazmışım kesinlikle .

Kimse dort dortluk degildir.
Tabide hepimizin bir kusuru wardir.
O cewrenizdekilerin kocalarini cok merak ettim brad pitt olsalar gerek yada holding sahipleri.Seni uzmuyosa sewqisinden suphen yoksa aile iliskileri guzelse.seni el ustunde tutuyosa.Heleki onsuz yapamiyosan mutluysan milletin lafi hicte umrunda olmamali.Bu deil baskasida olabilir cewren kotu onada bir kulp bulurlar merak etmee.Yaslarinizda cok uygun ewlilik icin.

Çevrenin düşünceleri etkilemiş bence. Kendi duygularınızı dinleyin, siz sevdikten sonra millet mi karar verecek, boşverin. Ben öğretmenim, eşim özel sektörde diye benim de akrabalarım konuştu, eşim biraz minyon diye uyumsuz dediler. Ama ne oldu yani? Banane konuşup dursunlar

Aslında erkeğin hanımcı kafasında olması çok baskın olmaması iyi bence.
Baskın karakter olanları görüyoruz zira herkese ezdiriyorlar genelde eşlerini.
Onu neden sevdiğinizi düşünün derim.
Demek ki bu yönleri hoşunuza gitmiş ki birliktesiniz hala.

Bir de ev gecindiremez derken burada arkadaşınız ne demek istedi ?
Bu konu önemli mesela.
Para pul konuları çok önemli parasını yönetmeyi mutlaka bilmesi gerek.
Arkadaşlarım biraz görsel olarak minyon o yüzden vurgulamış olabilirler inanın o söyleyen kişilere baktığınızda dersiniz kendi sağlam düzgün bi ilişkileri yok fakat yorum yapmaya gelince resimde gördüğü birini analiz etme çabaları tabiki bende gereken cevabı verdim o kişilere ayrı bir konu maalesef biraz fazla cömert buradada parayı yönetmek bana kalıyor sanırım :)

Arkadaşlarım biraz görsel olarak minyon o yüzden vurgulamış olabilirler inanın o söyleyen kişilere baktığınızda dersiniz kendi sağlam düzgün bi ilişkileri yok fakat yorum yapmaya gelince resimde gördüğü birini analiz etme çabaları tabiki bende gereken cevabı verdim o kişilere ayrı bir konu maalesef biraz fazla cömert buradada parayı yönetmek bana kalıyor sanırım :)
Bence cömert olması güzel bi özellik zira erkeğin pinti olanı hiç çekilmiyor.
Ama para idaresi oturur zamanla laf dinleyen bi tipse.
Mesele sadece tipse hiç takılmayın.
Insanları dış görünümlerine göre yargılamak kalmadı artık bu devirde.

Kimse dort dortluk degildir.
Tabide hepimizin bir kusuru wardir.
O cewrenizdekilerin kocalarini cok merak ettim brad pitt olsalar gerek yada holding sahipleri.Seni uzmuyosa sewqisinden suphen yoksa aile iliskileri guzelse.seni el ustunde tutuyosa.Heleki onsuz yapamiyosan mutluysan milletin lafi hicte umrunda olmamali.Bu deil baskasida olabilir cewren kotu onada bir kulp bulurlar merak etmee.Yaslarinizda cok uygun ewlilik icin.
Allah razı olsun yorumunuz içtenliğiniz için. Benim ilişkime laf söyleyenin biri kesinlikle kötü düşündüğümden demiyorum yada yermek için değil büyük konusmayıda sevmem 40 yaşında ve evlenmeyi düşünmeyen biri

Back
X