- Konu Sahibi Unpretendingg
Henüz evliliğe hazır değilsin o sorumluluğa hazır değilsin belki onu sevmiyor olsan ayrılmayı isterdin soğurdun ama sen onu seviyorsun sadece evlenmek seni heyecanlandırmıyor demek ki hazır değilsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merak etmeyin o kelimeyi kullanan insanada ağzının payını verdim, emin olamamaktan çok ilginç bi his yani nötr hissetmekNormal değil
Ayrıca başkaları nasıl mıymıntı diyebiliyor nasıl izin verirsin bu eleştiri değil hakaret bence
Kocama kimse kötü laf söyleyemez ağızlarını yırtarım
Sevgilini sen bilirsin ama şüphen varsa kendinden ertele.
Sanırım evliliğin sorumluluğundan korkuyorum..Henüz evliliğe hazır değilsin o sorumluluğa hazır değilsin belki onu sevmiyor olsan ayrılmayı isterdin soğurdun ama sen onu seviyorsun sadece evlenmek seni heyecanlandırmıyor demek ki hazır değilsin
İnşâAllah bu heyecansız olma durumum normaldir o kadar çok dua ediyorum ki bir an önce şu histen kurtulmak istiyorum..Çok normal hayatin için çok önemli bi karar veriyorsun çevreden daha çok bence kendinden korkuyorsun korkun heyecanını bastırıyor ben eşimle 5.yılın sonunda evlendim imzayı atana kadar okdr korkuyordum ki acaba yapmasammi diye düşünüyordum ama şimdi iyki korkuma engel olmuşum diyorum zamana bırak etrafı dusunmeyide kes he çokta düşünüyorsan sana laf eden insanların erkek arkadaşlarına bak ve kıyasla emin ol seninki hep bi adım önde olcak
Gerçekten Sevdiğime şöyle eminim ayrıldığımız zaman amann kurtuldum bitti demek yerine acı çektim ağladım üzüldüm, mıymıntı kelime anlamına bakılırsa tabi erkek arkadaşım biraz kendi halinde öyle herşeye muhalefet bi tip değil belki bu konuda katılabilirim biraz daha baskın karakter olmasını isterdim ama onu bu haliylede seviyorum yorumunuz için teşekkür ederimSevdiğinize emin misiniz? Bence gerçekten seviyorsanız kimin ne dediğini önemsemezsiniz. İçiniz tam anlamıyla alıyor mu diye iyi düşünün. Ve başkalarının dediği şu mıymıntı falan gibi olan eleştirilere bence içten içe katılıyorsunuz ve farkında olmayabilirsiniz. Aksi halde kafanız karışmazdı diye düşünüyorum. İyice düşünmeden böyle bi adım atmayın kesinlikle
Aynı yatakta yatma fikri beri irrite etmiyor onuda kendime sorup analiz ettim artık o kadar bunaldımki sorunu bulmak için herşeyi kendime sorup duruyorum.. Yorumunuz için teşekkür ederimİyi olmak bir yere kadar
Aynı yatakta yatabilir misin bunu düşününce irrite olmamak lazım.
Yorumunuz için teşekkür ederim sonrasında verdiğiniz karar ne oldu ve verdiğiniz karardan dolayı mutlu musunuz acabaBende iş ciddiye binmek üzereyken bi tedirgindim daha önce düşünmediğim hissetmediğim bi sürü şey kafamın içinde dolanmıştı nasıl olacak olurmu olmaz mı diye çok karışıktı aklım hayatımızla ilgili önemli bi karar sonuçta korkmayla ilgili tedirginlik bence bu sizde ki
Evlendim şükür ciddi bi sıkıntı yok her evlilikte olacak ufak tefek şeyler. Evlenme kararı kesinleşene kadar çok çok istiyordum hatta ilk gördüğüm gün ben kesin evlenirim bu çocukla demiştim 3 yıl sonra istemeye geldiler, aileler tanışmaya gelecekleri zaman kafam çok karıştı sürekli olumsuz yönleri aklıma geldi şöylede yapmıştı böylede olmuştu evlenip gidersem bana yanlışı olursa sonuçta kendi seçimim ne yüzle geri dönerim tarzı düşünceler hayatımın en önemli kararlarından birisini yanlız vermek korkuttu sanırım. Heyecansız demeyeyim de aşırı stresli ve düşünceliydim olumsuz yönlerini düşünmekten sevdiğimi düşünmeye odaklanamıyordum bi ara. Sonra kafamda bi kopukluk oldu söz işi alışveriş temizliği falan hepsine olması gereken yapmam gereken görevler gibi anlam yükledim söz günü kuaföre gittim öyle saçma sapan bi makyaj yapmış normalde kesinlikle dalgasına bile öyle makyaj yaptırıp evin içinde dahi dolaşmam söz kıyafetim saçım başım falan hepsi benden kopuktu etraftakiler böyle olsun diyodu oluyodu söz akşamı dua falan herkes toplanmış biz ayaktayız kayınpederim birşeyler söyledi yüzüklwri parmağımıza taktı sanki iki aydır farklı bi rüyaydaydım o an oraya ışınlandım i çok karışık değişik duygulardı. Yine olsa yine eşimle evlenirdim yada bazen düşünüyorum evlenmeseydik eşimle diye çok hayal kurmuşum evlenmeseydik 3 5 yıla anca toparlardım. Birde şunu söylemek istiyorum insan karşısındakinden hiç bir zaman yüzde yüz emin olamaz sen kendi adına bile ömrünün sonuna kadar yanında kalacağının garantisini verebiliyormusun karşındakinden de emin olamazsın, yüzde yüz emin olacağın herşeyle ben buna kendimden çok güveniyoeum diyeceğin kimse çıkmayacak karşında kinden beklentin o olmasın. Bence sizinki standart hayatınıza yön vereceğiniz zamanki karaınızı irdeleme problemiYorumunuz için teşekkür ederim sonrasında verdiğiniz karar ne oldu ve verdiğiniz karardan dolayı mutlu musunuz acaba
Uzun uzun yazıp yardımcı olduğunuz için size gerçekten çok teşekkür ederim Allah razı olsunEvlendim şükür ciddi bi sıkıntı yok her evlilikte olacak ufak tefek şeyler. Evlenme kararı kesinleşene kadar çok çok istiyordum hatta ilk gördüğüm gün ben kesin evlenirim bu çocukla demiştim 3 yıl sonra istemeye geldiler, aileler tanışmaya gelecekleri zaman kafam çok karıştı sürekli olumsuz yönleri aklıma geldi şöylede yapmıştı böylede olmuştu evlenip gidersem bana yanlışı olursa sonuçta kendi seçimim ne yüzle geri dönerim tarzı düşünceler hayatımın en önemli kararlarından birisini yanlız vermek korkuttu sanırım. Heyecansız demeyeyim de aşırı stresli ve düşünceliydim olumsuz yönlerini düşünmekten sevdiğimi düşünmeye odaklanamıyordum bi ara. Sonra kafamda bi kopukluk oldu söz işi alışveriş temizliği falan hepsine olması gereken yapmam gereken görevler gibi anlam yükledim söz günü kuaföre gittim öyle saçma sapan bi makyaj yapmış normalde kesinlikle dalgasına bile öyle makyaj yaptırıp evin içinde dahi dolaşmam söz kıyafetim saçım başım falan hepsi benden kopuktu etraftakiler böyle olsun diyodu oluyodu söz akşamı dua falan herkes toplanmış biz ayaktayız kayınpederim birşeyler söyledi yüzüklwri parmağımıza taktı sanki iki aydır farklı bi rüyaydaydım o an oraya ışınlandım i çok karışık değişik duygulardı. Yine olsa yine eşimle evlenirdim yada bazen düşünüyorum evlenmeseydik eşimle diye çok hayal kurmuşum evlenmeseydik 3 5 yıla anca toparlardım. Birde şunu söylemek istiyorum insan karşısındakinden hiç bir zaman yüzde yüz emin olamaz sen kendi adına bile ömrünün sonuna kadar yanında kalacağının garantisini verebiliyormusun karşındakinden de emin olamazsın, yüzde yüz emin olacağın herşeyle ben buna kendimden çok güveniyoeum diyeceğin kimse çıkmayacak karşında kinden beklentin o olmasın. Bence sizinki standart hayatınıza yön vereceğiniz zamanki karaınızı irdeleme problemi
Bunu deneyeceğim çok çok sağolunElalemin Ağızıyla iş yapacaksan bu nişan fazla sürmez atılır.. Çalışkan zeki akıllı saygılı sevgili anlayışlımı ona bak.. Eksi yonlerini Artı yönlerini yaz.. Neden Tercih etmeliyim Neden tercih etmemeliyim diye yaz bir kağıda ondan sonra kararını ver.. Elalemin ağızı ile hareket etme.. Kendi Zekan ile hareket et..
Canım bende de aynısı oldu ne sözde ne nişanda hiç heyecanlanmadım. Nişanlım benden daha heyecanlı olduğundan sen mi gelinsin o mu diyorlardı. benim modum da bitse de gitsekdi. Tatlı heyecanlar falan olayı yoktu ama sorsan çok çok seviyorum.Merhaba arkadaşlar son zamanlarda beni geren gerçekten üzen durumla karşı karşıyayım inan edin napacağım konusunda hiç bir fikrim yok.Erkek arkadaşımla yaklaşık iki yıldır konuşuyoruz o Ankara'da yaşıyor ben ise İstanbul'dayım. Arkadaş aracılığı ile tanıştırıldık kendisini gerçekten seviyorum çünkü aylar öncesi yine bu şekilde heyecansız hissettiğim ve tartışmalarımızın arttığı zaman bitirmekten bahseden bendim ayrı kaldığımız bir ay içinde sürekli ağlayan ve özleyen yine bendim sonunda tekrar barıştık bana gerçekten değer veriyor istediğim birşey olursa ki ondan şunu al asla demem hemen alması sevmediğim rahatsız olduğum şeyleri yapmaması vs fakat çevremdeki bazı insanlar erkek arkadaşım için çok mıymıntı kendi halinde bu ev geçindiremez bundan olmaz söylemlerinde bulunuyor herkes aynı olmak durumunda değil tabiki ama yapısı böyle bu şekilde yaşımıza göre tabi bizde biraz minyon göründüğümüz için bu şekilde söylemlerin fazla olmasınında etkisi var. Bu arada ben 92 doğumluyum kendisi 93 doğumlu ay olarak yakınız. Kendisi kamuda sözleşmeli memur bende bi hastanede muhasebe bölümündeyim. İlişkimin detayını sizlere anlatmak istedim ki yorumlarken şuanki hislerimde acaba bi gariplik mi var bilmiyorum günlerce düşündüm istihareye yattım hala düşünüyorum. Haftaya beni istemeye gelecekler ve hala elbisem hazır değil bulamadım hiç heyecan hissetmiyorum biri ayrıl dese ama ben seviyorum derim fakat istemeye gelecekleri içinde mutlu değilim heyecanlı hissetmiyorum neden böyle cevaplayan ve cevaplayacak olan herkesten Allah şimdiden razı olsun çok teşekkür ederim önerilerinizi bekliyorum
Cevabınız için çok teşekkür ederim benim durumumda aynı şekilde şuanda hissettiklerimi tarifleriniz peki sonrasında nasıl hissettiniz şuan iyimisinizCanım bende de aynısı oldu ne sözde ne nişanda hiç heyecanlanmadım. Nişanlım benden daha heyecanlı olduğundan sen mi gelinsin o mu diyorlardı. benim modum da bitse de gitsekdi. Tatlı heyecanlar falan olayı yoktu ama sorsan çok çok seviyorum.
Öncelikle hakkınızda hayırlısını diliyorum , belliki çevrenin çok etkisinde kalıyorsunuz , bunun dışında acaba gerçekten seviyormusunuz ? yoksa bir alışkanlıkmı ? lütfen çok iyi düşünün sonra istemeye gelip gelmeyeceklerine karar verin ,Merhaba arkadaşlar son zamanlarda beni geren gerçekten üzen durumla karşı karşıyayım inan edin napacağım konusunda hiç bir fikrim yok.Erkek arkadaşımla yaklaşık iki yıldır konuşuyoruz o Ankara'da yaşıyor ben ise İstanbul'dayım. Arkadaş aracılığı ile tanıştırıldık kendisini gerçekten seviyorum çünkü aylar öncesi yine bu şekilde heyecansız hissettiğim ve tartışmalarımızın arttığı zaman bitirmekten bahseden bendim ayrı kaldığımız bir ay içinde sürekli ağlayan ve özleyen yine bendim sonunda tekrar barıştık bana gerçekten değer veriyor istediğim birşey olursa ki ondan şunu al asla demem hemen alması sevmediğim rahatsız olduğum şeyleri yapmaması vs fakat çevremdeki bazı insanlar erkek arkadaşım için çok mıymıntı kendi halinde bu ev geçindiremez bundan olmaz söylemlerinde bulunuyor herkes aynı olmak durumunda değil tabiki ama yapısı böyle bu şekilde yaşımıza göre tabi bizde biraz minyon göründüğümüz için bu şekilde söylemlerin fazla olmasınında etkisi var. Bu arada ben 92 doğumluyum kendisi 93 doğumlu ay olarak yakınız. Kendisi kamuda sözleşmeli memur bende bi hastanede muhasebe bölümündeyim. İlişkimin detayını sizlere anlatmak istedim ki yorumlarken şuanki hislerimde acaba bi gariplik mi var bilmiyorum günlerce düşündüm istihareye yattım hala düşünüyorum. Haftaya beni istemeye gelecekler ve hala elbisem hazır değil bulamadım hiç heyecan hissetmiyorum biri ayrıl dese ama ben seviyorum derim fakat istemeye gelecekleri içinde mutlu değilim heyecanlı hissetmiyorum neden böyle cevaplayan ve cevaplayacak olan herkesten Allah şimdiden razı olsun çok teşekkür ederim önerilerinizi bekliyorum
Diğer insanların gözlemleri önemlidir ama mantıklı eleştiriler değil gibi . Nedense toplum mülayim uysal erkeklere miyminti diyo alışmış herkes höt höt olsun falan . Gerek yok uysal olsun sevsin ,dinlesin ,anlasın , güzel ahlaklı olsunMerhaba arkadaşlar son zamanlarda beni geren gerçekten üzen durumla karşı karşıyayım inan edin napacağım konusunda hiç bir fikrim yok.Erkek arkadaşımla yaklaşık iki yıldır konuşuyoruz o Ankara'da yaşıyor ben ise İstanbul'dayım. Arkadaş aracılığı ile tanıştırıldık kendisini gerçekten seviyorum çünkü aylar öncesi yine bu şekilde heyecansız hissettiğim ve tartışmalarımızın arttığı zaman bitirmekten bahseden bendim ayrı kaldığımız bir ay içinde sürekli ağlayan ve özleyen yine bendim sonunda tekrar barıştık bana gerçekten değer veriyor istediğim birşey olursa ki ondan şunu al asla demem hemen alması sevmediğim rahatsız olduğum şeyleri yapmaması vs fakat çevremdeki bazı insanlar erkek arkadaşım için çok mıymıntı kendi halinde bu ev geçindiremez bundan olmaz söylemlerinde bulunuyor herkes aynı olmak durumunda değil tabiki ama yapısı böyle bu şekilde yaşımıza göre tabi bizde biraz minyon göründüğümüz için bu şekilde söylemlerin fazla olmasınında etkisi var. Bu arada ben 92 doğumluyum kendisi 93 doğumlu ay olarak yakınız. Kendisi kamuda sözleşmeli memur bende bi hastanede muhasebe bölümündeyim. İlişkimin detayını sizlere anlatmak istedim ki yorumlarken şuanki hislerimde acaba bi gariplik mi var bilmiyorum günlerce düşündüm istihareye yattım hala düşünüyorum. Haftaya beni istemeye gelecekler ve hala elbisem hazır değil bulamadım hiç heyecan hissetmiyorum biri ayrıl dese ama ben seviyorum derim fakat istemeye gelecekleri içinde mutlu değilim heyecanlı hissetmiyorum neden böyle cevaplayan ve cevaplayacak olan herkesten Allah şimdiden razı olsun çok teşekkür ederim önerilerinizi bekliyorum
Benim eşim de 93lü :) yaklaşık 3sene önce evlendik. İstemeye gelecekleri için hiç heyecanlı değildim. Ama geldiklerinde elimi eteğimi nereye koyacağımı şaşırmıştım :) :) çok çok heyecanlıydım kıpkırmızı olmuşum söylediklerine göre :)) ama düğünümde heyecanlı değildim mesela bembeyaz gelinlikle oturup gelin odasında kokoreç yemiştim aşağıda halay çekiyorlar ben Bi de ne cesaret kokoreç yiyorum bi parça düşse içinden gelinliğim mahvolacaktıMerhaba arkadaşlar son zamanlarda beni geren gerçekten üzen durumla karşı karşıyayım inan edin napacağım konusunda hiç bir fikrim yok.Erkek arkadaşımla yaklaşık iki yıldır konuşuyoruz o Ankara'da yaşıyor ben ise İstanbul'dayım. Arkadaş aracılığı ile tanıştırıldık kendisini gerçekten seviyorum çünkü aylar öncesi yine bu şekilde heyecansız hissettiğim ve tartışmalarımızın arttığı zaman bitirmekten bahseden bendim ayrı kaldığımız bir ay içinde sürekli ağlayan ve özleyen yine bendim sonunda tekrar barıştık bana gerçekten değer veriyor istediğim birşey olursa ki ondan şunu al asla demem hemen alması sevmediğim rahatsız olduğum şeyleri yapmaması vs fakat çevremdeki bazı insanlar erkek arkadaşım için çok mıymıntı kendi halinde bu ev geçindiremez bundan olmaz söylemlerinde bulunuyor herkes aynı olmak durumunda değil tabiki ama yapısı böyle bu şekilde yaşımıza göre tabi bizde biraz minyon göründüğümüz için bu şekilde söylemlerin fazla olmasınında etkisi var. Bu arada ben 92 doğumluyum kendisi 93 doğumlu ay olarak yakınız. Kendisi kamuda sözleşmeli memur bende bi hastanede muhasebe bölümündeyim. İlişkimin detayını sizlere anlatmak istedim ki yorumlarken şuanki hislerimde acaba bi gariplik mi var bilmiyorum günlerce düşündüm istihareye yattım hala düşünüyorum. Haftaya beni istemeye gelecekler ve hala elbisem hazır değil bulamadım hiç heyecan hissetmiyorum biri ayrıl dese ama ben seviyorum derim fakat istemeye gelecekleri içinde mutlu değilim heyecanlı hissetmiyorum neden böyle cevaplayan ve cevaplayacak olan herkesten Allah şimdiden razı olsun çok teşekkür ederim önerilerinizi bekliyorum
Sadece insanların söylediklerini dile getirdim, bana kendimi iyi hissettiriyor ayda en az bir yada iki kez buluşuyoruz tabiki beraberken geziyoruz gülüyoruz konuşuyoruz hep böyle olmuyor arada tartışıyoruz şuan psikolojim çok iyi değil düşünmekten doğru ifade edememişim sanırımMiyminti ile ne demek istiyorlar? Niye ev geçindiremesin? Ki bu yükün altina ikinizde gireceksiniz. Isi yokmu?
Ve bana sevgilinin üzerine konusman tuhaf geldi. Hani anlatma seklin. Ben esimi anlatsam, beraber gülebildigimizi, çok sohbet edebildigimizi felan anlatirdim. Yani aklima bile gelmezdi bana neler alip almadigi. Yani iyiligin, yada evlenilcek bir tip olmanin kistasi bu degil ki.
Bence sen sevgilini sevmiyorsun. Kaç defa bulustunuz siz? Neticede uzak iliski.